Apgar Skoru
Bebek Sünneti
Bebek Takibi ve Aşılar
Bebeklerde Kulak Düzeltme İşlemleri
Zeliha Yılmaz Muayenehanesi
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Çocukta gelişimi izleme
İnsülin Pompa Uygulaması
İnvajinasyon Tedavisi
di...m
Zeliha hanımla yeni tanıştık, bebeğim 43 günlük yoğun ağlama şikayeti ile kendisine ulaştım. Bebeğimle uzun uzun ilgilendi çok sevecen çok tatlı biri. Emzirme konusunda bilgilendirme yaptı ve destek sağladı. Detaylı kontrol sağladı. Çok memnun kaldık. Aradığımız doktoru bulduk :)
İyi ki tanışmışız Zeliha hocamızla oğlumun şiddetli gaz sancıları ve kolik durumu için gitmiştik bizi yeterli şekilde bilgilendirdi ve rahatlattı her gittiğimizde evimizde gibi hissedip bütün aklımıza takılanları sorabiliyoruz. Orda bir işlem yapılacaksa bile çocuğu en az etkileyecek şekilde uyguluyorlar. Apar topar bir muayene kesinlikle olmuyor önce oğlumla güzel bir iletişim kuruyor tabi bu arada nörolojik gelişim kontrolü olmuş oluyor daha sonra muayene kısmına geçiyoruz bu da bizi rahatlatmış oluyor . Ve en önemlisi ne zaman istesek telefon üzerinden ulaşabiliyoruz asla yanıtsız bırakmaz ilgili bir şekilde cevap verir.
e....m
5 aylık bebeğimin mama ve biberon reddi sebebiyle Çanakkaleden kalkıp Bursa’ya gittik.Bizi gayet sıcakkanlı karşıladı.Muayeneye geçmeden önce bebegimi kucağına oturttu sevdi o sırada bizim sorunumuzu dinledi.Bebegime ek gıda ve reflü tedavisi başladı.Anne olarak cok endişelerim vardı beslenemeyecek kilo alamayacak diye.Beni de o kadar güzel motive etti ki Allah Zeliha hanımdan razı olsun. şuan gayet iyi ilerliyoruz gelişimi kilo alımı çok iyi.Çevremdeki herkese de tavsiye ediyorum. İşini layıkı ile yapan bir doktor. iyi ki tanıştık iyi ki doktorumuz oldunuz
mu...i
3 yaşındaki kızımın öksürük şikayeti için gittik. Randevu saatinde tam zamanında içeri alındık. Zaten oldukça sakin ve rahatlatıcı bir ortam. Gayet ilgili, çocukla iletişimi müthiş. Detaylıca muayene etti. Sadece çocuğu fiziksel olarak muayene etmedi. Şiakyetleri çocuğun kendisinden dinleyerek aynı zamanda gelişimi hakkında fikir sahibi oldu.Zaten yorumlara bakarak gelmiştim. Yorumlar yanıltmadı, şaşırtmadı. Anneniz veya ablanız doktor olsaydı çocuğunuza nasıl bakardıysa Dr. Hanım öyle bakıyor. Gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.
ni...n
Zeliha hanım mükemmel bir uzman, 4 yıl önce oğlumun erken doğumu sonrası yollarımız kesişti. Çocuklara yaklaşımı, ebeveynleri bilgilendirme şekli, acil durumlardaki tutumu çok başarılı. Biir kez olsun tecrübe etmeden yaşadığımız süreci tarif etmem imkansız.
Zeliha Hanım oğlumu 5 aylık iken takibe başladı. Sayesinde ek gıdaya başlama sürecimiz gayet başarılı geçti. Sonrasında da ebeveynleri rahatlatan yapısı ve detaylı açıklamalar yapması ile sakin bir şekilde oğlumuzu büyütmeye devam ediyoruz. Hastalık zamanlarında da anında ve doğru çözümleri ile hastalığı ilerlemeden üstesinden geldik. Kendisinden çok memnunuz.
se...
Canımız doktorumuz. İyi ki tanımışız kendisini. İlgisi harika. Bir doktordan çok abla edasıyla yaklaşıyor . Çocuğumun uyku rutinin de çok yardımı oldu. Asla başka doktor aramaya gerek yok.
a....b
İki bebeğimizde doktoru Zeliha hanım sevecen tatlı dilli bilgili bir doktor ne zaman arasam yazsam hep dönüş yapar detaylı anlatır her şeyi hastalık konusunda titizdir antibiyotik verip başından atmaz kontrole çağırır mutlaka iki bebeğimiz için de kendisine gidiyoruz çok da memnunuz tavsiye ederiz
ca...i
Zeliha Hanım kızımın yenidoğan zamanından beri takibini yapıyor neredeyse 3 yıldır beraberiz .
Beslenme,aşı takibi,büyüme gelişimi tüm takibleri güler yüzü ve sevgisi ile muayenesinde bizi kendi evimizde hissettiyor hastalık zamanlarımızda da detaylı verdiği bilgiler ve önlemler sayesinde süreci rahatlıkla atlatabiliyoruz
a....a
Biz 5 senedir çok memnun bir sekilde zeliha hanıma gidiyoruz ilgili sevecen yaklasımından dolayı çocuklarım istekli bir şekilde gidiyor gribal enfeksiyonlarda verdigi dogal takviyeler sonucunda bile cok olumlu sonuclar aldik tecrübesine çok güveniyoruz şehir dışından geliyoruz ve gelmeye de devam edicez
Zeliha Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeliha Yılmaz, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Zeliha Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Sağlam Çocuk Muayene, Çocuk Hastalıkları, Yeni Doğan, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Çocuk Kardiyolojisi, Çocuk beslenme, Çocuk beslenme bozuklukları, Çocuk beslenme bozuklukları izleme, Çocuklarda Astım.
Zeliha Yılmaz adresi nerede?Zeliha Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karaman Mah. Söğüt Sokak, No:24 Yılmar Plaza Kat:4 D:31 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeliha Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeliha Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeliha Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeliha Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Zeliha Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Zeliha Yılmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zeliha Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeliha Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zeliha Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 50 hasta / danışan, Zeliha Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeliha Yılmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Zeliha Yılmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla