4 Boyutlu Ultrason
Cumhuriyet Mah. Turan Sokak Turan Plaza (İş Bankası üstü) No:8 K.5 D.24, Kayseri
Abdominal Ultrasonografi
Kegel Egzersizleri
Kürtaj
Kısmi Histerektomi(Histerektomi)
Zerrin Özkeçeçi Muayenehanesi
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Zerrin Özkeçeçi Muayenehanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laserasyon Onarımı
Üçlü Tarama Testi
İkili Tarama Testi
İntrauterin İnseminasyon
Zerrin Özkeçeçi Muayenehanesi
1960 yılında Gaziantep'de doğdum. İlk- orta- lise eğitimimi Gaziantep'de tamamladım. 1977 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde başladığım lisans eğitimimi 1983 yılında tamamladım. 1983- 1985 tarihleri arasında Bursa Zübeyde Hanım Doğumevinde zorunlu hizmetimi yaptım. 1985 - 1986 tarihleri arasında Gaziantep Doğumevi Aile Planlamasında çalıştım.
1986 - 1990 yılları arasında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı'nda ihtisas eğitimimi alarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı ünvanımı aldım.
1991 - 2007 tarihleri arasında Kayseri Doğum ve Çocuk Bakımevi hastanesinde kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak görev aldım. Bu tarihler arasında özel muayenehane hekimliği de yaptım. Daha sonra 2007 - 2016 tarihleri arasında Kayseri'de ki çeşitli özel hastanelerde (Özel Hüma Hastanesi, Özel Ömür Hastanesi, Özel Güneş Hastanesi, Özel Avrupa Hastanesi ve Özel Magnet Hastanesi) görev aldım. Halen kendi muayenehanemde serbest hekim olarak çalışmaktayım.
Türk Tabipleri Birliği, TJOP (Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği), Jinekoloji Endoskopi Derneği üyesiyim.
h ...ö
İsmini daha önce duymuştum. Hanımefendiliği, nezaketi ve ilgisiyle gerçekten etkileyici bir doktor olduğunu hemen anladım. Sorularımıza net cevaplar vermesi ve hasta takibi konusunda mükemmel bir çalışma sergilemesi beni gerçekten memnun etti. Kızımla birlikte mantar tedavisi için kendisine başvurduk ve sonuçlardan çok memnun kaldık.
o....a
Gebelik kontrolü için gitmişmiştik. Yaşım 18 ve ailemin bilmesini istemiyordum. Çok anlayışlı davrandılar ve çok sevenlerdi çok rahatladım.Kesinlikle tavsiye ediyorum.
sn...y
Adet düzensizliği için gitmiştim tam emin olmak için ve içimde kuşku kalmadı Allah razı olsun çok teşekkür ederim hocam ilginiz ve alakanız için
m....b
O kadar uzun zamandır erteliyordum ki muayene olmayı. En son araştırmalarım sonucu Zerrin Hanımı buldum ve ona gittim. Bütün önyargılarımı endişelerimi yok etti. İnanılmaz ilgili, kibar. Heyecanımı fark edip rahatlamam için elinden geleni yaptı. Eğer sizin de muayene ile ilgili çekinceleriniz varsa, sırf bu korku yüzünden doktora gidemiyorsanız hiç tereddüt etmeden Zerrin Hanıma gidin.
z...
Kürtaj için gittim çok teşekkür ederim Zerrin hanım işlem süresince bnmle iletişim kurdu kendisi ve sekreteri Gülçin hanım abla şefkati geldi bana davranışları öyle zor bı işlemi bir damla yaş dökmeden geçirdim çok çok teşekkür ederim kendilerine
Zerrin hocanın 20 yılı aşkın hastasıyım.Çok da memnunum.Biz 6 yıl önce şehir dışına taşındık ama aynı doktoruma gelip gittim,hiç değiştirmedim,ilgili bir doktor.Ben daha öncesinden birkaç sefer düşük yaptım.Tavsiye üzerine Zerrin Hanım'ı duydum ve gitmek istedim.Hatta doğum bile artık düşünmüyordum.İlk çocuktan sonra 4 defa düşük yapmıştım.Ama Zerrin Hanım'la görünce ben tekrardan seni çocuk sahibi yapacağım dedi,bana tedavi uyguladı ve hamile kaldım.Şu an oğlum 20 yaşında.Her problemimde,rahatsızlığımda kendilerini tercih ediyorum. Şehir dışından geliyorum ama memnunum.Rutin kontrollerime de devam ediyorum.
