Arapsuyu Mahallesi Atatürk Bulvarı Emine Aksoy Apt. No:45/6 Kat:3 Daire:8, Antalya
Alkali Diyet
Parenteral Beslenme
Sporcu Beslenmesi
Zayıflama Diyetleri
k.....
Kendisinden çok memnunum.Hem bilgi donanımı hem de insani donanım açısından donanımlı.Ben kilo vermek için tercih ettim,çok memnun kaldım.Motivasyon gücü çok yüksek,çok özverili.Bir yılda 12 kilo verdim.Seçici bir danışanım.Yediklerime göre alternatifleri sundu, sevmediklerimi önermedi,kolaylıkla uygulayabileceğim bir diyet listesi hazırladı.Diyet sonrası hafifledim, mutlu oldum,doydum,açlık krizlerim gitti.Her şey için kendisine teşekkür ederim.Herkese de tavsiye ederim.
c.....
Tesadüfen gittim.Kilo vermek için tercih ettim.Canayakınlığından memnun kaldım,süreçte olumlu oldu.Verilen listeler bana uygundu,aç kalmadan 3 ayda 7 kilo verdim.
d.....
Kendisinden çok memnunum.Uzun süredir veremediğim kiloları kendisiyle verdim, çok tatlı,çok güleryüzlü.1.5 ayda 5 kilo verdim.Diyet sonrası kendimi daha mutlu ve daha sağlıklı hissettim.Hayatım düzene girdi. Takibinden ve yönlendirmesinden çok memnunum,seanslarım devam etmekte.Yakınlarıma da tavsiye ederim.
Memnunum kendisinden.Kilo vermek ve sağlıklı yaşam için tercih ettim.Bir ayda 7 kilo verdim.Verilen listeler bana uygundu,kolaylıkla uyguluyorum.Aç kalmadan kilo veriyorum,kilo verdikçe daha da rahatım.Hareket güçlüğü çekiyordum, şimdi daha hafifleştim,hareketlerim kolaylaştı.Seanslarıma devam ediyorum.Yakınlarıma da tavsiye ederim.
d.....
Güleryüzlü,hoş karşılıyor.Kendisinden çok memnunum.Rahatsızlığımdan dolayı çok yardımcı oldu.Benim kilo sıkıntım vardı.Şekerim,kolestrolüm çok yükselti.Hem bunun için hem de kilo vermek için gittim,çok memnun kaldım,kilolarımı verdim.Şekerim düştü,kolestrolüm düzene girdi, ödemlerim gitti.Bir ayda 7 kilo verdim.Verilen listeler çok kolaydı,çok uygundu,elimde olan besinlerdi.Zorlayıcı bir liste değildi.Hedefime ulaşıncaya kadar devam edeceğim.
2017 yılında gidip 2018 yılına kadar bir süreç geçirdim.Toplam 20 kilo verip güzel bir başlangıca adım attım.Kendisinin güleryüzlü,samimiyeti,mesleki başarısı güzel tecrübeler edinmeme fırsat verdi.Bir problemim olduğunda kapısını çalacağım bir danışman.Yakınlarıma da tavsiye ediyorum.Sağlık değerlerimin yüksek olduğu bir dönemde gittim.Diyet sonrası değerlerimin hepsi normale döndü.Şeker hastası olmak üzereydim, insülin direncim üst seviyedeydi.İlaç kullanmadan 20 kilo vermeme borçlu olarak hastalığımın eşiğinden döndüm.Bunun dışında hafif bir yaşama kavuştum.
Her şeyiyle dört dörtlük,benim için çok ilgili,alakalı,çok memnunum.Kilo vermek ve sağlıklı beslenmek için gittim.Ameliyat olduğum için sağlığım elden gidiyordu.Bunun için gittim ve çok memnunum.Ben gayet güzel kilo veriyorum.104.5 kilo ile başladım, 76 kiloya düştüm,devam ediyorum.Yarın tekrardan gideceğim.Normal yaşantımda yediğim besinlerdi, kolay uyguladım.Tansiyonum düzene girdi, hareketlerim kısıtlıyken şimdi rahat yürüyorum.Kendisini her yönden seviyorum.
r.....
Çok memnunuz,çok ilgili,samimi,konuşkan,bilgili bir diyetisyen.Çok memnunum, herkese tavsiye ederim.Zayıflamak için gittim,tavsiye üzerine tercih ettim.8 ayda 12 kilo verdim.Verilen listelerdeki besinler kolay bulunabilir besinlerdi.Aç kalmadan kilo verdim.Diyet sonrası daha rahat hareket edebiliyorum,kendimi daha hafif hissediyorum,özgüvenim yerine geldi.Seanslarım devam etmekte.Takibinden ve yönlendirmesinden memnunum.
de...t
Merhaba şeker çıktıktan sonra kilo vermemin zorunlu olduğunu anladım ve zeynep hanim a gittim verdiği liste ve önerilerle 3 haftada 2.5 kilo verdim. Yolun başındayım bana desteğiyle başaracağına inanıyorum.
ns...k
Çok memnunum çok ilgili şeker tansiyon ve guatr hastasıyım kendi kendime yaptığım diyetlerde kilo veremiyordum zeynep hanımın sayesinde 1 ay da 5 kg yağdan verdim zeynep hanıma yardımlarından dolayı teşekkür ederim herkese tavsiyem bir uzman yardımı olmadan yapılan diyetler boşa harcanan zaman kaybı demek ve hastalıklara davetiye çıkarıyor
Zeynep Başyiğit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Başyiğit, Diyetisyen. Size Zeynep Başyiğit tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Enteral Beslenme, Zayıflama Diyetleri, Alkali Diyet, Parenteral Beslenme.
Zeynep Başyiğit adresi nerede?Zeynep Başyiğit şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Arapsuyu Mahallesi Atatürk Bulvarı Emine Aksoy Apt. No:45/6 Kat:3 Daire:8 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Başyiğit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Başyiğit online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Başyiğit isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Başyiğit, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zeynep Başyiğit hangi dilleri konuşuyor?Zeynep Başyiğit ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zeynep Başyiğit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Başyiğit bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep Başyiğit ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynep Başyiğit hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Zeynep Başyiğit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler