1987 yılında Mersin'de doğdum. 2005 yılında İçel Anadolu Lisesi'nden mezun oldum ve aynı sene Cumhuriyetimizin ilk diş hekimliği fakültesi olan Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ni kazandım. 2010 yılında lisans eğitimimi tamamlayarak diş hekimi olarak mezun oldum ve hemen akabinde Gazi Üniversitesi'nde Periodontoloji (Dişeti hastalıkları, tedavisi ve cerrahisi) alanında doktora sınavını kazanarak uzmanlık eğitimime başladım. 2018 yılında "Tıbbi bir bitki ekstresi olan Mecsina Hemostopper uygulamalarının sekonder yara iyileşmesi üzerine olan etkilerinin biyokimyasal ve histolojik olarak incelenmesi" adlı tez çalışmam ile Uzman Diş Hekimi ve Dr. Dt. ünvanları alarak mezun oldum. Zorunlu hizmetimi Siirt Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde pratisyen, Ordu Ağız ve Diş Sağlık Merkezi'nde uzman diş hekimi, Ankara Çankaya İlçe Sağlık Müdürlüğü Özel Sağlık Hizmetleri Denetim Birimi'nde idari personel olarak yaptım. 2010 senesinden beri kamu ve özel sektörde faaliyet göstermekteyim.

Dumlupınar, Yenişehir, Mersin

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diş Beyazlatma

Diş Estetiği

Diş Eti Ameliyatı +12 daha fazla

Diş Eti Estetiği

Diş Eti Greft Operasyonu

Diş Eti Hastalıkları Tedavisi

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Dr. Dt. Zeki Levent Hallaç adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle