Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

Kocaeli golcuk necati celik devlet hastanesinde işini ve hastalarını seven tek doktor diyebilirim bugün oğlum sünnet oldu ilgisi ve bilgileriyle bize destek oldu başarıları daim olsun teşekkür ederiz herşey için

U
Konum: başka bir yer Diğer

Gölcük Necati Çelik Hastanesi'nde böbrek taşı ameliyatı oldum. Doktorum Zeki HAMŞİOĞLU idi. Kendisi daha poliklinik muynesinden başlamak üzere çok ilgilendi. Hem iyi bir hekim hem de iyi bir insan. Allah razı olsun. Başarılarının devamını diliyorum hocam.

Konum: Özel Konak Hastanesi Mikrocerrahi Varikosel Ameliyatı

Zeki bey şuana kadar gördüğüm mesleki anlamda en soğuk kanlı ve Prof. Bir hekimdir. Kendisine varikosel ameliyatı oldum eli çok hafif ve hastaya çok güzel moral veriyor gerçekten çok memnunum Kocaeli de tek tavsiye edeceğim hekimdır gözü kapalı gidilebilir bir hekimdır.

K

Zeki bey alanında çok iyi bir doktordur. kibarlığı hastayla ilgilenişi hastalık hakkında bıkmadan ayrıntılı anlatması ve sürekli güleryüzlü oluşuyla alternatif tedavi şekillleri sunmasıyla beni son derece memnun etmiştir. kendisine sonsuz teşekkür

I

Teşhis koyma yönünden çok iyi bir doktor..Devlet Hastanelerinde boşu boşuna vakit kaybetmişim..Kesinlikle tavsiye edilebilecek bir doktor..

K

Hekimlik yönüyle Maşallah iyi bir doktor. Hastası olarak süreç ile ilgili çok net bilgi aktardı. Çok memnun kaldım. Kendisine tesekkur ediyor Allah razi olsun diyorum. Ayrıca beyefendi bir kişiliğe sahip

Gerek maddi gerekse manevi anlamda ve ayrıca hekimlik anlaminda harika bir hekim.ameliyat surecinde ve bu surec sonrasinda hastanin en buyuk ruhsal destekcisi olabilen bir doktor.ben kendisine ameliyat oldum .ameliyat oncesi ve sonrasindaki sureclerim cok basarilu gecti.ona hersey icin ne kadar tskkur etsem azdir.allah tuttugunu altin etsin diyor ve herkese urolojilik bir problem yasarlarsa eger siddetle zeki beyi tavsiye ediyorum.

10 yıl önce böbrek ameliyetı oldum zeki beye o zamanlar amasya suluova devlet hastahanesinde görev yapıyordu başarılı bi ameliyat oldu teşekür ederim 10 yıldır hiç sorun yok ben o hastahanede çalışan personellerden birinin kardeşiyim böbrek taşı için ameliyata girmiştim ama ameliyat sırasında böbreğin çürüdüğünü ve alınması gerektiğinş uygun görmüş zeki bey uyandığımda öğrendim böbreğimin birinim alındığını çok üzülmüştüm bir çok insan çocuk sahibi olamazsın dedi ama ben şimdi 6 aylık anne adayıyım hiç sorun yaşamadım zeki beye tekrar tşk ederim