2003 yılından beri tanıdığım deneyimli, harika bir insan.Ben çocuk sahibi olmak istedim ve Zerrin hocaya başvurdum.Zerrin hocamın teşhis ve tedavisiyle hamile kaldım.Kendisini herkese öneriyorum, memnunum. Doğumum da kendileriyle gerçekleşti.Sezaryenle bebeğim dünyaya geldi.Şimdi rutin olarak kontrollerime de,bir rahatsızlığım olduğunda da kendilerine gittiğim bir doktorum.Kendisini çok seviyorum.
z.....
Ben 2 doğumumu da Zerrin Hanım'a yaptırdım.Şimdi oğlum üniversiteyi bitirdi, memnunum.Hiçbir şikayetim olmadı.Kızımın da doğumunu kendilerine yaptırdım, ondan da bir şikayetim olmadı. Zerrin Hanım'dan çok memnun kaldım.Özellikle doğumlardan çok memnun kaldım.
f.....
Ben Zerrin Hanım'dan memnunum.Çok güveniyorum,çok iyi bir doktor.Teşhisleri çok iyi.Yıllardır doktorum .Bana rahim ağzı kanseri dediler.Bende direk raporlarımla Zerrin Hanım'a geldim, sakın korkma böyle birşey yok dedi.Parça aldı böyle bir şey yok dedi.İltihap dolayısıyla sonuçların böyle çıkmış olabilir dedi ve Zerrin Hanım'ın dedikleri çıktı.Ben çok güveniyorum Zerrin Hanım'a.Ne derse doğru çıkıyor.Düzenli olarak kontrollerime gidiyorum.
2 yıl boyunca kendisiyle birebir görüştüm, benimle yakınen ilgilendi.Benim polikistik overim vardı,ilk başta bu problemi çözdü, ameliyat oldum.Daha sonra ben de yumurtam vardı fakat döllenecek kadar büyümüyordu yumurtalarım,kaliteli bir yumurtam yoktu.Bu yönde bir tedavi uyguladı bana.Daha sonra ben hamile kaldım.Hamileliğimde de çok yakınen benimle ilgilendi ve onun sayesinde çocuk sahibi oldum.Doğumumuda birebir kendisine yaptırdım.Kendisi sayesinde çocuk sahibi oldum.Oğlum 3 yaşında.Doğum sonrası genel kontrollerim içinde kendilerine gidiyorum.Çok memnun kaldım.Herkese tavsiye ederim.En başta insanlık olarak beni çok iyi anladı.Teşhisi çok doğru ,doktorumdan ziyade bir ablammış gibi davrandı, psikolojikmen rahatlattı.
Zerrin Özkeçeci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zerrin Özkeçeci, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Zerrin Özkeçeci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Biyopsisi(Endometrial Biyopsi), Aşılama Yöntemi, Endometriyal Biyopsi, Laserasyon Onarımı, Sezeryan Sonrası Normal Doğum, Servikal Kriyocerrahi, Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık, Sezeryan Doğum, Myomektomi, Hrt(Hormon Replasman Tedavisi).
Zerrin Özkeçeci adresi nerede?Zerrin Özkeçeci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. Turan Sokak Turan Plaza (İş Bankası üstü) No:8 K.5 D.24 Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zerrin Özkeçeci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zerrin Özkeçeci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zerrin Özkeçeci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zerrin Özkeçeci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zerrin Özkeçeci hangi dilleri konuşuyor?Zerrin Özkeçeci ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Zerrin Özkeçeci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zerrin Özkeçeci tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zerrin Özkeçeci hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Zerrin Özkeçeci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kayseri bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları