Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler
Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar
Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık
Silivri Yaşam Tıp Merkezi
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Dörtlü Tarama Testi
Çoğul Gebelik Takibi
İdrar Kaçırma
İkili Tarama Testi
me...m
Bir arkadaşım tavsiyesi üzerine başvuru yaptım çocuğum olmuyordu çocuk tedavisi için başvurdum gayet güzel ilgilendi bütün olan problemlerimiz söyledi ilaçlarımı düzenli kullanmam hakkında bilgi verdi çok memnun
Kaldim
a....u
Değerli hocamızdan memnunuz allah razı olsun
Zerin hocamızdan eşimin kontrolleri tahliler olsun çok ilgileniyor
c.....
Erken menapoz için muayene oldum. Çok büyük sıkıntılarım vardı. Zerrin Hanım'ın yardımları sayesinde sıkıntılarım kalmadı. Kendisi şuana kadar tanıdığım en iyi doktorlardan bir tanesi. Ben çok memnunum. Hastaya yaklaşmını çok beğendim. Benimle çok güzel bir şekilde konuştu. Aynı zamanda da çok anlayışlı. Zerrin Hanım'ın koyduğu teşhisten ve tedavilerinden çok memnunum. Kendisi mesleğini bırakmadığı sürece bırakmayı düşünmüyorum.
Gebelik takibim için Zerrin Hanım'a muayene oluyorum. Kendisi ilgili, alakalı, güleryüzlü, hastalarına karşı çok iyi davranan, 4-4'lük bir doktor. Ben kendisini çok beğeniyorum. Sürekli olarak kontrollerime devam ediyorum.
İlk anne olduğumda bebeğim düştü ve ilk kürtaj işlemimi Zerrin Hanım yapmıştı. Daha sonrasında rahim içindeki polikistlerim için ilaç tedavisi ve psikolojik olarak destek sağladı. Korkularımı yenmemi sağladı. Nasıl yapmam konusunda eğitimler verdi ve beni yönlendirdi. Zerrin Hanım'ı yaklaşık olarak 9 yıldır tanıyorum. Kendisi kaliteli, eğitimli, bilgili, güzel teşhis koyabilen, bilgisine ve tecrübesine güvendiğim bir hekim. Her şeyden önce kendisi de bir anne. Hastasını hiçbir şekilde incitmeden, gayet güzel ve anlaşılır bir dille anlamadığınız zaman tekrardan her türlü bilgiyi sunabilen birisi. Hastasıyla birebir ilgilenir. Memnuniyetimden dolayı yıllardır kendisine muayene oluyorum. Farklı ilde yaşarken muayene olmak için geldiğimi bile bilirim. Zerrin Hanım'ı herkese tavsiye ederim. Hemcinsim olan kadın doğum doktorlarına karşı fobim vardı, çekiniyordum ama Zerrin Hanım öyle bir insan değil.
9 haftalık gebeyim. Gebelik takibim için Zerrin Hanım yardımcı oluyor. Kendisi kafamda soru işareti bırakmayacak şekilde beni bilgilendirdi. Ben çok memnunum. Herkese kesinlikle öneririm.
Kadın hastalıklarından ve yıllık rutin kontrollerimden dolayı muayene oluyorum. Gül Hanım detaylı bir şekilde bilgilendirir, açıklama yapar. Kendisi hastasıyla ilgili ve bu anlamda takibini sağlayan bir doktor. İstediğim zaman telefondan görüşme sağlayabiliyorum. Gül Hanım'ın teşhisleri, tedavilerindeki olumlu sonuçlardan dolayı nereye gidiyorsa ben de peşinden gidiyorum. Kendisini herkese de öneririm.
Regli olamadığım için muayene oldum. Şuanda kontrollerim devam ediyor. Konu hakkında beni bilgilendirdi. Zerrin Hanım'dan çok memnun kaldım. Kendisi çok iyi, ilgili bir doktor.
mi...r
çok iyi bir doktor olmasının yanı sıra ilgili ve rahatlatıcı bir yapısı var...Her türlü jinekolojik sıkıntıda rahatlıkla gidilebilir...
ga...a
ZERRİN HANIM ÇANAKKALE ANADOLU HASTANESİNDE OĞLUŞUMU DÜNYAYA GETİREN DOKTORUMUZDUR.KENDİSİ ÇOK KIYMETLİ BİR HEKİMDİR.2. BEBEĞİMİ BEKLİYORUM KAFAMA TAKILAN SORULARI TELEFONLA HALA ZERRİN HANIMA DANIŞIRIM.BENİM İÇİN ÖNEMLİ BİR YERİ VAR. KEŞKE ÇANAKKALEDEN AYRILMASAYDI...
Zerrin Karabulut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zerrin Karabulut, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Zerrin Karabulut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Aile Planlaması, Anormal Kanamalar Tedavisi, Çoğul Gebelik Takibi, Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık, Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum), Dörtlü Tarama Testi, Düzensiz Adet Kanamaları, Endometriozis, Esd (Sedimantasyon).
Zerrin Karabulut adresi nerede?Zerrin Karabulut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mahalle, Çelebi Sok. No: 1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zerrin Karabulut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zerrin Karabulut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zerrin Karabulut hangi dilleri konuşuyor?Zerrin Karabulut ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zerrin Karabulut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zerrin Karabulut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zerrin Karabulut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zerrin Karabulut hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Zerrin Karabulut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları