as...k
Hamileyken düştüğüm olmuştu kendisi e gitmiştim çok iyi bir doktor beni sakinleştirdi telkin etti moral verdi
ok...ü
Konya Marmaris seyahatim sırasında 3 aylık gebeliğimde ağrım için kendisine rastladım şimdiye kadar gördüğüm en anlayışlı en kibar en nazik doktordu kendisinden Allah razı olsun sağlıklı olduğumu bildirmesinin yanı sıra her konuyu tek tek açıkladı mümkün olsa kesinlikle gözü kapalı Doğuma geleceğim bir doktor herşey için teşekkürler
kı....
Zeki bey 17 yıl önce de gebeliğmi takip edip doğumumu yapmışı ve o zaman da çok memnun kalmıştım. Her zamanki gibi son derece güler yüzlü ve aydınlatıcıydı. Hastası olduğum için çok şanslı hissediyorum.
ha...0
Ik defa zeki bey'e muayene olmak için gittim ama gerçekten çok memnun kaldım guler yüzlü ve hastalariyla gerçekten ilgileniyor kendisine çok teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum
şe....
SEVGİLİ DOKTORUM GÜLER YÜZÜNÜZ VE VERDİĞİNİZ GÜVEN DUYGUSU İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.SİZİN VESİLENİZLE BEBEĞİMİ SAĞ SALİM KUCAĞIMA ALDIM.TÜM DENİZLİ DEVLET HASTANESİ ÇALIŞANLARI SİZİ SEVGİYLE ANIYOR.MESLEK HAYATINIZDA BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.
di...u
biraz daha kibar olurlasa çok memnun olurum,ve de güler yüzlü!!!
Zeki Yalçınoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeki Yalçınoğlu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Zeki Yalçınoğlu adresi nerede?Zeki Yalçınoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeki Yalçınoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeki Yalçınoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zeki Yalçınoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeki Yalçınoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeki Yalçınoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeki Yalçınoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Zeki Yalçınoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları