tamamladım. Ardından Mindfulness Academy bünyesinde Mindfulness Eğitmenliği Eğitimine başladım ve süpervizör kontrolünde gerçekleştirdiğim eğitimlerle birlikte Mindfulness Eğitmenliği eğitimimi de tamamladım. Aynı süreçte Çocuk Objektif Testleri Uygulayıcı eğitimi de alarak Çocuk Testleri Uygulayıcısı ünvanı kazandım.1 yıldır aktif olarak danışan görmekte aynı zamanda danışanlarıma daha iyi hizmet verebilmek için eğitimlerime devam etmekteyim.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Eğitim Danışmanlığı
Kariyer Danışmanlığı
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Zerrin Tosun Yiğitler X Ofis
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikolojik Sağlamlık Programı
Çözüm Odaklı Terapi
s....a
ilk psikolog randevum olduğu için heyecanlıydım. ama harika bir deneyimdi. beni ilgiyle dinledi ve daha ilk seans sonrası bile kendimi iyi hissettim. güven verdi. umut verdi ve başarabileceğime inandım. ümitsizliğe ve kaygıya kapılmış herkes için doğru adres olduğunu düşünüyorum. teşekkür ederim zerrin hanım
se...t
Zerrin hocamla seans yapmadan önce daha ön yargılı bir bakış açım vardı. Fakat kendisi ile biraz konuştuktan sonra kendimi ona açmaya başladığını farkettim. İşini benimsemiş ve asla sizi yargılamadan probleme dair sürekli çözüm odaklı bir danışman kendisi. Sizinle karşılaştığım için çok mutluyum umarım daha çok yardıma ihtiyacı olan insanlarla bir araya gelir ve onlarında derdine derman olursunuz.
e....a
iki yıldır mezuniyetimle gelen boşlukla beraber çok kötü günler geçiriyordum. Zerrin hanımla tanışmasaydım halim ne olurdu bilmiyorum. Gerçekten anlaşıldığımı hissetmek çok güzel, her seferinde seansın bitmemesini diliyorum
ilgisi için çok teşekkür ediyorum.
Zerrin Tosun Yiğitler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zerrin Tosun Yiğitler, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Zerrin Tosun Yiğitler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Bireysel Terapi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Psikoterapi, Beier Cümle Tamamlama Testi, Online Terapi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Bilişsel Davranışçı Terapi.
Zerrin Tosun Yiğitler adresi nerede?Zerrin Tosun Yiğitler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- X Ofis, Toros Mahallesi Şehitler Bulvarı 78140 Sokak No:4/A Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zerrin Tosun Yiğitler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zerrin Tosun Yiğitler online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zerrin Tosun Yiğitler isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zerrin Tosun Yiğitler, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Zerrin Tosun Yiğitler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zerrin Tosun Yiğitler bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zerrin Tosun Yiğitler ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zerrin Tosun Yiğitler hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Zerrin Tosun Yiğitler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zerrin Tosun Yiğitler hangi sigortaları kabul ediyor?Zerrin Tosun Yiğitler tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.