Doç. Dr.
Zeynel Abidin Sayiner
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları
Daha fazla
Şehitkamil 1 adres
Tiroit nodülleri ve tiroit hastalıkları özel ilgi alanı olan Doç. Dr. Sayiner’in tedavi ettiği hastalık gruplarından bazıları şunlardır:
Tiroit bezi büyümesi (Guatr)
Tiroit nodülleri
Tiroit bezi çalışma bozuklukları (Hipertiroidi, Hipotiroidi)
Hashimoto hastalığı
Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı)
Metabolik sendrom (İnsülin direnci)
Gebelikte görülen endokrinolojik hastalıklar (Gebelik şekeri, gebelikte guatr)
Paratiroit hastalıkları (Hiperparatiroidi, Hipoparatiroidi)
Hipofiz bezi hastalıkları
Böbrek üstü bezi hastalıkları
Polikistik over sendromu
Hormonal infertilite (Hormona bağlı kısırlık)
Kalıtımsal metabolik hastalıklar (Nadir görülen metabolik kalıtımsal hastalıklar)
Osteoporoz (Kemik erimesi)
Hipertansiyon
Hiperlipidemi (Kan yağlarında yükseklik).
- Diyabet (Şeker hastalığı) (Tip 1 diyabet, Tip 2 diyabet, gebelik diyabeti)
- Hashimoto Hastalığı
- Hipertiroidizm (Zehirli Guatr)
- Tiroid Nodülü
Enjeksiyon Iv
Esd (Sedimantasyon)
Galaktore
SANKO Üniversitesi Hastanesi
Galaktore(memeden süt gelmesi), jinekomasti (erkekte memede büyüme) gibi hormonal hastalıklar
Gtt(Glukoz Tolerans Testi)
SANKO Üniversitesi Hastanesi
Guatr ve diğer tiroid hastalıkları (hipotiroidi, hipertiroidi , gebelikte guatr ve diğer tiroid hastalıkları)
Hirsutizm
SANKO Üniversitesi Hastanesi
Hirsutizm (kadında tüylenme fazlalığı ve polikistik over sendromundaki metabolik bozukluklar)
Karaciğer Kan Testleri
Kontrol Randevusu
LHRH Uyarı Testi
SANKO Üniversitesi Hastanesi
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Paratiroid Hastalıkları
SANKO Üniversitesi Hastanesi
Paratiroid hastalıkları (hipoparatiroidi, hiperparatiroidi, kalsiyum ve D vitamini bozuklukları)
Paratiroid USG
Su Kısıtlama Testi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tiroid Ultrasonografi
SANKO Üniversitesi Hastanesi
Tiroid İnce İğne Aspirasyon Biyopsisi ( TİİAB)
Tiroid İnce İğne Biyopsisi
SANKO Üniversitesi Hastanesi
Şeker Yükleme Testi (OGTT)
Değirmiçem, 16049 nolu sok No:2A, Şehitkamil 27090
- Türkiye Sigorta
- Quick Sigorta
- Hepiyi Sigorta
- Aveon Sigorta
Zeynel Hoca ile tiroit hormonum yüksek çıktıktan sonra görüşmeye başladık. Kısa sürede ilaç tedavisiyle çözüm bulduk ve ilaç tedavim halihazırda devam etmektedir. Sonuçlar ne olursa olsun önce benim tarafımdan şikayetlerimi dinlemesi ve buna göre bir yol izlemesi iyi hissettirdi.
• SANKO Üniversitesi Hastanesi • Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu •
K
kü...r
Zeynel hocamla seneler önce başladık bu sürece hipotez ameliyatından sonra endokrinoloji bölümü benim için en önemi kısım oldu. Onun sayesinde bu süreci en hafif şekilde nasıl geçirilmesi gerekirse o şekilde yolumuza devam ediyoruz. En önemli konu iletişim bu süreçte. Zeynel hocam her daim kafamdaki soru işaretlerini ortadan kaldırıyor. Ne zaman sorularım olursa olsun hemen müsait olduğu en uygun zamanda bana cevap veriyor hiç cevapsız sorularım kalmıyor. Doktor olarak beni anlayıp dinlemesi en uygun tedavi yöntemine başvurması bu sayede benim hayat akışımı büyük ölçüde rahatlatıyor. İyi ki Zeynel hocamla bu yolda beraberiz onunla tanıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum her zaman. Her randevuda ilgisi alakası çok çok iyi çok memnun ayrılıyorum her randevu sonrasında.
as...n
Ben Zeynel abidin hocama subakut tirodit tanısıyla gittim.Çok iyi bir doktor çok güler yüzlü öncelikle beni ilk psikolojik olarak rahatlattı .Tedavimi verdi ve çok şükür Zeynel hocam sayesinde sağlığıma kavuştum .Kontrollerimi yakından takip etti .
