su...n
ZEKİ BEYİN BABACAN VE GÜLER YÜZLÜ OLUŞU Zaten İnsanın Hemen İYİ Olmasına Bir Etken Bana Göre Ayrıca Hastalarının Şikayetini Çok GÜZEL DİNLEYİP Ve Daha Sonrada Uyguladığı Tedavi Ve Vermiş Olduğu Önerilerle İyileşmeyen Bir Hastasının Olacağını Ben Düşünmüyorum Ve Ben Son Olarak Şunu Söylemek İstiyorum ŞİRİN BABA Seni İYİKİ Tanımışım Ve İYİKİ TEDAVİ İçin Sana Gelmişim RABBİM SENDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH SAYGILARIMLA ELLERİNDEN ÖPERİM
öm...5
kendisinin gercekten bır doktorluk haricinde çok iyi bir dinleyici çok iyi yönlendirici oldugunu düşünüyorum bana yardımlarından dolayı kendisine teşekkür eder saygılarımı arz ederim
Zeki Terim isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeki Terim, Üroloji.
Zeki Terim adresi nerede?Zeki Terim şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü Cad. No:225/A Hatay İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeki Terim isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeki Terim online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeki Terim isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeki Terim, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zeki Terim isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeki Terim bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeki Terim ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeki Terim hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Zeki Terim hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeki Terim hangi sigortaları kabul ediyor?Zeki Terim tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Halk Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar