Doç. Dr. Zeynel Abidin Sayiner, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hastalarına sağlık hizmeti vermektedir. 1983 doğumlu olan Dr. Sayiner, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş, Gaziantep Üniversitesi’nde İç Hastalıkları ve Endokrinoloji alanlarında uzmanlık eğitimi almıştır. Eğitim sürecinde Johns Hopkins Üniversitesi'nde araştırmacı olarak bulunmuş, ardından Niğde Ömer Halisdemir Eğitim Araştırma Hastanesi’nde mecburi hizmetini tamamlamıştır. 2020 yılında Gaziantep Üniversitesi’nde öğretim üyeliğine başlamış ve 2021’de doçent unvanını almıştır. 2022’de en iyi bilimsel araştırma ödülünü kazanmıştır.

Tiroit nodülleri ve tiroit hastalıkları özel ilgi alanı olan Doç. Dr. Sayiner’in tedavi ettiği hastalık gruplarından bazıları şunlardır:

Tiroit bezi büyümesi (Guatr)
Tiroit nodülleri
Tiroit bezi çalışma bozuklukları (Hipertiroidi, Hipotiroidi)
Hashimoto hastalığı
Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı)
Metabolik sendrom (İnsülin direnci)
Gebelikte görülen endokrinolojik hastalıklar (Gebelik şekeri, gebelikte guatr)
Paratiroit hastalıkları (Hiperparatiroidi, Hipoparatiroidi)
Hipofiz bezi hastalıkları
Böbrek üstü bezi hastalıkları
Polikistik over sendromu
Hormonal infertilite (Hormona bağlı kısırlık)
Kalıtımsal metabolik hastalıklar (Nadir görülen metabolik kalıtımsal hastalıklar)
Osteoporoz (Kemik erimesi)
Hipertansiyon
Hiperlipidemi (Kan yağlarında yükseklik).

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu

Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Diğer

İnanılmaz güler yüzlü, ilgili, alçakgönüllü ve çok anlayışlı bir doktor.Tiroidimdeki bir kistten ötürü gittim aynı gün içinde beni tedavi edip tüm endişelerimi giderdi, çok net bir yaklaşımı var, tavrı çok güven verici kesinlikle tavsiye ederim eksi olarak söyleyebileceğim hiçbir şey yok.

Ş
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Diğer

Kendisi nazik, hastasına güven veren, bilgili, anlayışlı, ulaşılabilir bir doktor. Çok saygı duyuyorum. Tanıstığımdan beri kendimi çok şanslı hissediyorum, diyabet yolculuğunda güvende hissediyorum sayesinde. Teşekkürler hocam, iyiki varsınız.