sa...y
Ailede öfke problemim vardı. Hocam beni ve eşimi ayrı ayrı duzenli seanslarda dinledi. Sorunun kaynağını buldu ve oradan tedavi yoluna gitti. Reçete ettiği ilaç ve eşime telkinleri tam isabetle sorunu çözdü. Artık böyle bir problemim yok. Kendisine duaciyim
mi...r
Şanslıyız çünki doğru yolda ilerliyoruz, bazen tökezleriz ve yardıma ihtiyaç duyarız....
Teşekkürler....
me...)
Hayata tutunmamı yeni bir dünya kurmamda bana cesaret veren ilgi ve alakasıyla. Gercek Bir doktorum diyen gözümde mesleğinde bir numara olan saygı değer doktorum emekleriniz için çok teşekkür ederim ben de bir öğretmenim artık :)))
yu...u
beni yeniden hayata döndüren doktor kendisi ile sivas asker hastanesinde tanıştım. hayatım değişti hewr türlü ilgiyi alakayı gösterdi o dönemlerde tbp yzb idi şu anda binbaşı olmuş tebrik ediyorum.
a....l
Hastasıyla yakından ilgilenen kıymetli bir doktor. Çok nazımı çekti teşekkür ederim kendilerine. Hastanede yattığım dönemlerde telkinleriyle moral verdi. Sağ olsun var olsun.
es...k
Karanlıktan aydınlığa doğru yürüdüğümü hissediyorum kendimdeki iyi olma yolunda ilk adımlarımı atmamdaki en büyük yol gösterici..... Teşekkürler....
Zekeriya Yelboğa isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zekeriya Yelboğa, Psikiyatri.
Zekeriya Yelboğa adresi nerede?Zekeriya Yelboğa şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zekeriya Yelboğa isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zekeriya Yelboğa online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zekeriya Yelboğa isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zekeriya Yelboğa bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zekeriya Yelboğa ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zekeriya Yelboğa hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Zekeriya Yelboğa hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler