Başkent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Fevzi Çakmak Cad.11.Sk. No26 Bahçelievler, Çankaya
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Ç
çi...n
Telefon numarası doğrulandı
Doktor gonca hanımla çok çaresiz olduğum bir zamanda tanıştım.yanına gittiğimde tıpça Klinik bir vaka olarak müracat ettim.Kendisi beni büyük sabırla dinledi ve tedavimi yürüttü.Hani halk arasında şöyle derler ya :kadın dişçimi olur onlarda güç ne gezer halt atmişler bunu söyleyenler:) hayatımda gördüğüm tüm erkek dişçilerie fark atarcasına eli hızlı ,çevik ve bir okadar bilgisine güvendiğim bir doktor.iyi ki varsınız hocam herşey için bir kere daha teşekkürler:)
Zeliha Gonca Bek Kürklü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeliha Gonca Bek Kürklü, Diş Hastalıkları Ve Tedavisi.
Zeliha Gonca Bek Kürklü adresi nerede?Zeliha Gonca Bek Kürklü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Cad.11.Sk. No26 Bahçelievler Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeliha Gonca Bek Kürklü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeliha Gonca Bek Kürklü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zeliha Gonca Bek Kürklü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeliha Gonca Bek Kürklü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeliha Gonca Bek Kürklü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeliha Gonca Bek Kürklü hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Zeliha Gonca Bek Kürklü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.