Güney Mahallesi 1140/1. Sokak No:1, Konak
mu....
Romatizma rahatsızlığım dan dolayı zevcet beyin hastasiyim 8 aydır tedavim devam etmekte kararli goruslerine ilgisine anlayisina tesekur ederim
ez....
annemin rahatsızlığından dolayı tanıdım zevcet beyi. fakat bir doktor ancak bu kadar ilgisiz ve umursamaz olabilirdi. anneme çok tehlikeli olduğunu duyduğumuz iğne tedavisine başlamamız gerektiğini söyledi.biz kabul etmeyince başka doktorlara gittik ve hangi doktora gittiysek rahatsızlığın ancak ameliyatla son bulacağını soyledi. teşhisinde son derece yanlıştı. zevcet beyin hastası olmadan bir kere daha duşunun derim. sağlıklı günler.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ge...n
Annemin rahatsızlığından dolayı tanışmış olduğum Dr. Zevcet Bey mesleğindeki kararlılığı, branşının karmaşasıyla yüzleştiğinde bilgi ve tecrübesi hatırı sayılır bir takdire laik olduğunu görmekteyim. Kendisine çok teşekkür eder, büyüklerimizin hastanede bir yakınının olduğunu bilmek bana güç vermektedir. Başarılarının devamını dilerim. Yasin GEZER
er...ç
yaklaşık 30 yıldır romatizma hastasıyım ve tadavi görüyorum fakat bu zamana kadar tadavimi üstlanen doktorlarımın sayısını hatırlayamayacak kadar çok olmasına rağmen sayın dr.Zevcet bey kadar ilgili doktor a az rastladım. Bana verdiği güven tedavimde en az yüzde elli olumlu etki yaptı gerisi verdiği ilaçlara kalıyor. Kendisine teşekkür eder ve karıyerinde en üst seviyelere gelmesini dilerim. Ersun ÖZENÇ
Zevcet Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zevcet Yılmaz, Romatoloji.
Zevcet Yılmaz adresi nerede?Zevcet Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güney Mahallesi 1140/1. Sokak No:1 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zevcet Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zevcet Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zevcet Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zevcet Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zevcet Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zevcet Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Zevcet Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.