20'lik Diş Çekimi
Zeren Başkaya Bolat Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Pembe Estetik
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
be...e
Ankara'da gitmediğim özel, devlet diş hastanesi kalmadı. Doktorların, çekilmesi gerekiyor dediği dişimi doğru tedavi ile kurtardı. Hasta koltuğuna oturduğunuzda sizin anlayabileceğiniz bir dille, yapılacak tüm işlemleri anlatıyor ve her şeyden önce sizi rahatlatıyor. Yoğun programına rağmen, çalışma saatlerimiz uymuyor diye kliniğini açan çok özverili bir diş hekimi.
za...z
İnternet yorumlarındaki pozitif görüşler sayesinde zeren hanıma rast gelebildik. Güleryüzlü, sıcak, samimi, güven verici; her konuda pozitif ve çözüm odaklı bir hekim.
gm...t
Guleryuzlu olmasi ve elinin hafifligi benide esimi de cok mutlu etti. Kendisini tanidigimiz icin cok mutluyuz. Adresimiz belli
ay...0
Zeren hanimin klinigine tavsiye uzerine acikcasi cekinerek gittim fakat soylenenlerin hicbiri abarti degilmis.Ne soylesem az yillardir memnun olmadigim sorunlarimin hepsini daha anlatmadan cok ayrintili bir sekilde acikladi ve en guzel cozumleri uyguladi.Bir daha baska bir doktora asla gitmem.Kendisine cok tesekkur ediyorum.
ku...y
Öncelikle damağa yapılan iğne konusunda fobik bir kişi olduğum için diş konusunda ilk adımı atmak benim için her zaman çok zor olmuştur. Beklenmedik şekilde azı dişimin kırılmasıyla Zeren Hanım ile tanışma fırsatı buldum. Kendisine durumumu belirttim, açıklamaları ile önce stres seviyemi düşürdü. Sonrasında iyi bir müdahale periyodu geçirdik. 2 dişime müdahale etti. Çok memnun ayrıldım. Özellikle diş konusunda iğne fobisi olan hastalara belirtmek istediğim, hasta ile diyaloğu çok iyi olan bir dentist oluşudur. Diş konusunda beklediğim açıklamaları yapması ve doğru teşhis koyarak iyi müdahale yapmasıyla güvenimi kazandı. Son olarak az görüşmeyi ama her seferinde sonuncusu gibi çok iyi geçmesini temenni ederek, tüm soru işaretleri olan hastalara tavsiye ediyorum.
ya...t
Hayatımda en çok korktuğum o koltuğa oturmaktı. Ama eli inanılmaz hafif ki bu koltukta bu kadar rahat oturabileceğimi hiç hayal etmemiştim. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.
ko...y
Doktorumuzun samimi, sıcak tavırları ile içten bir şekilde karşılandık. Ayrıca doktorumuzun eli çok hafif
Zeren Başkaya Bolat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeren Başkaya Bolat, Diş Hekimi. Size Zeren Başkaya Bolat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), 20'lik Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Tam Diş Protezi, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik.
Zeren Başkaya Bolat adresi nerede?Zeren Başkaya Bolat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aşkaabat Caddesi, 9/ 6 , 06490 Yukarı Bahçelievler, Ankara, Türkiye Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeren Başkaya Bolat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeren Başkaya Bolat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeren Başkaya Bolat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeren Başkaya Bolat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zeren Başkaya Bolat hangi dilleri konuşuyor?Zeren Başkaya Bolat ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zeren Başkaya Bolat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeren Başkaya Bolat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeren Başkaya Bolat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeren Başkaya Bolat hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Zeren Başkaya Bolat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diş Hekimleri