i̇...l
Sayın doktorum Allah senden razı olsun beni mesane tümörü nedeniyle ameliyat ettin ve 4 yıldır hiçbir sorunum yok. Takiplerimizi bizden daha çok önemsiyor ve ilgileniyorsunuz.
eb...r
Sayın hocam öncelikle çok teşekkür ederim. yapmış olduğunuz sünnet operasyonundan dolayı sizin hasta ve yakınlarına davranışınız takdir'e şaayan inşallah herkez sizin gibi dürüst işini en iyi şekilde yapan sıcakkanlı olur... allah sizden çok çok razı olsun... Selamlar EBUBEKİR'İN BABASI
hü...ç
Doktorumuz zeynel bey bir bey efendi işini mükemmel yapıyor.Ama soru sorulmasından pek memnun kalmıyor ben soruyu doktur beye sormuyacağımda kime sorucam acaba,oğlumu ikinci defa sünnet ettirdiğim için sıkıntılıyım zeynel beyi daha önce bilse idim kesinlikle sünneti ona yaptırırdım.tavsiye ederim.sorunlu sünnet başkası tarıfından yapıldı belirtmek isterim.
ne...n
Çok başarılı ve bilgili bir doktor. Bugüne kadar sayısız üroloji uzmanına gittim ve sorunumu sadece Zeynel Bey çözebildi.
al...i
BUGÜNE KASAR ADANA' YA GELMİŞEN İYİ DOKTOR OLDUĞUNU İDDİA EDİYORUM. HEM ÇOK BAŞARILI HEM ÇOK DÜRÜST, HEM DE ÇOK İNSAN BİRİ. HERKESE ÖNERİRİM.
Zeynel Canoğulları isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynel Canoğulları, Üroloji.
Zeynel Canoğulları adresi nerede?Zeynel Canoğulları şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Öğretmenler Mahallesi Şehit İsmet Akın Caddesi No:10 Tarsus
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynel Canoğulları isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynel Canoğulları online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zeynel Canoğulları isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynel Canoğulları bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynel Canoğulları ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynel Canoğulları hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Zeynel Canoğulları hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.