Diş Hekimi Randevusu
Paragon Tower, Kızılırmak Mah. Ufuk Üni. Cad., No: 3 Kat: 26 İç Kapı No: 131, Ankara
Ortodonti Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Acil Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Panorama Ankara Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları
Hassas Bağlantılı Protezler
Hipnoz
Horlama Apareyi
Panorama Ankara Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Invisalign Tedavisi
Lingual Ortodonti
Lokal Anestezi
Ortodontik Tedavi
Panorama Ankara Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Overdenture Protezler
Uyutarak (Sedasyon) Diş Çekimi
Volumetrik Tomografi ile Tedavi Planlama
X-Ray
Panorama Ankara Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Yüzeysel Flor Uygulaması
Ölçü Randevusu
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Panorama Ankara Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
se...k
Dişlerim daha önceki, yanlış tedavi uygulamasıyla bozulmuştu. Moralmen çok kötü bir süreçten geçiyordum, ve doktor arayışına girmiştim, İnternet araştırmalarım sonucu Dr Zeliha Bektaş hocayı buldum, ilk tedaviye gittiğimde bana güven verdi, tüm süreci detaylı anlattı. Tedavi sürecimde Zeliha hocanın titiz ve yetenekli bir doktor olduğunu gördüm. Tedavi esnasında da hastasıyla çok ilgili, pozitif ve güler yüzüyle tedavi yi gerçekleştiriyor. İnvisaling planlamasını beraber yapalım dedi ve beraber yaptık, eski ortodonti tedavilerimdeki süreci dinledi ve tedavimin nasıl sonuçlanacağını detaylı anlattı. Tedavim devam ediyor. Kendisinden çok memnunum.
İyi ki zeliha hocam karşıma çıktı . Yıllarca çene ameliyatı olmadan dişlerimin düzelmeyeceği bir söylendiği için artık durumu kabullenmiştim ,çünkü büyük bir işlem ve süreç uzun olduğu için göze alamamıştım .Kızımın tedavisi için zeliha hocaya başvurduğumda ben de bu durumdan bahsettim ve zeliha hoca tedavi olabileceğimi söylediğinde şok oldum. Yıllarca boşuna beklemiştim . Tedavi sürecim başladı ve 2 yılda ameliyatsız düzelmez denilen dişlerim çok güzel oldu . Zeliha hoca sayesinde güzel bir gülüşe kavuştum benim gibi umutsuz olanlar mutlaka zeliha hocaya danışsın diyorum. .
Daha önce tel tedavisi görmüştüm ve yıllar içinde dişlerim tekrar bozulmuştu. Tekrar tel takmak istemedim ve Zeliha hocamla plak tedavisine başladık. Doktor olduğum için yoğun çalışma temposundayım buna rağmen kolayca randevu bulabildim ve her sorumda kolaylıkla ulaşabildim kendisine. Pozitif enerjisiyle, sabırlı ve anlayışlı tavrıyla bu zorlu süreci keyifle tamamladık. Dişlerimin tekrar bozulmaması için gece kullanılan kalıcı plak ve düzenli kontroller ile görüşmeye devam edeceğimiz için çok mutluyum. Zeliha hocam sağ olsun dişlerim emin ellerde
y....ü
Zeliha Bektaş hocam ile bir arkadaş vasıtasıyla tanıştım.12 yaşındaki Oğlumda gömülü diş olması ve dişlerde yamukluk olması sebebiyle 1.5 yıldır devam eden ortodonti şeffaf plak tedavisini bugün itibari 1.aşama ile 2.aşamaya ihtiyaç olmadan bitirdik Sonuç mükemmel.Oğlumun gülüşü bile değişti. hocam iyi ki tanıdık sizi.Ayrıca ekibinizdeki tüm personel aile gibi davranıp güler yüzlü ve ilgililerdi.
fi...
Zeliha hocam işini severek yapan hastasını mutlu etmeye çalışan güler yüzlü enerjik harika bi hekim gülüşünüzü hem tecrübeli elleriyle hemde içten samimiyetiyle tazeleyen canım hocam gerçekten onu tanıyınca plak tedavileriniz hiç bitmesin isteyebilirsiniz diş tedavime koşarak gittiğim tek hekim iyiki var
Merhaba, Zeliha hocamla 2 yıl önce tanıştık güler yüzü, güzel enerjisi, pozitif yaklaşımıyla mükemmel bir ortodontist :) dişlerimdeki kapanış problemimi yaklaşık 2 yıl süren tedavim sonucunda gerçekten harika bir bitişle tamamladık.. tedavi sürecinde gösterdiği profesyonel yaklaşımı, anlayışı sorularım karşısında gösterdiği sabrı için minnettarım değerli doktorum iyi ki varsınız
d....
Zeliha Hocamı sosyal medya sayesinde buldum ve mükemmel bir doktor 20 aylık süren tedavim sonucu mükemmel oldu her sorumuzu sabırla dinleyip anlatan süper bir doktor ve dişlerim mükemmel oldu kesinlikle tavsiye ediyorum plak tedavisi çok rahat oluyormuş istediğimiz zaman çıkarmamız çok büyük rahatlık. Doktor arayışında olanlar kesinlikle Zeliha hocamın yanına gitmeli iyiki varsınız hocam
mi...n
Zeliha hocamla iyikide yollarımız kesişmiş şeffaf plak tedavisi sayesinde resmen çenem yüz şeklim dudaklarım değişti zeliha hocam hastasıylada çok ilgili tedavimin 1.5 yılı mardinde geçmesine rağmen her soruma cevap verdi aradı bana orada da diş hekimi bulup yönlendirdi tedavimizin sonuna yaklaşıyorz artık ayrıca yeni yeri panaroma diş kliniğide çok temiz ferah ilgili bir kurum
Zeliha Hanım gayet iyiydi, gayet ilgilenmişti. Kendisi işini severek yaptığı çok belliydi. Zirkonyum kaplama tedavimi yaptırdım. Tedavimden memnun kaldım.
Zeliha Hanım'a şeffaf plak tedavimi yaptırmıştım. Tedavim tamamlandı ve memnun kaldım. Kendisi güler yüzlü, iyi bir doktor. Yine bir sorunum olsa kendisine giderdim.
Zeliha Bektaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeliha Bektaş, Diş Hekimi, Ortodonti. Size Zeliha Bektaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Invisalign Tedavisi, Diş Teli Tedavisi, Ortodonti Randevusu, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Lingual Ortodonti, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Çocuklarda Yer Tutucular, Horlama Apareyi, Diş Hekimi Randevusu, X-Ray.
Zeliha Bektaş adresi nerede?Zeliha Bektaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Paragon Tower, Kızılırmak Mah. Ufuk Üni. Cad., No: 3 Kat: 26 İç Kapı No: 131 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeliha Bektaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeliha Bektaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeliha Bektaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeliha Bektaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Zeliha Bektaş hangi dilleri konuşuyor?Zeliha Bektaş ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zeliha Bektaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeliha Bektaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zeliha Bektaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 88 hasta / danışan, Zeliha Bektaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diş Hekimleri