20'lik Diş Çekimi
Kurtuluş mahallesi ziyapasa bulvarı no 20 talat homurlu apt. Kat 1 daire 1, Adana
Ağız Koruyucusu
Pembe Estetik
Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri
Tam Diş Protezi
Zeynep Ekmekçi Muayenehanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
ya...n
Diş çekimi için gittiğim Zeynep Hanımın ellerine sağlık öyle güzel anlatıyor ki her aşamayı asla tedirginlik yaşamıyorsunuz. Empati yeteneği çok yüksek ve ilgileri mükemmel. Teşekkür ederim
a....s
Kanal tedavim için Zeynep Hanıma gittim. Bu tedavim bittikten sonra da gülüş estetiği ve rutin kontrollerim için gitmeye devam edeceğim. Hekimliği, insanı tedirgin etmeden yaklaşımı gerçekten muhteşem.
pı...
5 yıl önce başka bir klinik te yaptırdığım kanal tedavili dişimin çok yoğun iltahap yapması sonucunda zeynep hanıma gittim. 5 günlük ilaç tedavisinden sonra diş çekimi yapıldı süreci o kadar iyi yönlendirki tatlı diliyle sizi sakinleştirmesi bile işini ne kadar çok sevdiğini ve başarılı olduğunun göstergesi. Emeğine sabrına sağlık
i̇...
10 yaşındaki kızımın kök kanal tedavisi için gittik. Kesinlikle çok güleryüzlü sevecen bir muayene ile hiçbir korku yaşamadan tetedavi sürecine başladık.
me...a
Birçok doktorun bu dişin çekilmesi lazım dediği dişimi Zeynep hanım kök kanal tedavisi ile kurtardı kesinlikle tavsiye ederim hastaya karşı tatlı dili ile rahatlıkla korkmadan tedavi olunacak bir hekim
un...n
Bugün ilk defa muayene olduğum ve Ankara’da yaşayan biri olmama rağmen bundan sonrada devam etmek istediğim güler yüzlü bir doktor. Bugün tüm sorularımı sabırla cevapladığı ve beni tertemiz dişlere kavuşturduğu için Zeynep hanıma teşekkür ediyorum.
fi...z
Ameliyattan çıkalı 2 saat oldu beklentilerimin çok üstündeydi. Çok güler yüzlü bir hanımefendi. Yaptığı uygulamalar adım adım anlatıyor insanın içine su serpiyor. Dişçi fobim vardı bunu Zeynep hanım sayesinde yendim çok memnun kaldım ekibi de çok ilgiliydi. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiyem korkusu olan koşsun Zeynep ekmekçiye hayran olmamak elde değil :)
İki yıl önce yaptırmış olduğum çene operasyonu nedeniyle takip randevusu için gittim. Kendisinden almış olduğum hizmetten dolayı çok memnunum. İşini profesyonelce yapıyor. Özellikle sizi bir müşteri(Para) olarak görmüyor. Tüm dostlara tavsiye ediyorum.
go...9
Zeynep hanım, çok profesyonel bir diş hekimi. Diş temizliği için gittim ve çok memnun kaldım. Aynı zamanda dişlerim ve ağız sağlığım için güzel bir plan yaptık. Zeynep hanıma ve güleryüzlü ekibine çok teşekkürler. Gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz, herkese tavsiye ederim.
er...n
İşini bir yaşam şekli olarak gören, severek yapan ve bundan keyif alan enerji dolu bir insan. Klinikteki ilk andan itibaren uzun zamandır oradaymış gibi hissediyorsunuz. Eli çabuk ve çok hafif. Dişlerim iyi, ben mutluyum.
Zeynep Ekmekçi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Ekmekçi, Diş Hekimi, Periodontoloji. Size Zeynep Ekmekçi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Tam Diş Protezi, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik, Hassas Bağlantılı Protezler, Diş Eti Ameliyatı.
Zeynep Ekmekçi adresi nerede?Zeynep Ekmekçi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtuluş mahallesi ziyapasa bulvarı no 20 talat homurlu apt. Kat 1 daire 1 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Ekmekçi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Ekmekçi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Ekmekçi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Ekmekçi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zeynep Ekmekçi hangi dilleri konuşuyor?Zeynep Ekmekçi ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zeynep Ekmekçi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Ekmekçi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep Ekmekçi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynep Ekmekçi hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Zeynep Ekmekçi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri