Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Diş Hekimi Randevusu
Periodontoloji Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Ağız Bakımı Eğitimi
DENTİNOL AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
İmplantoloji
me....
Bugün ki işlemden memnun kaldım diş taşlarını temizledi yapılacak işlemleri çok güzel bir şekilde anlattı sorduğum sorulara kibar bir şekilde cevap verdi
Dr. Dt. Zeynep Dinçer
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Özellikle dişeti tedavileri için hastanın tedaviye katılımı, oral hijyen işlemlerini düzenli uygulaması bizim için oldukça önemli. Bu nedenle olabildiğince bu tedavinin önemini anlatmaya, sorularınızı cevaplamaya çalışıyorum. Memnun kalmanıza çok mutlu oldum, çok teşekkürler.
aç...n
Diş eti çekilmesi ve kemik erimesi şikayeti ile geldim, Zeynep Hanım kesinlikle gözünüz kapalı guvenebileceginiz bir hekim. Herseyi sabirla en ince detayına kadar anlatıyor, tüm nezaketi ve bilgisi ile sizi sakinleştirip doğru tedaviye yönlendiriyor. Gerçekten kendisi ile yollarımız kesiştiği için kendimi çok şanslı hissediyorum.
Dr. Dt. Zeynep Dinçer
Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Güveninizi kazanabildiysem ne mutlu benim için. Hastanın bilgilendirilmesi hem hastanın tedaviye katılımı için önemli oluyor, hem de hastalığın durumu ve tedavi konusunda bilgi sahibi olmak hastayı rahatlatıyor. Tercihiniz ve bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum.
s....k
Diş eti rahatsızlığım olduğu için araştırıp Zeynep hanıma gittim. Uzun zamandır diş etlerimde sıkıntı ve dişlerimde sallama vardı Detaylı bir muayene gerçekleştirdi merak ettiğim tüm soruları cevapladı ve yapılacak işlemleri anlattı. Diş eti tedavim birkaç seans sürdü şuan dişlerim ve diş etlerim ile ilgili hiçbir sıkıntım kalmadı. Çok temiz ve dikkatli yapması benim çok hoşuma gitti. İşlem sırasında hijyene ekstra dikkat ettiğini fark ettim bu benim için çok önemliydi. İşlemlerim bittikten sonra bana nasıl bakım yapmam gerektiğini de detaylı şekilde anlattı. Daha önce gittiğim hiçbir muayeneden böylesine memnun kalmamıştım. Mutlaka gidilmesi gereken bir doktor herkese tavsiye ederim. Tecrübesine ve yaptığı işlemlere tamamen güveniyorum. Bundan sonra gideceğim tek doktor Zeynep hanım...
ş....a
Zeynep Hanıma çürük şikayetiyle gittim önce kanal tedavisi sonra dolgu işlemi ile dişimi kurtardı çok memnun kaldım kendisinden
Dr. Dt. Zeynep Dinçer
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sıkıntılarınızın geçmesi benim için büyük mutluluk. Tercihiniz için teşekkür ediyorum.
fu...a
Konyada çok diş hekimi tanımama rağmen Zeynep Hanım'a gitmeyi tercih ettim.diş eti tedavim devam ediyor.güzel doktorum hastasını kırmayan, nazik,ilgilidir şahsi kanaatim.
Dr. Dt. Zeynep Dinçer
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.Tercihiniz beni çok memnun etti.Hastalarla iletişimin,uyumun iyi olması tedavinin başarısını da arttırmaktadır.Girdiğimiz bu tedavi sürecine uyum içinde devam ettireceğimize inanıyorum.Sevgiyle kalın ...
Tek kelime ile süper bir dis hekimi.Dis tasi temizliği yapıldı çok nazikti.tavsiye ederim.dis eti ve diğer konularda çok yardımcı oluyorlar.
Dr. Dt. Zeynep Dinçer
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Biliyorsunuz ki dişeti tedavisi hasta ile birlikte yürütülen bir tedavidir.Yani başarı,hastanın tedaviye uyumu,doğru ve yeterli ağız bakımıyla olmaktadır.Bu nedenle tedaviye olan güzel uyumunuz için ben teşekkür ederim
f.....
Doktoruma diş ağrısı sebebiyle bgitmis bulunmaktayım. Bana ayrıntılı bir şekilde tedavi yöntemlerini anlatarak bilgilendirme bulunmaktadır.bende uygulamalardan faydalanmak için tedavi sürecine başladım.ilgisinden dolayı doktorumdan çok memnun kaldım.
Dr. Dt. Zeynep Dinçer
Değerli yorumunuz İçin çok teşekkür ederim.Hastaların en büyük problemi yapılacak işlem konusunda yeterli bilgiye sahip olmaması oluyor.Bilgi sahibi olmaları hem hastayı rahatlatıyor hem de hastanın tedaviye katkı göstermesini sağlıyor.Tedaviye olan uyumunuz İçin ben çok teşekkür ediyorum.
me...l
Zeynep hanım mükemmel bir şekilde dışımı dolgu yapti.emegi ve gayreti için çok teşekkür ediyorum diğer dişlerimdeki problemler için de tekrar randevu alcağım tekrar teşekkür ediyorum
Dr. Dt. Zeynep Dinçer
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Ben sadece bir diş hekimi olarak öğrendiklerimi doğru bir şekilde uygulamaya çalışıyorum, tedaviye olan güzel uyumunuz, anlayışınız için asıl ben teşekkür ederim. En kısa zamanda tekrardan görüşmek dileğiyle...
ka...n
Bu günkü diş çekimi sırasında uzmanlığılay güler yüzle işinin ehli bizi memnun etmişdir allah işini rast getirsin teşekkürler .ZEYNEP HANIM
Dr. Dt. Zeynep Dinçer
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Diş hekimine gelen her hasta az çok korkuyor, yapılacak tedaviden çok hastanın rahatlatılması, korkularının giderilmesi gerekiyor. Bizim işimizde güler yüz olmazsa olmaz zaten, ama insan işini sevince bu kendiliğinden oluveriyor. Güzel dilekleriniz memnuniyetiniz için çok ama çok teşekkür ederim.
am...e
İşini özenle titizlikle yapan bir doktor.Diş eti sorunlarım için gittim.Öncesinde neler yapacağını detaylı olarak anlattı.Tedavi aşamasında çok ilgili ve titizdi.Şu anda diş eti ile ilgili hiçbir sorunum kalmadı.Gerçekten teşekkür ederim
Dr. Dt. Zeynep Dinçer
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Aslında tedavi öncesi hastaya yapılacak işlemlerin anlatılması ve bu işlemlerin neden yapıldığının anlatılması bu işin en önemli kısmı.Hastalarda öncelikle bilinmeyene karşı bir korku oluyor.Herşey ayrıntılı olarak anlatılınca hasta biraz daha bilinçli ve huzurlu bir şekilde devam ediyor tedaviye.Dişeti sorunlarınıza gelince de ben üzerime düşen kısmını nacizane yapmaya çalışıyorum fakat her zaman dediğim gibi hasta kooperasyonu olmadan dişeti sıkıntıları geçmez.Güzel tedavi süreciniz için ben teşekkür ederim...
Zeynep Dinçer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Dinçer, Diş Hekimi, Periodontoloji. Size Zeynep Dinçer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Diş Eti Estetiği, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Hekimi Randevusu.
Zeynep Dinçer adresi nerede?Zeynep Dinçer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Feritpaşa, Ulaşbaba Cd. 28/1, Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Dinçer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Dinçer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Dinçer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Dinçer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Zeynep Dinçer hangi dilleri konuşuyor?Zeynep Dinçer ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zeynep Dinçer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Dinçer tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zeynep Dinçer hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Zeynep Dinçer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeynep Dinçer hangi sigortaları kabul ediyor?Zeynep Dinçer, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Zeynep Dinçer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diş Hekimleri