İslampaşa Mah. Şehitler Cad.No:67, Rize
ş ...k
19 gün önce burun ameliyatı oldum. Zerrin Hanım sayesinde ne bir şişlik ne de bir morluk oldu yüzümde. Ameliyattan 4 gün sonra dışarıya çıktım. Gerek ameliyat öncesi gerekse ameliyat sonrası süreç mükemmeldi. Her şey o kadar güzel ve isteğime bağlı oldu ki, doktorumuzun ellerine sağlık.
ra...u
Eşimin kulak ve burun problemi dolayısıyla gittiğimiz Sayın Zerrin hocamıza birken daha şükranlarımızı il etmek istıyoruz. Tedavi sürecinin en başından ameliyat sonrasına kadar olan süreçte asistanları çok ilgiliydiler ALLAH razı olsunlar ve. Doç Zerrin hoca da çok başarılı eşim nefes alabiliyor burun etleri küçültüldü kemik düzeltildi estetik olmadık. Hiç morluğumuz yoktu hafif ağrılarımız oldu amelıyat iyileşme sonrası da ilgililerdi Hepsine sonsuz minnetarız Çok başarılı bir ekip …. Kbb asistanları
em...
Burun ameliyatı olalı 1 hafta oldu İyiki tanımışım Zerrin hocayı güler yüzlü işini temiz yapan ve çok güzel ilğilendiler bu kadar herşeyi güzel anlatan bir hoca ..Ellerinize sağlık gözlerimde yüzümde şişme oldu ama hemen beni rahatlatmak için ilac yaptılar minnettarım hiç acı hissetmedim bile tercihiniz Zerrin özergin çoşkun olmalı
es...u
Göstermiş olduğunuz ilgi ve müdahale için size minnettarım. Bizim yüzümüzü güldürdünüz, teşekkür ederim.
mu...r
Yaşım 32bu yasima kadar ameliyattan korkarak yaşadım yaklaşık 14gun oldu ameliyat olduğum çok şükür Allah'ıma iyiyim ve nefes alıyorum ne mutlu bana ameliyat sonrası ne bir şişlik ne bir morarma nede bir ağrı gördüm zerhin hocamdan Allah razı olsun bütün ameliyat larinda Allah yardimcin olsun . MUSTAFA KALENDER .hopa
ay...r
Oncelikle insanlığı ve Uzmanlığına bir numara çok sağlıyor böyle bir doktorumuz olmasından dolayı ameliyat hiç tereddütsüz ggüvenle yaptırdığı yeteneğin sayesinde il dışına çıkmadan sa kendi Memleketimden rahatça
öm...n
yaklaşık 4 yıl önce küçükken düşmeden dolayı meydana gelen burnumdaki kemikten dolayı bayıltarak ameliyat oldum ameliyat sonrasında hiçbir acı hissetmedim bu tip sorunu olanların korkmasına gerek yok ameliyatından ve ilgisinden memnunun kendilerine başarılar dilerim.
ay...r
yeğenim irem kutlunun tedavisinde göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz mükemmel birisi rizelilerin artık başka illerde dr arama gereği kalmamıştır
Zerrin Özergin Coşkun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zerrin Özergin Coşkun, Kulak Burun Boğaz.
Zerrin Özergin Coşkun adresi nerede?Zerrin Özergin Coşkun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İslampaşa Mah. Tıp Fakültesi Dekanlığı 53100 Rize
- İslampaşa Mah. Şehitler Cad.No:67 Rize
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zerrin Özergin Coşkun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zerrin Özergin Coşkun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zerrin Özergin Coşkun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zerrin Özergin Coşkun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zerrin Özergin Coşkun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zerrin Özergin Coşkun hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Zerrin Özergin Coşkun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.