• SANKO Üniversitesi Hastanesi • Diğer •
na...
Zeynel hocamla annemin tiroid hastalığı tanısıyla tanıştık. 10 yıldır hastalığın her adımını yakından takip edip, ilgilenip bizi rahatlattı. Karşısındaki insana güler yüzlü davranan, alanında çok başarılı bi doktor tüm emekleri için minnettarız.
as...
Tip 1 diyabetimi bir kabustan yol arkadaşına dönüştüren, hastalığımdan korkmamı değil, hastalığı ve kendimi tanıyarak anlamamı sağlayan muhteşem hekimim.İki kelimenizden nokta atışlarla sıkıntınızı farkeden, tek düze değil çok yönlü bir tedavi yolu izleyen, tanısı tedavisi hastasıyla kurduğu bağ ve yaklaşımı son derece profosyonel bir hekim Zeynel Bey. Hayatıma katkısı paha biçilemez.
n....a
Titizlikle çalışan, ilgi ve alakasıyla hastasını gerçekten önemseyen, açıklamalarıyla süreci anlaşılır hale getirip insanı rahatlatan bir doktor. Destekleriyle diyabetimi yöneterek hba1c’imi normal değerlere ulaştırdık. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Z
z....g
Zeynel hocam tiroid hastalığım sürecinde hem bilgisiyle hem de anlayışlı yaklaşımıyla bana çok iyi gelen bir doktor oldu. Tedavi sürecimi detaylıca açıkladı, kafamdaki tüm soruları sabırla yanıtladı. Takibi düzenli yapıyor ve her muayenede kendimi güvende hissediyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş.
Kıymetli doktorumla zorlu bi dönemde yollarımız kesişti alanında ki başarısı ve deneyimi bana ışık oldu güler yüzü cana yakınlığı mesleki deneyimi güvenirliği her konuda hassasiyeti ilgisi alakası üst düzey bir hekim gerçekten tiroid rahatsızlığımı kontrollü ilerletmemi sağladı başarılı bir ameliyat süreci takip ettik kendisine olan güvenim sonsuz
• SANKO Üniversitesi Hastanesi • Diğer •
me...a
Bugüne kadar gördüğüm en güleryüzlü ,en samimi , hasta bilgilendirme konusunda en başarılı, hasta takibi konusunda gözünüz kapalı güvenebileceğiz harika bir insan. Diyabet hastalığım sürecinde bana hastalığımın önce psikolojik olarak yenmemi ve ilaç tedavisi sonra geleceğini gösterdi. Önce hastalığı kafada bitirmeyi önerdi. Ve sayesinde hastalığımla daha rahat ilerleyebiliyorum. Zeynel hocam gördüğüm en mükemmel doktor.
ay...l
Tiroid nodül rahatsızlığımla ilgili yaşadığım endişeli süreçte, doktorumun uzmanlığı ve ilgisi sayesinde hem doğru teşhis kondu hem de başarılı bir tedavi süreci geçirdim. Kendisi hem bilgisiyle hem de hastasına yaklaşımıyla gerçekten güven veren bir hekim. Tüm sorularımı sabırla yanıtladı, detaylı bilgilendirme yaptı ve tedavi sürecinde her adımı özenle takip etti. Böyle bir doktora denk geldiğim için çok şanslıyım. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Zeynel Abidin Sayiner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynel Abidin Sayiner, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları. Size Zeynel Abidin Sayiner tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Abdominal Ultrasonografi, Kontrol Randevusu, Karaciğer Kan Testleri.
Zeynel Abidin Sayiner adresi nerede?Zeynel Abidin Sayiner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Değirmiçem, 16049 nolu sok No:2A Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynel Abidin Sayiner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynel Abidin Sayiner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynel Abidin Sayiner isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynel Abidin Sayiner, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zeynel Abidin Sayiner hangi dilleri konuşuyor?Zeynel Abidin Sayiner ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zeynel Abidin Sayiner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynel Abidin Sayiner tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zeynel Abidin Sayiner hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Zeynel Abidin Sayiner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeynel Abidin Sayiner hangi sigortaları kabul ediyor?Zeynel Abidin Sayiner tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Şehitkamil bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
- Şehitkamil bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
- Şehitkamil bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
- Şehitkamil bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
- Şehitkamil bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla