Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Sezeryan Doğum
Sezeryan Sonrası Normal Doğum
Vajinismus Tedavisi
i̇...z
Gebeliğimin 12. Haftasındayım Zeynep hoca, güler yüzlü açıklayıcı tüm sorulara bıkmadan cevap veren bir doktor, doğuma kadar hastası olacağım. çok memnun kaldım
as...e
Kendisiyle gebeliğimin 30. Haftasından sonra tanıştık. Önceden takiplisi olduğum doktor beni çok yıprattığı için yeni bir doktor arayışındaydım. Son anda böyle bir karar vermek zordu fakat şimdi iyi ki değiştirmişim diyorum. Keşke bu süreci en başından beri Zeynep hanımla geçirme şansım olsaydı. Doğum esnasında benim isteklerime kulak vererek ilerledi ve şefkatli telkinleriyle korkularımı yatıştırdı. Yapabileceğime pek inancım yoktu ama sayesinde gayet güzel hatırladığım bir normal doğum sürecim oldu.
bü...a
Zeynep Hocamızla bir arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştık iyikide tanışmışız, kendisi mesleğini severek yapan biri, çok ilgili, bütün sorularınızın cevabı Zeynep Hocada, gebelik sürecimde önceliği normal doğuma teşvik etmek oldu. Ve normal doğum ile doğumumu gerçekleştirdi. İşini hakkıyla yapıyor.
öz...l
Arkadaşlarımın yoğun tavsiyeleri üzerine hamilelik sürecimin sağlıklı bir şekilde Zeynep hoca ile geçirdik. Doğumda ise rahatlatan tavrı ve güvenilir tarzıyla normal doğumumu kolay bir şekilde atlattık. Sancılarım başladığından itibaren sık sık gelip kontrol ederek gerek beni gerekse eşimi rahatlattı özellikle normal doğuma teşvik etmesi bu konuda yardımcı olması açısından kendisine çok minnettarız.
di....
Hocamızla hem arkadaşlarımın hemde tanıdık bir doktorumuzun yönlendirmesi sonucu yollarımız kesişti.
Gebelik sürecimin başından beri beraberiz ve yapılan bir takım işlemler sonrası hamile olduğumu öğrendiğimde panikle muayene için gitmiştik.
Güler yüzü , ilgisi , bilgilendirmesi süreçteki tüm ayrıntıları güzelce anlatması içimizi çok rahatlatmıştı ve kendisine devam etme kararı aldık .
Şuan 38. Haftadaya girmek üzereyim ve ilk günki gibi ilgi ve özveri ile yolumuza devam ediyoruz .
Doğum sürecimizinde muayene süreçleri kadar pozitif olacağına inancımız tam bundan sonraki süreçlerde de aynı şekilde hocamızla yolumuza devam edeceğiz .
ce...
Zeynep Hanımla yollarımız hamileliğimi öğrendiğimde bir tavsiye üzerine kesişti iyi ki de öyle olmuş. Hamileliğimin ilerleyen aylarında tansiyon problemi yaşamaya başladım Zeynep Hanım o kadar güzel yönetti ki durumu hiç bir detayı atlamadi büyük bir titizlikle 38. Haftaya geldik ve kızımı kucağıma aldım. O zamana kadar erken doğum korkusu yaşasamda Zeynep Hanım içimi ferahlatiyordu hep. Bu muazzam duyguyu sizin aracılığınızla yaşamak paha biçilmez. Bende eşimde herkese sizi tavsiye ediyoruz hemde şiddetle. Gönül isterdi ki 2. Çocuğum olduğunda da size gelmek ama doğu görevimizden dolayı bu gerçekleşmeyecek gibi. Gözü kapalı güvenebileceginiz bir doktor hiç tereddüt etmeyin.
bü...l
Sevgili Zeynep Hanım ile çikolata kisti tanısıyla görüşmeye başlayıp bir sene arayla iki evladımı kucağıma aldığım güzel bir yolculuğumuz oldu. İşinde ehil, titiz, dikkatli, yakın alâkası ile güvende hissettiren mükemmel bi doktor. Bir kadının en özel anlarda ihtiyaç duyduğu o güven dolu eli omzunda hissetmesine yardımcı olması unutulmaz. Skolyoz ve astım hastası bir kadın olarak bilgisinden ve hassasiyetinden dolayı çok memnunum. Yolumuz kesiştiği için çok mutluyum.
me...k
Zeynep hocaya bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştik, ilk muanemizden sonra kesinlikle bu hocayla devam etmek istiyorum demistim.Erken dogum riskim olmasina ragmen Bilgisi,güler yüzü,motivasyonu ile 37+4 e kadar çok güzel bir şekilde ilerledik. Doğum esnasında da verdiği desteklerle motivasyonla cok kolay bir normal ilk doğum gerçekleştirerek bizi Bade'mizle kavuşturdu. iyiki varsınız..
h....ö
Zeynep Hoca ile zorlu yoğun kanamalı geçen hamileliğim başında tanıştık. Yapmış olduğu açıklamalarla ve sakinliği ile sıkıntılı olan hamilelik sürecimi çok güzel ilerlettik. Hastalarına karşı çok özenli ve titizlikle takip eden bir doktor. Ben kızımı 34+6 da kucağıma aldım, erken doğum riskini fark etmesi ve ciğer geliştirici iğneyi vurmasaydı belki kızım hayatta olmayabilirdi. Yapmış olduğu iğne sayesinde prematüre doğan bebeğim çok hızlı toparladı, solunum desteği almadan taburcu oldu. Şimdi kızım 3 aylık oldu. İyi ki Zeynep hocayı tercih etmişiz. Gönül rahatlığı ile Zeynep hocaya kendinizi teslim edebilirsiniz, enerjisi çok farklı bir doktor endişeleriniz azalıyor ve yapmış olduğu açıklamalarla direk karşısında sakinleşiyorsunuz.
ke...r
Hamileliğimin yarı zamanından sonra Zeynep hocayla görüşmeye başladım öncesinde kararsızdim ama nihayet içimize sinmişti. Muayenelerde de çok alakadardi ama doğum yaptığım gün çok minnettar kaldım. 37+6 da sabah gittim akşam yedide normal ilk doğum yaptım.Bebeğimin kilosu azdı henüz yeteri kadar kasılmalarım yoktu endişeliydim o sürede sürekli ilgilendi kontrol etti.Çok zorlanıyordum ama Zeynep hocayi görünce güven geliyordu ve doğumda yanımda olması çok rahatlattı beni. İyiki sizi tercih ettik hocam
Zeynep Elmalı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Elmalı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Zeynep Elmalı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dilatasyon Ve Kürtaj, Aşılama Yöntemi, Normal (Vajinal) Doğum, Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Laparoskopi, Histerosalpingografi (HSG), Sezeryan Doğum, Doğum Kontrol, Rahim Filmi.
Zeynep Elmalı adresi nerede?Zeynep Elmalı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bulgurlu Mahallesi Alemdağ Caddesi No:100 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Elmalı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Elmalı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Elmalı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Elmalı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zeynep Elmalı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Elmalı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep Elmalı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynep Elmalı hakkında ne düşünüyor?Toplam 96 hasta / danışan, Zeynep Elmalı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları