ah....
Sekiz yıl önce implant icin danıstığım birçok diş hekiminden, agız kemik yapımın uygun olmadığı gerekçesiyle olumsuz yanıtlar almıştım. Umutlarımı yitirmek uzereyken tavsiye üzerine gittiğim Zeynel Hocamın "Vaktiniz varsa oturun hemen implant yapalim " seklindeki özgüven dolu sözleriyle tanışmış olduk. O günden beri ağız ve diş sağlığı konusunda baska bir diş hekimine gitmedim. Genetik nedenlerden dolayı dişlerimden çektiğim sıkıntılarımdan, Zeynel Beyin sayesinde kurtuldum.Taktığı implantlar ve üzerine oturttugu protezler sayesinde orijinal dişlerimin yokluğunu hic hissetmiyorum. Randevu saatlerine azami özen gösterilerek, son derece donanımlı ve steril bir ortamda, guler yüzlü personel eşliğinde kendinizi oldukça güvende hissederek tedavinizi yaptirabileceginiz mükemmel bir diş muayenehanesi... Mesleki bilgisi, elinin hafifliği, özgüveni, güler yüzlülüğü ve efendiliği ile herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir diş hekimidir Zeynel Hocam. Hersey için çok teşekkürler Hocam, iyi ki varsınız.
ra...n
İmplant yaptırmak için Zeynel bey e gittim.Gitmeden önce çok tedirgindim.Zeynel hocam konusuna son derece hakim, tecrübeli, muayenehanesi teknolojik anlamda tüm imkanlara sahip. Bu beni çok rahatlatti. Beklediğimden kısa ve kolay oldu. Sonrasında gerekli takibi yapmaları beni ayrıca mutlu etti. Başarılı ve çok iyi bir kadroyla çalışıyor olması da Zeynel hocam için akıllıca bir seçim. İlginize, güler yüzünüze ve gösterdiğiniz hassasiyete çok teşekkürler.
p....k
Implant yaptirmaya karar vermistim ama inanilmaz korkuyordum cevremdekiler okadar kotu yorumlar yaptilarki korkumu kat kat arttirdilar ama gerek doktorum gerekse o herzaman gulen gozlerle bakan guler yuzlu calisanlariyla herzaman iyi olacagini soylediler ama ben korkmaya devam ettim randevu gunum geldiginde 2 implant icin tam 12dk da islem bitmisti nebir agri ne bir aci hissetmedim doktorlarimin ve calisan arkadaslarmin eline saglik islem sonrasida hicbir aci agri sisme olmadi okadar memnun kaldimki 1 tane daha implantim var onuda yaptiracagim siser dediler ama her doktorun calisma tarzi tecrubesi becerisi farkli ben cok sansliyimki drum zeynel abidin çöğür benim gibi korkan erteleyen kim varsa 5dk bile dusunmeyin derim
em...n
Eli cok hafif hasta odakli guler yuzlu ve profesyonel calisan bir hekim.Tanistigim icin cok sansliyim.cerrahi orodonti ve genel dis hekimligi dallarin kendini tam anlamiyla yetistirmis diyebilirim
Zeynel Abidin Çöğür isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynel Abidin Çöğür, Diş Hekimi.
Zeynel Abidin Çöğür adresi nerede?Zeynel Abidin Çöğür şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Günaydın Mah. Demirciler Cad. No 2/6 Bandırma Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynel Abidin Çöğür isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynel Abidin Çöğür online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zeynel Abidin Çöğür isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynel Abidin Çöğür bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynel Abidin Çöğür ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynel Abidin Çöğür hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Zeynel Abidin Çöğür hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Balıkesir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diş Hekimleri