Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
.....
Selam ben hocamızı 4 yıldır tanıyorum ve çoook memnunum kendisinden ALLAH u teala razı olsun ben çocuğumu önce ALLAH u tealaya ve sonrada sayın saygı değer hocamız ZERRİN hocaya borçluyuz Teşekkürler hocam
Ü
üm...l
Telefon numarası doğrulandı
çok ilğili ve konusuna hakim bir hekim. Kendisinden ,ilgisinden çok memenun kaldım.Saygılarımı sunuyorum.
C
ca...n
Telefon numarası doğrulandı
HOCAM SAĞOLSUN HASTASI OLMADIĞIMIZ HALDE İLGİLENDİ NE YAPMAMIZ GEREKTİĞİNİ VE YARDIMCI OLABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM
Zerrin Orbak Zor isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zerrin Orbak Zor, Çocuk Endokrinolojisi.
Zerrin Orbak Zor adresi nerede?Zerrin Orbak Zor şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şehir Merkezi Erzurum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zerrin Orbak Zor isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zerrin Orbak Zor online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zerrin Orbak Zor isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zerrin Orbak Zor bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zerrin Orbak Zor ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zerrin Orbak Zor hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Zerrin Orbak Zor hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar