Tıp Fakültesi Caddesi Abidinpaşa Mamak, Ankara
sa...i
7 yaşında oğlum için ankara ünüversitesinde kepçe kulak operasyonu geçirdik üstelik ilki başarisiz oldu iki kez operasyon geçirdik çocuğun kulak arkası dikiş izi deri fazlalığı kaldi hiç operasyonsuz hali daha iyiydi çocuğun iki kez ameliyata girmesinemi üzüleyim çocuğun psikolojisinemi üzüleyim sonucamı üzüleyim bilemiyorum herkes soruyor neden böyle diye kesinlikle dr seçerken iyi düşünün hakkımızı helal etmiyoruz.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
si...r
Sayın Hocam , muayene icin gittigim an itibariyle bana inanilmaz guven verdi ve ilgili davrandi.cok uzun suredir dusundugum burun ameliyatini doktorum sayesinde cok kisa surede atlattım ,yıllar içerisinde bir çok plastik cerrahla görüşmüştüm ama hiç kimseye bu kadar yakın ve güvenilir hissetmemiştim. Amelyatım çok şükür başarılı geçti süreç çok kolay değildi ancak her aradığımda ve her gittiğimde beni rahatlattı.İlk günden itibaren sürecin nasıl işleyeceğini söyledi ve hepsi de bu şekilde ilerledi bu nedenden dolayı korkmadım. Kendisine de söyledim şimdi buradan asistanlarına ve hocama İYİ Kİ VARSINIZ VE BEN İYİ Kİ SİZİ TANIDIM. BİNLERCE TEŞEKKÜR EDİYORUM. RABBİM SİZİ KORUSUN VE YOLUNUZ AÇIK OLSUN.
ze...k
Zeki beye iki ay önce estetik bacak ameliyatı yaptırdım.ameliyatın öncesinde kendisiyle 5 dakika kadar bir konuşmamız oldu.Ameliyat gününde de sekreterine ödeme yaparken görüştüm.Ameliyatım sonunda Zeki beyi hiç görmedim.dikişler tutmadı.bunu söylemeye gittiğimde bile tekrar dikiş atılması için başkasına yönlendirildim.Dikişler büyük acılarla yeniden atıldı ama yine tutmadı.Sonuç mu..Sonucu hiç beğenmedim zaten bana soranda olmadı...Bugün iki ay 5 gün oldu.yara halen açık..Ben estetik ameliyat oldum..elbette kimseye kesinlikle tavsiye etmiyorum..
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
e....r
Hocama hem ameliyat öncesi hem de ameliyat sonrası dönem de sağolsun güleryüzünü ve ilgisini hiç eksik etmedi.Kepçe kulak ameliyatımda oldukça başarılı geçti. Aldığım sonuçlardan ve değişen fiziksel görünümümden sonra keşke daha önce kendisiyle tanışsaydım dedirtti. Hastanede benimle yakından ilgilenen ve her türlü desteği sağlayan Dr Yasemin Hanım'a da teşekkürlerimi sunuyorum. Herkese sağlık,şifa dilerim.
gü...t
Zeki Can bey güven veren ilgili ,özverili bir doktor
be...n
Gerek maddi gerekse manevi anlamda ve ayrıca hekimlik anlaminda harika bir hekim.ameliyat surecinde ve bu surec sonrasinda hastanin en buyuk ruhsal destekcisi olabilen bir doktor.ben kendisine ameliyat oldum .ameliyat oncesi ve sonrasindaki sureclerim cok basarilu gecti.ona hersey icin ne kadar tskkur etsem azdir.
ne...l
HOCAM SEMPATİK GÜLER YÜZLÜ ÇOK MEMNUN KALDIK ARTI , DEVLET HASTANESİ OLMASINA RAĞMEN ÖZELDEN DE HASTANENİN FARKI YOKTU ,HER ŞEY İÇİN TEŞŞEKKÜR EDERİZ. ZEKİ HOCAM SAĞOLUN .
ay....
Beş yıl kadar önce Akay Hastanesinde Naki hocaya burun ameliyatı oldum şekli ve yapısı çok güzel ama bu sene burnumun ucunda düşme oldu Doktorum da emekli olmuş sağlık problemleri yüzünden kısaca kendisine ulaşamadım. 5-6 doktor ile görüştüm 7- 8.000 tl ücret istediler , kimse başkasının yaptığı burunu yapmak istemiyor yapanlarda çok ücret istiyor halbuki sadece burun ucum toplanıcak ve şekil verilcek , çalıştığım kurumda hocama burun amelyatı yaptırmış arkadaşlarımın aracılığı ile Zeki CAN bey ile görüşmeye gittim gayet sıcak kanlı güler yüzlü karşıladı , ister başkasının yaptığı olsun , ister olmasın ben yaparım dedi, Prof olmasına rağmen benden makul seviyede ücret istedi çünkü başkasının yaptığı burna kimse dokunmak istemiyor bu ülkede ismini karalamaktan korkuyor doktorlarımız, çok şükür çok mutluyum ne ağrım sızım morarmam hiç bir sıkıntım olmadı. Yaşanılan sıkıntıyı çeken bilir hayat kimseyi sağlığı ile sınamasın, Zeki hocama , yanında çalışan personel ve doktor arkadaşlara ne kadar teşekkür etsem azdır.
se....
ZENGİN FAKİR HASTA KAVRAMI OLMADIĞI , HERKESE AYNI SICAK KANLI YARDIMSEVER SİZE VE DİĞER TÜM YARDIMCI OLAN DOKTORLARA BAŞARILAR DİLERİM..............
e....u
Zeki Hocam emeğinize sağlık tekrar minnettarım çok şükür hiç bir sıkıntım olmadı ,yeni biri olarak ve her sabah mutlu uyanmak tarifi belkide imkansız çok teşekkür ederim,iyi çalişmalar dilerim.
Zeki Can isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeki Can, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Zeki Can adresi nerede?Zeki Can şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tıp Fakültesi Caddesi Abidinpaşa Mamak Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeki Can isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeki Can online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zeki Can isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeki Can bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeki Can ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeki Can hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Zeki Can hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra