Üniversite eğitimini İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde tamamlamış ardından İstinye Üniversitesi Sinirbilim Tezli yüksek lisans eğitimine başlamış ve hala devam etmektedir.Zorunlu stajıNı İstanbul Üniversitesi’nde tamamlamış , lisans döneminde ara ara gönüllü olarak psikolojik danışma merkezlerinde stajlar yapmıştır. Lisans eğitimi ardından özel bir rehabilitasyon merkezinde bir süre psikolog olarak görev yapmıştır.. Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimini ve Oyun Terapisi Eğitimini tamamlamıştır. Kaygı Problemleri, Panik Atak, Özgüven Problemleri, Öfke Kontrolü, Stres Yönetimi, Spor ve Performans Psikolojisi, Cinsel Yönelim ve Cinsel Kimlik alanlarında danışmanlık yapmaktadır.
Aile İçi İletişim Sorunları
Davranış Bozuklukları
Destekleyici Psikoterapi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
on...l
Deniz hanım benim ne demek istediğimi farketti ve anladı. Daha çok başında olmamıza rağmen kendimi çok daha iyi hissediyorum. Şu an İyi ki diyebileceğim şeylerden birisidir hayatımdaki
me...e
Kliniğin konumu merkezi ve bulması kolay. İçerisi tertemizdi. Seansa girerken çok dakik. Hiç gecikme yaşamadık. Anksiyete ve depresyon şikayetlerim için kendisi ile görüşmeye başladık. Kendisinin enerjisi ve mesleğime hakimiyeti çok güzel. Kendisine çok güveniyorum. Bana seanslar çok iyi geliyor. Tavsiye ederim.
m....a
Güzel bir dinleyici, empati kurabiliyor, yaptığı geri bildirimler ile beni ne kadar iyi anladığına hayret ediyorum. Yaklaşık bir buçuk aydır online görüşme yapıyoruz. Yaşadığım bu zor süreçte bana çok katkısı oldu.
Hasta
Terapiye başlayalı iki ay kadar oldu sanırım,Zeynep Deniz Gül gerçekten işinde çok başarılı bir psikolog …
Bdt sürecini iyi yönetiyor ,duymak istediklerinizi değil gerçekleri söylüyor .Bu problem durumuma inanılmaz katkı sağladı.
n ...p
Kendimi çok sıkışmış hissettiğim, hissettiklerimin içinde kaybolduğum bir dönemde Deniz hanımla tanıştım ve çok kısa bir süre de bile kendimi duygularımı anlamama, daha pozitif biri olmama yardımcı oldu. İhtiyacım olan alanı görmemi sağladığı için de çok teşekkür ederim :)
s…....
Deniz Hanımla terapiye yaklaşık 2 ay önce başladık. Okulda yaşadığım stres ve anksiyete nedeniyle hayatımda ilk defa psikolojik destek almaya karar verdim. İlk görüşmemizden önce biraz gergindim çünkü tam olarak neyle karşılaşacağımı bilmiyordum, fakat Deniz Hanımın pozitif tutumu sayesinde onunla çok rahat konuşabileceğimi fark etttim. Kendisi çok çözüm odaklı, ilk görüşmemizden itibaren bana çok fayda sağladığını hissettim. Problemlerimi anlamamda ve kendim çözüm bulmam konusunda bana çok yardımcı oluyor, bu sayede terapi sürecimiz bitikten sonra bile bana verdiği tavsiyeleri hayatımda kullanabileceğimi düşünüyorum. Sayesinde kısa bir sürede çok gelişme kat ettim, kendisine çok teşekkür ediyorum.
Deniz Hocamız ile 4 aydır düzenli bir terapi süreci içindeyiz. Çok yeni başlamamıza rağmen kısa sürede birçok farkındalık kazandım ve iyi ki bu yola onunla çıkmışım
Kendisine çok teşekkür ediyorum. Sayesinde problemlerimi daha iyi anlayıp, sıkıntılı hissettiğim zamanlarda nasıl düşünüp neler yapacağımı ve neler yapmamam gerektiğini öğrendim. Takıntılarım için çok faydalı bir süreç geçirdik. Tavsiye ediyorum.
a....h
Deniz Hanım ile 8 aydır terapilere devam ediyoruz. Verdiği ödevlerle, gerek yaklaşımıyla, gerek ilgisi ve alakası ile inanılmaz bir yol katettim. Anksiyete, kaygı bozuklukları ve depresyon için terapiye ihtiyaç duymuştum. Terapiye başladığım ilk günü hatırlıyorum ve şuan olduğum nokta beni çok mutlu ediyor.
Zeynep Deniz Gül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Deniz Gül, Psikoloji. Size Zeynep Deniz Gül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi.
Zeynep Deniz Gül adresi nerede?Zeynep Deniz Gül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Katip Mustafa Çelebi Mah Abdullah Sk No 7 Daire 2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Deniz Gül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Deniz Gül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Deniz Gül isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Deniz Gül, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Zeynep Deniz Gül hangi dilleri konuşuyor?Zeynep Deniz Gül ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zeynep Deniz Gül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Deniz Gül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep Deniz Gül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynep Deniz Gül hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Zeynep Deniz Gül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu