me...l
hoc amla daha yeni 1 hafta oldu cocuğumun hastalığı nedeni ile tanışdığım daha tanı ve teşhis koymadı ama gördüğüm kadarrıyla hastalarına bir evlat gibi onu iyileştirmek için elinden gelen herseyi yapaçak birhoca
fe...ş
dünyada tanıdığım en iyi doktorlardan birisidir kendisi.hiç bir zaman kendi çıkarlarını düşünmeyen daima hastalarını en ön plana koyan insanlardan biridir o.tek üzüntüm onu çok geç tanımış olmamdır biliyorum ki daha erken tanısaydım esmanurum için herşeyi yapardı.çünkü kısa sürede bile elinden gelenin en iyisini yaptı .yaptığınız herşey için teşekkürler.biliyorum ki başka ESMALAR ölmesin diye var gücünüzle çalışıyorsunuz .allah yar ve yardımcınız olsun.sağolun varolun. ESMANURUN annesi FERİHAN KAYAŞ
Zelal Ekinci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zelal Ekinci, Çocuk Nefrolojisi.
Zelal Ekinci adresi nerede?Zelal Ekinci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eski İstanbul Yolu Umuttepe İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zelal Ekinci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zelal Ekinci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zelal Ekinci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zelal Ekinci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zelal Ekinci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zelal Ekinci hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Zelal Ekinci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.