en....
İki dogumumu da zeycan hanim yaptirdi Allh ondan razi olsun hem işinin ehli bi insan hem de samimi en önemlisi normal dogumcu olması para için bicak altina yatirmaz sizi para için bebeginizin gelişimini hiçe sayip erkenden almaya kalkmaz ben çok memnundum
he...i
çok iyi bir doktor herkeze tavsiye ediyorum.işinın yanı sıra güler yüzlü ilgili alakalı.daha ne olsun.
se...a
bende 5 haftalık hamıleyım uc kere zeycan hocamın yanına gıttım cok memnunum okadar gusel ılglenıyorkı allah razı olsun ondan
di...a
ben 8 ay önce evlendim.ve 2 aylık evliyken hamile kaldım başka özel doktora gittim ve bebegim gelişmedigi için aldırmak zorunda kaldım.ve 2 ay sonra tektar hamile kaldım bi kaç doktora gittim ama doktorlardan hep azar eşittim yani kötü davrandılar. ama kayınvaldemin istegi üzerine özel ümran hastanesine gittim.ve çok memmun kaldım dr zeycan aydın hanımla tanıştım çok iyi bi doktor beni yanlız o anlıyo keşke hep ona gitseydim.şimdi benim doktorum zeycan aydın:)
Zeycan Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeycan Aydın, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Zeycan Aydın adresi nerede?Zeycan Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Mah. Alemdağ Cad. No:196 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeycan Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeycan Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zeycan Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeycan Aydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeycan Aydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeycan Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Zeycan Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları