Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuk immünizasyonu(aşılanması)
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Çocuklarda Nötropeni Tedavisi
Konya Başkent Üniversitesi Hastanesi
0-2 YAŞ ARALIĞINDAKİ ÇOCUKLARA BAKIYOR .
re...k
35 haftalık dünyaya gelen bebeğimizin yenidoğan yoğun bakıma alınmasıyla başladı hocamızla tanışmamız. Tedavinin her aşamasında bizi bilgilendirdi. Sorduğunuz her soruya cevap veren, insanı rahatlatan, bebeğe ve ebeynlerine yaklaşımı on numara olan bir doktor. Kontrollerimiz Zeynel hocamızda gönül rahatlığıyla devam ediyor.
ka...r
Bundan tam 12 yıl önce büyük kızıma bu günde 34 haftalık doğan kızıma önce allahın izniyle daha sonra zeynel hocamın gayretiyle hayata tutundular. Gerçekten mesleğinde ve insanlığıyla çok profesyonel bir doktor. Emeğinize sağlık hocam
ta...n
33 haftalık doğan oğlumuz 18 gündür küvözde sayın zeynel hocam mesleğinin hakkını vererek üst düzel ilgileniyor prematürelerle. Oğlumuzun sağlığına kavuşması için elinden gelenin fazlasını yaptı önünde el pençe divan durulması gereken bir doktordur.yenidoğan hemşireleri olsun doktorumuz olsun hepsinden Allah razı olsun saygılar hocam.
as...t
Muhteşem bir doktor. Normalde Şanlıurfa'da yaşıyoruz Konya'ya annemleri ziyarete geldigimde hasta olan prematüre bebeğimi Zeynel beye getirdim. Sayesinde daha 40ı çıkmamış bebegim koronayi atlattı bize verdigi güvenle bende rahat bi süreç geçirdim. Sırf Zeynel beye düzenli gelebilmek icin Konyaya tayin istedim inşallah bikac aya düzenli takibe baslayabilcez. Tanıdığım için mutlu olduğumuz bi hekim cok fazla doktora gittik ama Zeynel bey başka.. ilgisi bilgisi meslegine saygısı muhteşem
ze...a
24 haftalık doğan prematüre bebeğimizle çok güzel ilgilendi. Kendisinden ve ekibinden allah razı olsun
s....t
Normalde Ankarada ikamet etmekteyiz. Eşimin ailesi Konyada olduğundan doğum Konyada gerçekleşti. Prematüre bir çocuğumuz oldu. Daha sonrasında Zeynel Hocamız ile tanıştık. İyi ki de tanışmışız. Rutin kontroller için Ankaradan Konyaya gidiyoruz. Gerçek anlamda Zeynel Hocam tıp dünyası için çöldeki bir vaha gibi. İlgi alaka üst düzeyde, sorulan soruların tümüne rahatlatıcı cevaplar veren mükemmel bir hoca. Eğer konya ve yakın çevresinde yaşıyorsanız sonuna kadar tavsiye ederim.
mu...
İlk bebeğimde Zeynel bey takip etmişti mükemmel ötesi bir doktor. Hangi dr gitsem diye düşünmeyin direk Zeynel beye gelin zaten ilk muayenede anlayacaksınız ne kadar mükemmel bir dr olduğunu ve ne kadar muazzam bir insan olduğunu.
n ...g
Açıklayıcı ve oldukça tatmin edici bir hekim. İlk defa gittim , bebeğimi düzenli olarak Zeynel bey ile takip etmeyi düşünüyorum.
3 buçuk aylık bebeğimizde tortikolis şüphesiyle gittik. Muayene etti. Tortikolis olmamasına rağmen bu rahatsızlığı önlemek için hangi egzersizleri yapmamız gerektiğini anlattı. Bebeğimize ve bize olan tutumunu beğendik. İşini ve bebekleri severek hekimlik yaptığı aşikar. Yeterli bilgilendirmeyi yaptı. Tuhaf şüphelerle gözümüzü korkutmadı. Birçok doktor gibi hastası ve hasta yakınıyla üstten konuşmuyor. Yenidoğan uzmanı olarak tavsiye ederim.
ra...a
32 haftalik bir erken doğum yaptim.Anne karnindayken tespit edilen bir bağırsak problemi yasadık 73 gun yeni doğan yoğum bakımında kaldi bebegim fakat o kadar sansliydik ki Zeynel bey gibi isini severek yapan bir insanla kesişti yolumuz eşim ve ben kızımızın hayatta ki şansı olarak bakıyoruz Zeynel Beye 2 kez ameliyat olduk ve tabi öncelikle Allahın izni ve sonrasında Zeynel Bey ve yeni doğan yoğun bakım hemşireleri sayesinde cok sükür sağlığına kavuştu bebeğim. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek az. Iyi ki varsınız
Zeynel Gökmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynel Gökmen, Neonatoloji, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Zeynel Gökmen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk immünizasyonu(aşılanması), Enjeksiyon im, Enjeksiyon Iv, Yenidoğan İşitme Taraması, Yenidoğan Takibi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Yenidoğan Işitme Taraması, Enjeksiyon Im, Fototerapi, Randevu.
Zeynel Gökmen adresi nerede?Zeynel Gökmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hocacihan Saray, Saray Cd. No:1 Selçuklu, Konya Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynel Gökmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynel Gökmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynel Gökmen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynel Gökmen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zeynel Gökmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynel Gökmen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zeynel Gökmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Zeynel Gökmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeynel Gökmen hangi sigortaları kabul ediyor?Zeynel Gökmen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Ziraat Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Neonatologlar
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Neonatologlar
Selçuklu bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Neonatologlar
Selçuklu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Neonatologlar
Selçuklu bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Neonatologlar
Selçuklu bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Neonatologlar