Cinsel Terapi Danışmanlığı
Cinsel İlişkide Ağrı
Küçükbakkalköy Mah. Cengizhan Sok. No:3/3, İstanbul
Zeynep Ahmad Muayenehanesi
ul...s
bende ikinci bebeğimde gittim gerçekten harika bir bayan herkes gözü kapalı gidebilir çok kaliteli ve kültürlü ilgili bir bayan çok rahat bir doğum gerçekleştirdim
di...ğ
Zeynep hanım işinin uzmanı harika bir doktor geçtiğimiz nisan ayında 4.bebeğimi oğlumu dünyaya getirdim zeynep hanımın sayesinde harika ve sorunsuz bir gebelik geçirdim erken doğum riskim olmasına rağmen zeynep hanımın sayesinde zamanında ve sorunsuz bir doğum gerçekleştirdim inanın bana gözünüz kapalı kendisine güvene bilirsiniz hem tatlı dilli hemde güler yüzlü buda insana güven veriyor ve rahatlatıyo kendisini hem bir doktor olarak hemde sıcak kanlı olmasından dolayı çok seviyorum.
se...r
benim yengem çok titizdir ve yaptığı araştırmalar sonucunda avicenna hast. zeynep hanımı buldu.kendisinin 2 çocuğunu da zeynep hanım doğurttu tabi benim oğlumu da.sonuna kadar güvenebileceğiniz nadir dr.lardandır.ben epilepsi hastasıyım ve hamileliğim riskliydi.zeynep hanım en ince detayına kadar inceleyip,testler yaptırdı.çok başarılı bir doğum gerçekleştirdim.2.bebeğimde de ona gideceğim.başarılı bir dr olduğu için yoğun oluyor ama inanın ki kafanız rahat olacaktır.
Zeynep Ahmad isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Ahmad, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Zeynep Ahmad tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Cinsel İlişkide Ağrı, Cinsel Terapi Danışmanlığı.
Zeynep Ahmad adresi nerede?Zeynep Ahmad şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy Mah. Cengizhan Sok. No:3/3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Ahmad isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Ahmad online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Ahmad isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Ahmad, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Zeynep Ahmad hangi dilleri konuşuyor?Zeynep Ahmad ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zeynep Ahmad isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Ahmad bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep Ahmad ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynep Ahmad hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Zeynep Ahmad hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları