Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Dinamik Psikoterapiler
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Psikodinamik Psikoterapi
Rorschach Testi
Çocuk Değerlendirme Paketi
Psikoloji Antalya
Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü 2016 yılında bitirmiştir. Ardından yüksek lisans eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Klinik Psikoloji programında Oya Mortan Sevi danışmanlığında “Erken Dönem Travmatik Yaşam Olayları ve Başa Çıkma Stilleri Eşik Altı Psikiyatrik Belirtiler ve Psikotik Benzeri Yaşantıları Yordayabilir mi? Klinik Dışı Bir Örneklem Bulguları” başlıklı tezini sunarak uzmanlığını almış ve yüksek onur derecesi ile tamamlamıştır.
2018-2019 tarihler arasında Bahçeşehir Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi’nde Kli. Psk. Hakan Kızıltan süpervizörlüğünde psikoterapist olarak yetişkinlerle çalışmış ve daha sonra Özel Fransız Lape Hastanesi’nde servislerdeki çeşitli hasta gruplarının tedavi ve terapi süreçlerini gözlemleyerek ve vaka sunumları ile atölye çalışmalarına katılarak klinik stajını tamamlamıştır.
2019-2022 yılları arasında İstanbul Ticaret Üniversitesi Psikoloji Bölümünde araştırma görevlisi olarak çalışmış, öğrencilere ve velilere yönelik klinik alanında başta “Aile İçi İletişim, Sınav Stresi ve Motivasyon, Bağımlılık ve Aile” gibi konularda çeşitli seminerler vermiş ve akademik faaliyetlerini sürdürmüştür. Aynı dönemde, özel bir kurumda çevrimiçi platformlar üzerinden gençlere ve yetişkinlere yönelik danışmanlık hizmeti sunmuştur.
Halen Antalya’da yüz yüze ve çevrimiçi olarak gençler ve yetişkinlerle psikodinamik yönelimli psikoterapi çalışmalarına devam etmektedir.
m....
Tavsiye üzerinde kendisine ulaştım, bir süredir online olarak seansları yürütüyoruz. Terapi sürecine devam ediyoruz, daha uzun bir yolumuz var ancak onunla bu süreci yürütmekten dolayı mutluyum. Kendime, aileme, ilişkilerime, işime bakış açım olumlu anlamda çok farklılaştı. Alanında yetkin ve deneyimli bir terapist. Güvenilir, anlayışlı, iyi bir dinleyici kendisi. Gönülden tavsiye ediyorum.
d....l
Sınav stresi ve kaygı sorunlarım nedeniyle kendisine başvurdum. Bir süredir kendisine gidiyorum. Seanslarımız verimli gidiyor. Sorunlarımı çözdükçe kendimi daha iyi hissediyorum.
c.....
Depresyon sebebiyle araştırarak ulaştım Zekiye Hanım'a. Yaklaşık 1 aydır devam ediyorum. Eskiye göre daha üretkenim. Sorunlarımın kaynağını bulabildim. Zekiye Hanım çok anlayışlı ve nazik bir uzman. Danışanın ruh halini anlıyor ve ona göre yaklaşıyor. Şuan genel gidişattan memnunum. Seans dışında da iletişim kurabiliyorum.
s....k
Araştırmalarım sonucu bir referans üzerine kendisine ulaştım. Hayatımın çok zorlu bir döneminde kendisine danıştım. Eşimle ve ailemle ilişkilerimde sorunlar vardı, doğru tespitleri ve yorumlarıyla artık daha farklı açılardan sorunlarıma yaklaşabiliyorum. Birkaç aydır seanslara devam ediyoruz, iyi ki terapiye kendisi ile başlamışım diyorum.
e....
Doğru tanısı ve doğru tedavi yönlendirmesi ile beni daha iyi bir hale getirdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
m....d
Zekiye Hanım ile yaklaşık bir buçuk yıldır çalışmaktayım. Hayatımdan zevk alamadığım, ilişkilerimde sık sık sorunlar yaşadığım bir dönemde başvurmuştum. Zekiye Hanım'ın doğru tespitleri, objektif yaklaşımları, samimi ve ilgili tavırları ile hayata karşı olan bakış açımda önemli anlamda değişmeler yaşamamı sağladı. Artık çevresiyle daha barışık ve ördüğü duvarlardan kurtulmuş biri gibi hissediyorum. Seanslarında kullandığı teknik ve yöntemlerle işin ehli bir uzman olduğunu söyleyebilirim. Kendisi gönül rahatlığıyla güvenebileceğiniz, sorunlarınıza doğru bir şekilde yaklaşacak, etik çalışan bir terapisttir. Çok teşekkür ederim.
Zekiye Zeybek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zekiye Zeybek, Psikoloji. Size Zekiye Zeybek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Psikodinamik Psikoterapi, Randevu, Rorschach Testi, Online Terapi.
Zekiye Zeybek adresi nerede?Zekiye Zeybek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fener Mah. Fener Cad. Fener İş Merkezi No:11/10 B1 Blok Kat 2 Antalya
- Bahçelievler Mah. Konyaaltı Cad. No: 44/2 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zekiye Zeybek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zekiye Zeybek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zekiye Zeybek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zekiye Zeybek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Kredi kartı.
Zekiye Zeybek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zekiye Zeybek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zekiye Zeybek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zekiye Zeybek hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Zekiye Zeybek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zekiye Zeybek hangi sigortaları kabul ediyor?Zekiye Zeybek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar