Anne Baba Ayrılığı
Destekleyici Psikoterapi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Dinamik Psikoterapiler
Psk. Zeliha Demirci
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Theraplay Oyun Terapisi
Yas Terapisi
Aldığı Eğitimler:
MOXO Dikkat Testi Uygulayıcı Eğitimi
Aile Danışmanlığı Eğitimi (Üsküdar Üniversitesi AİLEMER)
Bütüncül Oyun Terapisi Eğitimi (Psikoterapi Enstitüsü)
Duygu Odaklı Bireysel Terapi Eğitimi (Psikoterapi Enstitüsü)
Bütüncül Psikoterapi Eğitimi (Psikoterapi Enstitüsü)
EMDR I. Düzey Temel Eğitimi (Davranış Bilimleri Enstitüsü)
Etik Lider Akademisi (EDMER)
e....
Derslerime odaklanmakta çok zorlanıyordum. Ünversiteye hazırlanırken daha da zorlanmaya başlamıştım. Ailemin de önerisi ile Zeliha ablayla görüşmeye başladım. Başta çok tedirgin oldum ama sonra çok keyifli geçti. Sınavım beklediğimden daha iyi geçti. Sınavdan sonra da devam etmek istedim. Tatilden sonra görüşmeye devam edeceğiz.
m....
Zeliha hanıma psikiyatrist yönlendirmesi ile başvurdum. Rahatsızlıklarımın temelinde yatan ailevi problemi aşmamda çok yardımcı oldu. Samimi yaklaşımı ve bilgisiyle bu süreci rahat bir şekilde atlattım. Günlük problemlerimle ilgili hala görüşmeye devam ediyorum.
e...
Annemin kanser rahatsızlığından dolayı yoğun riskli tedavi süreci devam ediyordu. O sırada kendimi psikolojik olarak ciddi manada kötü hissediyordum, saçımda saçkıranlar oluştu ve anksiyete bozukluğuyla Zeliha Hanım'a başvurdum. Kendisi gerçekten çok iyi ilgili bir uzman. Aldığım seanslardan ve ilgisinden dolayı çok memnunum, bu süreci onun şefkatli ilgisi ve çözüm odaklı olması sayesinde daha kolay geçiriyorum. Seanslarımız devam ediyor, gerçekten profesyonel, tavsiye edebileceğim bir Psikolog.
a....g
Zeliha hanımla, 3 yıla yakın süredir terapi alıyorum, zorlu bir boşanma sürecini daha kolay atlamda bana çok yardımcı oldu. Çünkü benim için çok zordu. Kendimi tanımam kapasitemi arttırabilmem onun yardımıyla oldu.
z...
Zeliha hocaya depresyonda olduğum dönemde gitmiştim. Günlük hayatıma ve işime gitmekte artık zorlandığım ve işlevselliğimin bozulduğunu gördükten sonra artık terapi almam gerektiğini düşünüp çevremdeki bir arkadaşımın tavsiyesiyle başvurmuştum. 9 aydır düzenli olarak seanslar aldım. Şuan çok daha iyiyim. Çocuklarımla, eşimle, iş yerimdeki arkadaşlıklarımla ve işlerimle daha sağlıklı ilerliyorum. Bende çevremdeki insanlara tavsiye ediyorum. İyi ki sizinle başladım diyorum.
ö...
Zeliha Hanım'a depresyon, kaygı bozukluğu ve yas nedeniyle başvurdum. Kendisiyle görüştüğümüzde öncelikli olarak yas sürecini atlatmam ve kabul etmem üzerine çalıştık. Depresyonum biraz hafifledi. 4 aydır görüşüyoruz. Şu anda kaygı yönetimiyle ilgili çalışmaya başladık. Çevreme de tavsiye ederim.
Kızımın lise sınavları sürecinde kaygı yaşaması sebebiyle Zeliha hanımdan randevu aldık. Online olması sebebiyle biraz ön yargılı olmuştuk fakat sonuç bizi çok etkiledi, kızım kaygılarını kontrol edebilir hale geldi. İyi ki tanışmışız
ga...e
Ben çok kıymetli hocamla internetten araştırıp buldum.Evliliğimde piskolojik şiddet görüyor ve aldatılıyordum.Çok büyük bir çıkmazdaydım ve ne yapacağımı bilmiyordum, hayatımın en zor döneminde Zeliha hanim benim yolumu aydınlattı 28 yaşından sonra kendimle tanışmama ve barışmama vesile oldu. seansları sayesinde büyük yol kat ettim.Kendim için yaptığım en kıymetli yatırım ve hocamın profesyonel yaklaşımı sayesinde dünyaya farklı pencerelerden bakmayı öğretti
Zeliha Demirci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeliha Demirci, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Zeliha Demirci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Dinamik Psikoterapiler, Grup Terapisi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Psikodinamik Psikoterapi, Fobilerden Kurtulmak, Davranış Bozuklukları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı.
Zeliha Demirci adresi nerede?Zeliha Demirci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Özden mah. Fetih 7. sok. No: 12/6 C blok Yalova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeliha Demirci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Zeliha Demirci uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Zeliha Demirci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeliha Demirci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Zeliha Demirci hangi dilleri konuşuyor?Zeliha Demirci ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Zeliha Demirci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeliha Demirci tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zeliha Demirci hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Zeliha Demirci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeliha Demirci hangi sigortaları kabul ediyor?Zeliha Demirci tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.