Ergen ve yetişkinlerde uygulamak üzere Prof. Dr. Hakan Türkçapar’dan Bilişsel Davranışçı Terapi, Davranış Bilimleri Enstitüsü’nden EMDR, Dulwich Centre’den Narrative terapi eğitimleri aldı.
Çocuklarda görülen bağlanma zorlukları, ilişkisel çatışmalar, içe dönüklük, yoğun kaygı ve korku, dürtüsel davranışlar, travma sonrası stres bozukluğu, öfke kontrolü, duygusal regülasyon problemlerin tedavisinde Theraplay Institute’den aldığı Theraplay oyun terapi ekolünü kullanmaktadır. Çocukların zihinsel, fiziksel ve ruhsal gelişim taramaları için Denver II Gelişim Tarama Envanteri, WISC-R Zeka Testi, ve diğer Objektif ve Projektif Testleri uygulamaktadır. Sınavlara Yönelik Bir Performans Geliştirme Programı (PERGEL) programını da aktif olarak kullanmaktadır.
Kayabaşı Mahallesi Gazi Yaşargil Caddesi No:176D-1/18 Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 4. Kısım D blok Daire 18, Başakşehir
Bulgurlu Mah. Ünlü Sk. No:5 Teras katı, İstanbul
Cattell 2a Zeka Testi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Dinamik Psikoterapiler
MEFA Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Sanat Terapisi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
ö.....
Zeynep Hanım hayatımızın en büyük şanslarından biri oldu tüm seanslar boyunca ilgi alaka ve güler yüzü için gönülden teşekkür ediyorum.
l.....
Aslında ilk gitme sebebim, daha özgüvenli olmak istediğim içindi. Bu durumun bir şeylere engel olduğunu düşünüyordum. Bide bedenimde rahatsızlıklar hissediyordum ama doktora gittiğimde bir şeyin yok diyordu. Sonrasında seans biraz ilerleyince daha farklı şeyler olduğunu gördük. EMDR de ise bambaşka şeyler ortaya çıktı. Yaşadıklarımdan ötürü zor bir süreçti fakat Zeynep hanım ile bunu çok güzel ilerlettik. Zeynep hanım benim en büyük şansım. Iyi ki gitmişim, iyi ki yollarımız kesişmiş. Şuan çok daha iyi hissediyorum. Süreç boyunca da çok güzel yönlendirmeler de bulundu. 'Balık vermek yerine balık tutmayı öğretti' desem çok daha açıklayıcı olur sanırım :) Kesinlikle öneririm.
c....b
İlk görüşmede aldım o enerjiyi ve rahatlamayı
Önyargıyla girdigim kapıdan diger seansı bekleme sabırsızlıgı ile ayrılıyorum herşey için teşekkürler
Zeynep hanımla geçirdiğimiz 2. seansımız. Kendisinde gayet memnunuz. Gerkeli anlayış ve ilgiyi ziyadesiyle gösterdi.
na...c
Öncelikle 7 yaşındaki kızım için kendisine başvurduk okulda bazı akran zorvaligina maruz kaldığını düşünüyorduk bunu la birlikte yatak ayırma konusunda desteğini talep ettik kendinden yaklaşık 1 aydır devam ediyoruz kızımda olumlu anlamda iyileşmeler söz konusu ve kendisini çok seviyo süreçten ve hocamızdan çok memnunuz
r.....
Zeynep Hanım'dan biz çok memnunuz. 3-4 haftalık bir süreçtir gidiyoruz. 6 yaşındaki kızımız için gidiyoruz. 4 haftalık süreçte çok ilerlediğini, çok iyi geldiğini görüyoruz.Zeynep Hanım'ın çocuğumuzu anladığını düşünüyoruz.Onun kaygılarını çözdü, o yönde hareket etmeye çalışıyor.Benim kızım çok aşırı kaygılı bir çocuk.Sadece annenin yanında çok güvende hissediyor. 1.sınıfa gidiyor,arkadaş ortamında kapalıydı.Son bir iki haftadır öğretmeni ve bizim de gözlemimiz daha rahat kendini ifade etmeye başladı.Kendini kapatmadı, sözlü ifade etmeye başladı duygularını. Benim çocuğum için güven çok çok önemli.Zeynep Hanım'ı ilk gördüğü zaman kızıma sorduğumda sevdiğini ve güvendiğini ifade etti. Zeynep Hanım kızımıza nasıl yaklaşması gerektiğini biliyor. Bu bizim çok hoşumuza gidiyor.Böyle sıkıntılar yaşayan ebeveynlere Zeynep Hanım'ı tavsiye ederim.
i̇....
Bana çok iyi geldi, kendime inanabilmem ve belli sorunların üstesinden gelebilmem için çok yardımcı oldu.İşinde uzman bir kişi, çok kapsayıcı bir insan.Sosyal ilişkilerimin de daha iyiye gittiğini, kendimle ilgili olan inançlarımın daha sağlıklı ve iyi olduğunu hissediyorum.Çok kusursuz yardımcı olan bir insan.Görüşmeye devam ediyoruz.Danışmak isteyen herkse tavsiye ederim.
e....
Zeynep Hanım'dan memnunuz. Kendisini çevremdeki arkadaşlarıma tavsiye ettim. Ergenlik dönemindeki kızım için tanıdık vasıtasıyla görüşme sağladık. Kızıma çok iyi geldiğini düşünüyorum. Kızım seanslar öncesinde babasıyla mesafeliydi. Şükürler olsun o mesafeleri hallettik. Çok agresifti. Her şeye parlıyor ve ani çıkışları oluyordu. Bu durumları minimuma indirdik. İlk kızımla seanslarını sonlandırdık. Şimdi 2.kızımla seanslara devam ediyoruz.
kü...n
Kızımla özel olarak görüşüyorlar. Kızımın ergenlik sorunları için gidiyorum .Eşim ve benimle de görüştü. İşine ve mesleğine çok hakim. Ciddi anlamda yol alıyoruz. Çok memnun kaldım.
Son derece memnunuz hizmetlerinden ve ilgi alakasından. Oğlumuz için hizmet alıyoruz. Birazcık daha aile içi iletişimimiz iyi.Hala görüşmelerimize devam ediyoruz.Sıcakkanlı, samimi, iletişimi sert değil. Herhangi bir olumsuzluk görmedik.Danışmak isteyenlere kesinlikle öneririz.
Zeynep Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Arslan, Psikoloji. Size Zeynep Arslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Porteus Labirentleri Testi, Hipnoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi.
Zeynep Arslan adresi nerede?Zeynep Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bulgurlu Mah. Ünlü Sk. No:5 Teras katı İstanbul
- Kayabaşı Mahallesi Gazi Yaşargil Caddesi No:176D-1/18 Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 4. Kısım D blok Daire 18 Başakşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Arslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Arslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Zeynep Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Arslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynep Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Zeynep Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu