Beck Depresyon Ölçeği
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Çözüm Odaklı Terapi
Nila Psikoterapi
2015 yılında tamamladım. Farklı hastanelerde yaptığım stajların yanında öğrenciliğim
boyunca Türk Psikologlar Derneği’nde gönüllü olarak çalıştım.
2017-2019 yılları arasında iki sene boyunca bir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde
otizm spektrumu, Down Sendromu ve zihinsel yetersizlik tanılı bireyler ve aileleri ile
çalıştım. Bu çalışmamda klinik psikolojiye olan ilgimi fark ettim ve klinik psikolojiye
yönelmeye karar verdim. Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği’nden Bilişsel Davranışçı
Terapi Eğitiminin ilk iki modülünü aldım. Bununla birlikte 2019-2021 yılları arasında üç
sene boyunca özel bir tıp merkezinde bir psikiyatr ile birlikte çalıştım.
Bu süreçte MMPI, Nöropsikolojik Testler, Tematik Algı Testi (T.A.T.) sertifikalarımı
aldıktan sonra Başkent Üniversitesi Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisansını “Comparison of Perceived Social Support and Executive Functions of Individuals Who Have Lost a Beloved One or Companion Animal” başlıklı tez ile 2024 yılında bitirdim. Serbest çalıştığım iki senelik süreçten sonra 2024 yılından beri Ankara’da Nila Psikoterapi’de çalışmaktayım.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Kl. Psk. Zeynep Emel Öztürk adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Zeynep Emel Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Emel Öztürk, Psikoloji. Size Zeynep Emel Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Bilişsel Davranışçı Terapi, Online Terapi, Çözüm Odaklı Terapi, Beck Depresyon Ölçeği, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Psikoterapi.
Zeynep Emel Öztürk adresi nerede?Zeynep Emel Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Meşrutiyet Caddesi Servet Apt. 5/7 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Emel Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Emel Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zeynep Emel Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Emel Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep Emel Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar