İstanbul Arel Üniversitesi Psikoloji yüksek lisans programını tamamlamıştır. Yetişkinler ile seans çalışmalarını Psikodinamik terapi, Sanat terapisi, BDT ve EMDR ekolleri ile eklektik bir şekilde sürdürmektedir.
Barbaros Hayrettin Paşa Mah. 1993 Sok. No:22 Ferah Residence D:A32 K:5, İstanbul
Zeytinlik, İstanbul
Süreklilik Anksiyete Ölçeği
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
a...
Sosyal medya paylaşımı ile ulaşmıştım. Trikotillomani rahatsızlık sebebiyle başvurmuştum. Asıl sorunum dahil birçok sorunuma çok güzel ışık tuttu ve birçok durumu fark etmemi sağladı. Çok keyifli güzel bir dönemdi. Alanında gayet profesyonel olduğunu düşünüyorum ve kesinlikle tavsiye ederim.
Aslında yas sürecimi atlatamadığımı düşünürken Zeliha hanımla çok farklı konularda kendimi bulduk, normal hayatta mantıklı düşünme yetisini kaybetmişken her hafta görüşmemiz, beni anlaması ki ben anlatırken çok zorlanan biri olmama rağmen bunun hakkında ön görü sunması beni en çok mutlu eden şeydi, ilgisi muhteşem kendimi daha net anlamam için bir kitap verdi her türlü desteği sağlıyor olması çok güzel
f.....
Zeliha hanım titiz, dikkatli, sağduyulu yaklaşımı ile kısır döngüde karşılaştığım problemlerin analizini yapabilmemi, olayları anlamlandırabilmemi ve benzer sorunlara ne şekilde yaklaşabileceğimi görmeme yardımcı oldu. Kendisine teşekkür ederim.
h....ö
Online olarak başladığım danışmanlıktan o kadar memnun kaldım ki yüz yüze görüşmeye devam ettik.Zeliha Hanım resmen hayatımdaki çıkmazlara öyle güzel dokunuşlar yaptı ki sıfırdan başlayarak kendimi ve içimdeki cevheri yeniden keşfetmeye başladım.Kendisine yaklaşımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.
g....k
Evliligimde içinden cikamadigimiz sorunlar için Zeliha hanımdan danışmanlık aldık eşimle birlikte evliliğimize çok iyi geldi çözemedigimiz bir çok sorun artık geride kaldı sayesinde teşekkür ediyoruz
Objektif bakmama dışarıdan kendimi gözlemlemem de olaylar karşısında fevri davranmamama, özgüvenimin artmasına vesile oldu. Kendisiyle terapi sürecimiz hala devam ediyor. Ancak kendimde büyük ilerleme ve gelişme görüyorum. Kendimi farketmeye başladım. Bu yolda yanımda yürüdüğü için kendisine teşekkür ediyorum. Başarılarının da devamını diliyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş.
f.....
Uzun zamandır depresyonla savaşıyorum Zeliha hanımla tanıştıktan sonra kendimi artık eskisi gibi hissetmiyorum hayatımda bir sürü yeni ve güzel şey olmaya başladı bir görüşmenin hayatımda fark oluşturacağını düşünmüyordum ama Zeliha hanım bu düşüncemi gerçekten değiştirdi destekleyici anlayışlı ve iyimser yaklaşımıyla hayatıma yepyeni bir sayfa açmamda bana yardımcı oldu çok teşekkürler Zeliha hanım.
i̇....
Zeliha hanımla kaygı problemlerimi çözmek için arayıştayken tanıştım. Kendisinin oldukça ilgili ve güler yüzlü olması benim sürece çok daha hızlı adapte olmamı sağladı. Sürecimiz henüz tamamlanmadı ama şimdiden oldukça yol kat ettiğimizi hissediyorum.
el...ö
İnsanları dinlemek konusunda oldukça yetenekli bir insan . IS hayati ve evlilik hayatımda yaşadığım tüm problemleri anlayışlı bir şekilde dinleyip sorunlarıma çözüm odaklı yaklaşıp beni rahatlatan bir danışman. Iyiki sizi tanımışım. Herkese tavsiye ediyorum
h....a
Zeliha hanımla ilk özel hayatimda yaşadığım sorunlar sebebiyle tanismis bulundum kendisi beni bu zor süreçte bıkmadan usanmadan dinledi ona çok teşkkür ediyorum Bir arkadaş gibi yanımda oldu mizaç olarak da çok tatlı güleryüzlü biri
Zeliha Kambur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeliha Kambur, Psikoloji. Size Zeliha Kambur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Psikoloji Randevusu, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri.
Zeliha Kambur adresi nerede?Zeliha Kambur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Hayrettin Paşa Mah. 1993 Sok. No:22 Ferah Residence D:A32 K:5 İstanbul
- Zeytinlik İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeliha Kambur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeliha Kambur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeliha Kambur isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeliha Kambur, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Zeliha Kambur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeliha Kambur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeliha Kambur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeliha Kambur hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Zeliha Kambur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu