Aile Danışmanlığı Randevusu
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Psitera Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
D2 Dikkat Testi
Destekleyici Psikoterapi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Psitera Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Evlilik Terapisi
Frankfurter Dikkat Testi
Frostig Görsel Algı Testi
Gessell Gelişim Testi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Kelime Söyleyiş Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Psitera Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Sorunlu Aile İlişkileri Terapisi
Varoluşçu Psikoterapi
Çözüm Odaklı Terapi
Psitera Psikolojik Danışmanlık Merkezi
İzmir depreminden sonra çok sıkıntılı günler geçiriyordum. Paniktim, kapalı alanlara girmek istemiyordum, beton zeminlere yaklaşamıyordum. Kalp çarpıntılarım oluşmuştu. Televizyonda Zeynep Hanım'ın yayınını izledikten sonra görüşme sağladım. Birkaç seanstan sonra rahatlamaya başladım. Kendisinden aldığım seanslardan çok memnun kaldım. Bütün arkadaşlarıma kendisini öneriyorum. Bana çok yardımcı ve destek oldu. Tayinim çıktığı için ara verdim ama gittiğim zaman tekrar görüşme sağlayacağım. Zeynep Hanım'ın güven vermesi ve sıcakkanlılığı beni etkilemişti. Kendisi rahatlatıcı özelliğe sahip bir uzman.
s....
Oğlumun liseye geçiş sınavı esnasında olan kaygı ve korkuları vardı. Ya yapamazsam, çok çalışıyorum ama başaramazsam diye düşünüyordu. Bu süreci nasıl geçireceğiz derken Zeynep Hanım ile görüşme sağladık. Kendisi sağ olsun bizi güzel ve iyi karşıladı. Oğlum bu zamana kadar danışmanlık desteği almamıştı,bize bu konuda çok büyük faydası oldu. Seanslardan sonra oğlumun kendine olan güveni arttı. Güveni arttıkça daha çok çalıştı. Rahat hissetti. Başarı elde ettik. Zeynep Hanım'dan aldığımız seanslardan memnun kaldık. Kendisini herkese tavsiye ederiz.
Tek çocuğum var ve ondan ayrıldığım dönemde Zeynep Hanım ile tavsiye üzerine görüşme sağladım. Zor dönemimde bana yardımcı oldu. 5 seans danışmanlık hizmeti aldım. Her seanstan sonra tabiri caizse kuş gibi çıktığımı hissediyorum. Kendisinin güleryüzü, sinerjisi, tatlı dili gayet iyi. Zeynep Hanım'ın uzmanlığının yanı sıra hamile olduğu için gözlemlerini benimle paylaşması çok iyi oldu, bende güzel bir duygu yarattı. Kendisinden aldığım seanslardan çok memnunum.
l.....
6 ay öncesinde babamı kaybettim. Bunalıma girdim. Çocuğumu, evi görmez oldum. Babam ölmüştü, ben de dünyada yok gibiydim. Zeynep Hanım sayesinde yavaş yavaş düştüğüm kuyudan, bunalımdan çıkıyorum. Kendisi ilgili, güleryüzlü bir uzman. İyi ki var diyorum. Zeynep Hanım'la internetten yaptığım araştırmalar sonucunda görüşme sağladım. 4 seans hizmet aldım ve devam ediyorum. Daha çok yol katetmemiz lazım. Kendisinden aldığım seanslardan çok çok memnunum.
İş hayatımla alakalı geri planda durduğum durumlarla mücadele edemiyor, sorun yaşıyordum. Bu konu için Zeynep Hanım'dan destek aldım. Kendisi gayet ilgili bir uzman. Beni dinleyip, anlatıp, nasıl çözüme ulaşacağımı tespit etti. Çoğu şeyi yoluna soktuk. Daha iyi adımlar atıyorum. Kendisiyle tavsiye üzerine görüşme sağladım. 4 seans danışmanlık hizmeti aldım. Seanslarımızı bitirdik ama herhangi bir durum olduğunda iletişimimiz devam ediyor. Zeynep Hanım çok ilgili, beni anlayan ve işinde başarılı olduğuna emin olduğum bir uzman. Her seansa gitmek istiyordum.
Psikolojik destek almak amacıyla Zeynep Hanım'ı ziyaret ettim. Sıkıntılı bir dönemden geçiyordum. Kendisi son derece güleryüzlü, yardımsever ve işine hakim bir psikolog. İşine hakim olması beni çok etkiledi. İşini yargılamadan yaptı. Zeynep Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaşarak, görüşme sağladım. 2 ay kadar danışmanlık hizmeti aldım. Tedavim tamamlandığı için seanslarımızı sonlandırdık. Seanslardan sonra hayata daha pozitif bakmaya başladım. Yanlış düşüncelerden uzaklaştım. Kendisinden aldığım seanslardan çok memnun kaldım.
Kızımın üniversiteye giriş sürecinde Zeynep Hanım yardımcı oldu. 2. kez sınava giriyordu ve çok strese girmişti. Bazı olumsuzluklar yaşadığımızda bizleri rahatlattı ve mutlu etti. Ayrıca eşimle olan bazı sorunlarımıza olumlu yaklaştı. Ben bayağı olumsuz düşünüyorken kendisi bizi başa döndürdü. Kızımın sınav zamanında bizim evliliğimizin rayına oturması konusunda çok destek verdi. Hem kızımı hem de beni çok iyi anladı. Biz çok beğendik. Zeynep Hanım'la yorumlara bakarak görüşme sağladık. Kızım üniversiteye yerleşti. Kendisinin iletişimi hoşuna gittiği için kızım görüşmeye devam etmek istediğini belirtti. Memnun kaldığımız için ara ara görüşmelerimize devam ediyoruz.
Zeynep hanımdan 4-5 aydır destek almaktayım. En başta seanslar faydalı olur mu diye düşünürken şimdi bir sonraki seansı iple çekiyorum. Pandemiden dolayı iyice kendi kabuğumuza çekilmişken Zeynep hanımla seanslarda yaptığımız konuşmalar, karşımdaki insanın önyargısız beni dinliyor ve bunu hissettiriyor olması beni çok mutlu ediyor. Kendisi hem profesyonel hem samimi ve bu çizgiyi çok iyi ayarlıyor. Destek almayı düşünen herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
t.....
Referans üzerine ulaştım kendisine.Gayet iyi ilgilendi, benim anksiyetem vardı.Tamamen ulaşabileceğim ve tekrardan görüşeceğim biri.Çok memnun kaldım.Kaygılarım azaldı, anksiyete problemim vardı.Yenmemde çok büyük rol oynadı.
Benim en zor günlerimde beni dünyaya döndürdü diyebilirim, beni çok rahatlattı .Eskiye göre çok daha iyiyim .Kendisinin yanına bir danışan olarak gitmeyi değil de bir arkadaş gibi sohbet etmek için gitmeyi istiyorum.Danışan olarak gittiğimde aradıklarımı buldum,çok güzel sohbeti vardı.Arkadaş olarak bile bana çok iyi geldi.Bir yakınımı kaybettim, kötü hissettim kendimi. Destek almak istedim ve çok yardımcı oldu.Çok inandırıcı gelmemişti ama konuşup sohbet ettikten sonra çok farklı düşünmeye başladım.Hem psikologlar hakkında hem de çevreme olan tepkimde değişim oldu.Kolay değil psikoloğa gidip karar vermek, o aşamaları aşmak ama memnun kaldım.
Zeynep Baltalı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Baltalı, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Zeynep Baltalı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi.
Zeynep Baltalı adresi nerede?Zeynep Baltalı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu Mah. 286/1 Sok. No:15 K.1 D.6 Bayraklı İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Baltalı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Baltalı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Baltalı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Baltalı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Zeynep Baltalı hangi dilleri konuşuyor?Zeynep Baltalı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zeynep Baltalı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Baltalı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep Baltalı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynep Baltalı hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Zeynep Baltalı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeynep Baltalı hangi sigortaları kabul ediyor?Zeynep Baltalı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar