fa...n
Kanal tedavisi için zeynep hanıma gitmiştim. Tedavi sırasında göstermiş olduğu hassasiyet için çok teşekkür ederim. Herkese de gönül rahatligi ile de tavsiye ederim.
il...n
Diş çekimine gitmeden yaşadığım handikapı, çok kısa bir sürede hiçbir acı hissetirmeden gerçekleştirmişti.ogün 70 küsürüncü hastası olmama rağmen yorgunluğunu ve stresini yansıtmadan muhatap oldu.çok memnun kaldım.eyüp gibi bir hastanede bu muameleyi görebileceğimi hiç düşünmezdim.
me...m
Güler yüzlü, kibar ve çoğu diş hekiminde goremedigim ilgi yi zeynep hanimda gördüm keşke tüm hekimlerimiz sizler gibi olsa.senelerdir yenemedigim dişçi koltuğu fobisini onunla yendim.
Zeynep Ergül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Ergül, Diş Hekimi.
Zeynep Ergül adresi nerede?Zeynep Ergül adresini belirtmedi. Zeynep Ergül yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Zeynep Ergül adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Ergül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Ergül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zeynep Ergül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Ergül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep Ergül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynep Ergül hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Zeynep Ergül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.