Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuk beslenme
Çocukta gelişimi izleme
ha...l
Araştırmalarım sonucunda Zeynep Hanım'a geldik
Sadece bir kez muayene olduk kızım için 2 aylık kontrolüne gitmiştik. İlgisi, alakası hastalardan bıkmışcasına tavırlardan uzak bebekle özel ilgileniyor gibi yansıtması çok güzeldi. Aşırı sevdim. Muayene sonrası çıkışta sizi çok sevdik diye söylemeden geçemedim. 4. Ay kontrolü için çağırmıştı heyecanla bekliyorum. Harika bir doktor, yolu bahtı hep açık olsun
Zeynep Çilsal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Çilsal, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Zeynep Çilsal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fototerapi, Sağlam Çocuk Muayene, Fitoterapi, Obezite, Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Yenidoğan Takibi, Yenidoğan Işitme Taraması, Çocuk beslenme, Gelişme Geriliği.
Zeynep Çilsal adresi nerede?Zeynep Çilsal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Erkilet Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Çilsal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Çilsal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zeynep Çilsal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Çilsal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep Çilsal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynep Çilsal hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Zeynep Çilsal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kayseri bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla