İsmetpaşa Mahallesi Yeni Hükümet Caddesi No:4/2 Gülpak Apartmanı, Kahramanmaraş
Başakşehir mah. Toros cad. Arterium 3 Residence NO:2-C, Başakşehir, Başakşehir, İstanbul
Diş Hekimi Randevusu
Volumetrik Tomografi ile Tedavi Planlama
Çene Eklemleri Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
Akdiş Ağız Diş Sağlığı Kliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
a...
Tanıdığım bir diş hekimi ile aynı klinikte çalışması vesilesiyle Dt. Zeynep Eda Gül'e ulaştım.
Dişlerimin arasındaki boşluklardan rahatsız olduğum için kendisine başvurdum.
Tedavim çok güzel geçti ve hiçbir sorun ile karşılaşmadım. En beğendiğim özellikleri arasında çok güler yüzlü ve anlayışlı olması kaç tane braket kırıp koparmama rağmen güzel bir tavırla yardımcı oldu. Çevremdeki herkese tavsiye ederim.
a...
Doktorumu, ortodonti tedavisi görmeye karar verdim ve araştırmaya başladım. İnternetten buldum.Doktorumla tedavi sürecinden çok memnunum. Güler yüzlü, hastalarının ne istediğini önemseyen, iyi yönlendiren çok tatlı bir hekim. Çevreme kesinlikle tavsiye ediyorum. Bence ortodonti kraliçesi diyebilirim iyi ki var kendisini çok seviyorum.
a...
Dişlerimin bozuk olmasından ve tel tedavisi istediğimden dolayı ulaştım. Gerçekten çok iyi bir doktor ve üzerimde çok emeği var onun sayesinde asla ağrım olmadı,çok rahat ve başarılı bir şekilde ilerliyoruz. Çok samimi,neşeli,pozitif ve cana yakın bir insan olması bu özelliğini gerçekten çok beğeniyorum iyiki tanımışım. Çevreme tavsiye ediyorum.
r...
Zeynep hanıma ilk kızımı götürdüm tel tedavisine başladık benimde dişlerimde sorun vardı banada tel tedavisi önerdi ve başladık çok iyi gidiyor tedavimiz şikayeti olanlara Zeynep Hanım'ı tavsiye ediyorum
s....
Çocuğumun çenesinde olan probleminden dolayı Zeynep Eda Hanım'a muayene oluyoruz. Tedavimiz 2-3 senedir devam ediyor. Kontrollerimizi sağlıyor. Biz kendisini çok seviyoruz. Çok iyi bir doktor. Geçirdiğimiz süreçte herhangi bir şikayetimiz olmadı. Çok memnunuz.
na...a
Zeynep Hanıma tel tedavisi için gittim ve gerek muane gerek de tel tedavisi planlama sürecinde son derece ilgiliydi. Çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
Dişlerimdeki çapraşıklıktan dolayı Zeynep hanıma gitmeye başlamıştım. Tedaviye başlamadan önce de tedavi sürerken de sonlandıracağı zaman da ilgisinden ve güler yüzünden hiçbir şey kaybetmedi, merak ettiğim ne varsa sabırla her şeyi çok güzel açıkladı. Başlamadan önce çok düşünceliydim ve korkuyordum doğrusu ama Zeynep hanom sayesinde bu süreci çok rahat geçirdim. İlgisinden ve bilgisinden dolayı kendisine çok çok teşekkür ederim.
Daha önce başka bir diş hekiminden ortodontik tedavi almıştım ancak tedavi bittikten sonra dişlerin düzgünlüğünü korumak için bir şey yapılmadı ben de bir şey yapıldığını bilmiyordum (şeffaf plak - arkadan tel gibi) o yüzden dişlerim tekrar bozuldu ben de Zeynep hocaya gelip durumu anlattım bana önce bozulmasının sebebini açıkladı sonra tedaviyi anlattı ve başladık çok ilgiliydi ve güler yüzlü bir hekimdi teşekür ederim. "Beni türk hekimlerine emanet edin" derken Ata'm çok haklıymış
ü.....
Zeynep Hanıma dişlerimin arasındaki boşluklardan memnun olmadığım için gitmiştim 1.5 sene tedavi gördüm. Boşluklarım kapandı dişlerim daha tedavi bitmeden çok güzelleşti o yüzden ben hemen teli çıkarmak istedim ama biraz daha tutup daha da güzelleştirdi. Zeynep Hanıma tüm sabrı ve sıcakkanlılığı için ayrıca buradan da teşekkür etmek istedim. Çocuklarla da çok iyi anlaşıyor ortodonti uzmanı arayan herkese gözüm kapalı tavsiye ederim
ü.....
Bir buçuk 2 sene öncesinde ortodonti tedavisi için Zeynep Eda Hanım ile görüşme sağladım. Dişlerimin görünüşünden hiç memnun değildim, kötü haldeydiler. Kendisi sağ olsun sabırla ve iyi bir şekilde ilgilenerek yardımcı oldu. Tedavim şu anda devam etmesine rağmen bile çok değişti, güzelleşti. Sürecimin bitmesine çok az kaldı. Zeynep Eda Hanım'a çok teşekkür ederim. Kendisi çok güzel ve iyi bir iş başardı. Kendisi ile iyi bir bağ kurduk. Çok tatlı birisi. Arkadaş olduk.
Zeynep Eda Gül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Eda Gül, Diş Hekimi. Size Zeynep Eda Gül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks, Diş Beyazlatma, Çene Eklemleri Tedavisi, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Diş Teli Tedavisi, Randevu, Ortodontik Tedavi, Normal Randevu, Ağız Bakımı Eğitimi, Diastema Kapama.
Zeynep Eda Gül adresi nerede?Zeynep Eda Gül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İsmetpaşa Mahallesi Yeni Hükümet Caddesi No:4/2 Gülpak Apartmanı Kahramanmaraş
- Başakşehir mah. Toros cad. Arterium 3 Residence NO:2-C, Başakşehir İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Eda Gül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Eda Gül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Eda Gül isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Eda Gül, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zeynep Eda Gül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Eda Gül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep Eda Gül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynep Eda Gül hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Zeynep Eda Gül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeynep Eda Gül hangi sigortaları kabul ediyor?Zeynep Eda Gül tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.