29/01/2016 tarihinde Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilimdalı’nda profesör yetkisi ve ünvanını almıştır. Avrupa Kognitif ve Davranış Terapileri Birliği (EABCT) tarafından akredite edilen eğitim sürecini tamamlayarak Erişkin Kognitif ve Davranış Terapisti ünvanını almıştır. Ocak 2016 tarihinde girdiği sınavlarda başarılı olarak Çocuk ve Ergenlerde İyi ve Etik Uygulamalar Bağlamında Kognitif ve Davranış Terapisi eğitimini başarılı ile tamamlamıştır. Ayrıca Halime Odağ Psikanaliz ve Psikoterapi Derneğinde düzenlenen psikanalitik yönelimli psikoterapi eğitimlerine ve terapi sürecini katılmış ve tamamlamıştır.
2021 yılı Haziran ayından bu yana Ege Üniversitesindeki görevlerinin yanısıra muaynehanesinde çalışmalarını sürdürmektedir.
- Depresyon
- Çocuk Ve Ergen Psikolojisi
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk
- Oyun Bağımlılığı
- Alkol Bağımlılığı
Kazımdirik, Üniversite Cd. No:9, 35100 Bornova/İzmir, Bornova, İzmir
Psikiyatri Randevusu
Kazımdirik, Üniversite Cd. No:9, 35100 Bornova/İzmir, İzmir
Ege Üniversitesi Hastanesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı
Cinsel Terapi
Dinamik Psikoterapiler
Kazımdirik, Üniversite Cd. No:9, 35100 Bornova/İzmir, İzmir
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ergen Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi
Regresyon Terapisi
Sanat Terapisi
Varoluşçu Psikoterapi
m....
Zeki Bey çok başarılı, sevdiğimiz bir doktor. Kızım için arkadaşımın vasıtasıyla görüşme sağladık. 4 ay serviste, 2 ay kadar da muayenehanesinde danışmanlık hizmeti aldık. Seanslarımızdan sonra olumlu anlamda ilerleme oldu. Şikayetleri geriledi. Bayağı bir gelişim gösterdi. Kendisine olan güveni arttı ve kendisini toparladı. Zeki Bey'den aldığımız danışmanlık hizmetinden çok memnunuz.
3 yıldır Zeki Bey'den panik atak tedavisi görüyorum. Kendisinden tedavi alan arkadaşlarımın referansı ile görüşme sağladım. İlk seansa gittiğim zaman ciddi sorunlarım vardı ama şu anda gayet iyi durumdayım. Halimden çok mutluyum. İyileşme sürecim devam ediyor. Zeki Bey'in takibi altındayım. Kendisi bana karşı çok nazik, anlayışlı ve tedavi odaklı bir doktor. Kendisinden çok memnun kaldım. Zeki Bey'den önce 3-4 doktora gittim ama ciddi sıkıntılar yaşadım. Kendisi tedavimi değiştirdi ve şu an çok iyiyim.
Zeki Yüncü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeki Yüncü, Psikiyatri. Size Zeki Yüncü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikiyatri Randevusu, Cinsel Terapi, Grup Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Psikanalitik Psikoterapi, Prolonged Exposure Terapisi, Hipnoterapi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Varoluşçu Psikoterapi, Duygu Odaklı Terapi (EFT).
Zeki Yüncü adresi nerede?Zeki Yüncü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazımdirik, Üniversite Cd. No:9, 35100 Bornova/İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeki Yüncü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeki Yüncü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zeki Yüncü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeki Yüncü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeki Yüncü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeki Yüncü hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Zeki Yüncü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.