Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Özel Yeşildent Ağız ve Diş Sağlıği Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Diş Dolgusu
Kök Kanal Tedavisi
Lokal Anestezi
X-Ray
Hasta
Zeynep Hocam çok ilgili mesleğinde başarılı eşimle beraber implant ve diş tedavisi oluyoruz..Zeynep Hocama ve tüm çalışanlara teşekkür ederim...
mu...
Diş taşı temizliği için randevu almıştım ben çok memnun kaldım güler yüzlü işini iyi yapan bir diş hekimi özel yeşildent kliniğinin çalışanları gerçekten hastaları ile ilgileniyorlar gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz her şey için teşekkür ederim..
f....k
Oğluma olan yaklaşımını çok beğendim çocuğun iğneden korkacagini bildiği için oğluma oyun şeklinde yaklaşarak uyuşturdu iğne yaptı ama oğlum bilmedi bunu işini hakkıyla yapan bir hekim çok sevdik kendisini herşey için çok teşekkürler Zeynep hanım.
s....a
Nazik, kibar, işinin ehli bir doktor. 2 haftadır diş ağrısı çekiyordum. Zeynep hanıma ve bütün ekibine teşekkür ediyorum. Çok tecrübeli, eli hafif, güler yüzlü ve ilgili bir hekim.
ah...k
Gerçekten işinde çok başarılı ve deneyimli. Korkarak başladığım impland tedavime mutlu bir şekilde ayrıldım. Emeğinden dolayı çok teşekkür ediyorum..
mu...t
20lik diş ağrısı ve dolgu için gittik eşimle. İkimizde de iğne ve diş çekimi konusunda baya bir fobi söz konusu.
Zeynep Hanım o kadar açıklayıcı ve sabırlı ki bütün fobimize rağmen çok rahat diş çektirdik ve dolgu yaptırdık. Kendisine çok çok teşekkür ederiz, artık bundan sonra devamlı gitmeyi düşünüyoruz.
c.....
Diş dolgusu icin gittim. Zeynep hocam sagolsun diş dolgumu yapti. Herhangi bir acı hissetmedim. Gerekli bilgi ve donanima sahip ve aciklamalari sayesinde bana yardımcı oldu. Kendisine teşekkür eder ve herkese tavsiye ederim.
a....ü
Kendisine kızımın diş çekimi için gittik çok memmun kaldık gerek ikna gerek konuşma tarzı çok yakın olduğu için işlem kolay ve kısa sürede btti tesekkürler
g.....
Kızımın kanal tedavisi yapıldı ellerine sağlık hocamın teşekkür Ler bizi bilgilendirmesi çok güzel di
e....s
Kendisine teşekkür ederim. Kanal tedavimden cok memnun kaldım. Cok nazik ve kibar ilk tercihim herzman zeynep hanim olucak
Zeynep Betül Atay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Betül Atay, Diş Hekimi. Size Zeynep Betül Atay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Zeynep Betül Atay adresi nerede?Zeynep Betül Atay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeşilbayır Mahallesi 1774/1. Sokak No:2/B Mamak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Betül Atay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Betül Atay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Betül Atay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Betül Atay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zeynep Betül Atay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Betül Atay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep Betül Atay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynep Betül Atay hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Zeynep Betül Atay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeynep Betül Atay hangi sigortaları kabul ediyor?Zeynep Betül Atay tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.