Diyetisyen Randevusu
Sporcu Beslenmesi
Zayıflama Diyetleri
Çocuk Beslenmesi
İstanbul
Zeynep Hanım eşliğinde 10 kilo verdim. Ancak bu süreçte Zeynep Hanım sadece kilo vermeye odaklanmayıp sağlıklı beslenmenin mantığını anlatarak doğru yeme alışkanlıkları kazandırmayı hedefliyor. Her sorum Zeynep Hanım'la cevap buldu. Gerektiğinde araştırdı ve her zaman öneri ve yorumla geldi. Samimiyeti, enerjisi, güler yüzü, olumlu/olumsuz tartı sonuçlarına yaklaşımı harika. Tavsiye ederim kesinlikle.
se....
Tanıdığım en güler yüzlü diyetisyen Zeynep Hanım. Kendini detoks programı ile tanıdım. Sürekli diyetimi bozduğum bir dönemde sıkı takibi bana çok iyi geldi. Öğünlerimizi özenle planlaması ve şartlara uyum sağlaması, empati yeteneğinin yüksek olması nedeniyle kalpleri kazandı.
Zeynep Hanimin paylasimlarinı takip ediyordum; yaklasimi dikkatimi cekiyordu. Bu yuzden online programina katildim. Istedigim kiloya ulastim ama onemli olan saglikli beslenme aliskanligiydi benim icin, bunu kazanabildigim icin cok daha mutluyum. Kilo korumaya gececegimiz donemde hamile oldugumu ogrendim, bu surecte gebelik sekeri hastaligim cikti, riskli bir gebelikti benim icin, hizli ve disiplinli bir sekilde yeniden baslayip insuline baslamaya gerek kalmadan surecimi tamamladim. Bu benim icin oldukca hayatiydi, bu surecte Zeynep Hanimla çalıştığım icin gercekten cok sansli hissediyorum kendimi. Iyi ki varsiniz. Enerjiniz ve meslek askiniz hic bitmesin.
ay...ş
Zeynep hanimla bir fenomen sayesinde tanistim iyikide karsilasmisim online diyetle ilgili hep aklimda soru isaretleri vardi ama suan hic biri yok bir cok diyetisyene gittim yuz yuze gorustum ama zeynep hnmi gormeden de çoookk sevdim onunla diyet yaptigimin bile farkinda degilim ve bu beni inanilmaz mutlu ediyor azmim artiyor eger dusunuyorsaniz bence baska birini aramayin iyiki varsın... Dyt..ZEYNEP EKİCİ
b....
Online olarak daha önce kimse ile çalışmamıştım. Sayenizde keyif alarak ve kolay bir şekilde ilerliyoruz. Karantina döneminde aldığım kiloları, yine evimden çıkmadan vermek gerekten teknolojinin en güzel özelliklerinden galiba. Hem samimiyetiniz hemde iletişim adına ne kadar teşekkür etsem az. Sürecimiz devam ediyor ama görünce şimdiden yazmak istedim. Maydanozu bile sevdim sayenizde :)) sizi çok seviyorum
u.....
Zeynep hanım her şey için teşekkür ederim. Sağlıklı beslenmeyi ve yaptığım beslenme hatalarını öğrettiniz. Çok bir fazlalığım yoktu aslında sizinle çalışırken ama o bir kaç kiloyu vermekten çok daha fazlasını kattınız bana.
Zeynep hanımla online olarak bir süreç ilerlettik. Mide ameliyatı olma fikrimden döndüm sayesinde. 32 kilo verdim. Sadece beslenme düzenim değil motivasyon konusunda da hakkini ödeyemem. Liste verip yollamaktan ziyade her şeyi açıklayıp, nedenleri ile mantığını anlatması her şeyi çok daha kolaylaştırıyor. Bizde kilo ne yazık ki aileden. Şimdi ailemizin diyetisyeni oldu. Özverisi ve sabri için teşekkür ederim. Hiç kolay bir hasta değildim biliyorum :))
Zeynep Hanım ile online olarak diyet yapma şansım oldu. "İyi ki" dediğim biri. Annem gidiyordu o vasıta ile tanışmıştım. Daha sonra bende başladım. İlgisi ve işine olan özeni oldukça etkileyici. Motivasyonu gerçekten çok iyi sağlıyor. Çok lezzetli tarifler paylaşıyor listeler ile birlikte. Çok zorlanmadan istediğim kiloya indim. Ayrıca insülin direncimi de bu süreçte toparladık. Kolestrol değerlerim normal aralıklara indi. Şimdi kilo kontrolü sürecindeyiz. Her şey harika gidiyor. Her şey için çok teşekkür ederim.
e....g
Sağlıklı yaşam, spor ve zayıflamak fikriyle çıktığım yolda Zeynep hanımla tanıştım. Daha önceden diyet denemelerim olmasına rağmen bu kadar uzu süreli devam edemedim. Sıcakkanlı, destekleyici, yapıcı ve disiplinli olduğu için çok güzel bir iletişim kurduk.Aç bırakmayan güzel bir diyet ve onu destekleyen bir spor ile 5 ayda 25kg verdim. Alternatifli listeyle, tariflerle doğru beslenmeyi yaşantıma uyarlamamda yardımcı oluyor. Burdan kendisine tekrardan teşekkür ederim ve bir 25kg daha vermek dileğiyle :)
i̇...d
Zeynep hanımı kendisinden çok memnun olan gebe bir arkadaşım sayesinde tanıdım. Kendisi insan ilişkileri çok iyi olan bir diyetisyen. Ayrıca bir çok farklı tür beslenme konusunda çok bilgili. Kendisiyle 1 yıl içerisinde bir kaç beslenme çeşidi deneyip bana uygun olanı bulduk. Klasik tarzlardan uzak, yaşadığım hayata uygun bir program sayesinde sağlıklı kaldığımı düzenli yaptırdığım kan testlerinde görüyorum. Gebe arkadaşımda aşırı derecede memnundu kendisinden. Bana verdiği detoks tariflerinden de büyük oranda memnun kaldım. Önemli uyarı olarak şunu ekleyeyim kendisi çok sevecen ve sıcakkanlı biridir ancak beslenme programında disiplini asla elden bırakmaz.
Zeynep Ekici Demirpençe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Ekici Demirpençe, Diyetisyen. Size Zeynep Ekici Demirpençe tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Zayıflama Diyetleri, Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme, Çocuk Beslenmesi.
Zeynep Ekici Demirpençe adresi nerede?Zeynep Ekici Demirpençe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Ekici Demirpençe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Ekici Demirpençe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zeynep Ekici Demirpençe hangi dilleri konuşuyor?Zeynep Ekici Demirpençe ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zeynep Ekici Demirpençe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Ekici Demirpençe bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep Ekici Demirpençe ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynep Ekici Demirpençe hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Zeynep Ekici Demirpençe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler