Barış, Ginza Lavinya Park Ofis , E-5 Yanyolu A Blok K:8 D:159, 34520 Beylikdüzü/İstanbul, Beylikdüzü, İstanbul
Göğüs Hastalıkları Randevusu
Barış, Ginza Lavinya Park Ofis , E-5 Yanyolu A Blok K:8 D:159, 34520 Beylikdüzü/İstanbul, İstanbul
Akciğer Kanseri
Alerji Testi
Alerji Testleri
Alerjik Hastalıklar
Prof. Dr. Zeliha Arslan Ulukan Muayenehanesi
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Arter Kan Gazı Alma
Bina Sendromu
Bronkoskopi
Bronş Lavajı
Cea(Karsinoembriyonik Antijen)
Cnb(Meme Biyopsisi)
Prof. Dr. Zeliha Arslan Ulukan Muayenehanesi
Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde)
Deri Prick Testi
Girişimsel Bronkoskopi
Göğüs X-Ray
Hdl Kolesterol Testi
Prof. Dr. Zeliha Arslan Ulukan Muayenehanesi
Kistik Fibrozis Testi(Ter Testi)
Laringoskopi
Torasentez
Uyku Laboratuvarı (CPAP)
Uyku Testi (Polisomnografi)
Prof. Dr. Zeliha Arslan Ulukan Muayenehanesi
Uzun Süreli Oksijen Tedavisi (USOT)
X-Ray
Prof. Dr. Zeliha Arslan Ulukan Muayenehanesi
İnce İğne Aspirasyon Biyopsisi (İiab)(Meme Biyopsisi)
Girişimsel Bronkoskopi
Akciğer kanseri
Astım
KOAH
Pulmoner Emboli
Pulmoner Hipertansiyon
Zeliha hanım gerçekten hastalarına yardımcı olmak için bu meslekte bunu hissediyorsunuz olabildiğince elinden geldiği kadar ne gerekiyorsa yapmaya hazır güzel ilgi alakası bilgileri ile de bizi rahatlattı.2015 yılında kendisine babamı götürmüştüm o zamanki yönlendirmesi bize çok yardımcı olmuştu erken davranıp babamı ameliyat ettirdim ve 10 yılı geçti akciğer kanseri ameliyatı olalı babam ta ki bu zamana kadar.Şu anda da yapılmış olan radyoterapi komplikasyonları için kendisine babamı götürdüm ve bize çok yardımcı oldu.
ay...r
2021’de Covid tedavimi yaptığından beri kendisine giderim. Memnunum.
si...n
Zeliha annemi internetten araştırıp bulduk , kendisi alanında çok yetkin bir doktor , annemin zatürresini teşhis edip etkili bir şekilde tedavi sürecine başladı , süreç gayet güzel ilerliyor , büyük oranda iyileşti annem, kendisi çok ilgili , detaylı çalışan aynı zamanda çok mütevazi ve insancıl biri . Kesinlikle tavsiye ederiz
he...i
Zeliha hanım harika bir doktor çalışanları da öyle nazik sempatik güleryüzlüler. Ortam da ferah ve tertemiz. Ortam zaten sizi rahatlatmaya yetiyor. Zeliha hoca geniş bilgi birikimiyle karşıdaki insanın psikolojisine göre konuşuyor ve sadece kendi alanında değil diğer hastalıklarınla da ilgilenip onları da çözmeye çalışıyor önerilerde bulunuyor kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim kesinlikle tavsiye ederim.
Hasta
Zeliha hanım annem ve babamın uzun yıllardır doktoru. Babamın kronik astımı var. Farklı hastane ve doktor tadevilerinden maalesef çok verimli sonuçlar alamadık. Zeliha hanımın tedavisinden sonra hastalığında gözle görülür şeklide bir düzelme var. Benim kendisiyle bu yıl tanışma fırsatım oldu. Annem ve babam hastaları konusunda nasıl titizlikle davrandığını, hastalığı derinlemesine araştırıp sonuca ulaştırdığını Hep anlatırlardı. Bende kısa süre önce geçirdiğim covid rahatsızlığımda tüm bunları deneyimledim. Son derece ilgili güleryüzlü ve sonuç odaklı tedavi süreci için kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim
Hasta
Zeliha hocam 2008 yılından itibaren Alerjik Astım tedavimin teşhisinden iyileşme aşamalarında yanımda oldu.Hem çok profesyonel hemde insanlığından ve özeninden hiçbirşey kaybetmeden senelerdir en iyi şekilde tedavi olmama yardımcı oldu.Adeta bir abla şevkatiyle doktorluk mesleğini bu kadar başarılı icra eden başka bir isim düşünemiyorum.Ellerin dert görmesin hocam.
r.....
Ameliyat sonrası şikayetim -nefes alma zorluğu- ciddiye alındı ve buna göre muayene ve tedavi uygulandı-
ne...a
2018 yılında tanıştım kendisiyle. O zamandan beri göğüs hastalıkları şikayeti ile başka hiç bir doktora gidemiyorum. Zeliha hocam ile ilgili yorumlarımı buraya sığdırabilmem mümkün değil, Allah kendisine uzun ömürler versin. Karşıma çıktığı için kendimi şanslı ve güvende hissediyorum.
Göğüs kemiğimin ortasındaki çöküklüğü kontrol için gittim. Muayene sonucunda detaylı şekilde bilgilendirildim ve memnun kaldım.
gü...n
Akciğer zarı ile ilgili tümör zeliha hocam harika bir şekilde bize yol gösterdi çok sakin ve motive edici konuşması yardımseverliği üst düzeydeydi sonsuz teşekkürler
Zeliha Arslan Ulukan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeliha Arslan Ulukan, Göğüs Hastalıkları. Size Zeliha Arslan Ulukan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göğüs Hastalıkları Randevusu, Randevu, Akciğer Kanseri, Alerjik Hastalıklar, Girişimsel Bronkoskopi, Normal Randevu, Solunum Fonksiyon Testleri, Solunum Yetmezliği, Solunum Fonksiyon Testi, İnce İğne Aspirasyon Biyopsisi (İiab)(Meme Biyopsisi).
Zeliha Arslan Ulukan adresi nerede?Zeliha Arslan Ulukan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barış, Ginza Lavinya Park Ofis , E-5 Yanyolu A Blok K:8 D:159, 34520 Beylikdüzü/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeliha Arslan Ulukan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeliha Arslan Ulukan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeliha Arslan Ulukan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeliha Arslan Ulukan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zeliha Arslan Ulukan hangi dilleri konuşuyor?Zeliha Arslan Ulukan ile İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Zeliha Arslan Ulukan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeliha Arslan Ulukan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zeliha Arslan Ulukan hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Zeliha Arslan Ulukan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeliha Arslan Ulukan hangi sigortaları kabul ediyor?Zeliha Arslan Ulukan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları