1071 Ankara, Kızılırmak Mahallesi 1443. Cad. No:25, A Blok Daire:17, Çukurambar, Ankara
Bipolar Bozukluk Tedavisi
Dinamik Psikoterapiler
Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Tedavisi
Panik Bozukluğu Tedavisi
Psikodinamik Psikoterapi
Şizofreni Tedavisi
Özel Muayenehane
CETAD eğitimini tamamlamış cinsel terapisttir. Kişilik Bozuklukları ve Psikodinamik Psikoterapiler , Destekleyici Psikoterapi Eğitimi aldığı psikoterapi eğitimlerinden bazılarıdır.
Türk Tabipleri Birliği ve Türkiye Psikiyatri Derneği üyesidir.
Psikodinamik Psikoterapiler, Psikanaliz, Davranışsal Bağımlılıklar, Cinsel İşlev Bozuklukları ve Kadın Ruh Sağlığı özel ilgi alanlarıdır.
Ezgi Hanıma benim için kötü bir zamanda gittim. Ezgi Hanım ilgiyle dikkatle dinleyerek sorunlarımı görmemde üstesinden gelmemde ve güçlenmemde çok yardımcı oldu. Şu an çok daha iyiyim. Ezgi Hanımın mesleğinde uzman ve işini çok önemseyen biri olduğunu düşünüyorum. Kendisine çok teşekkür ederim ve ihtiyaç duyan herkese tavsiye ederim.
o.....
Doktor Ezgi hanımın beni çok iyi dinlediğini, önemsediğini çok net bir şekilde hissettim. Aramizda güzel bir terapist-danışan ilişkisi kurulduğunu hissettim. Sorunlarımın üstesinden gelebilmem adına daha önce dusunemedigim ihtimalleri düşünmemi ve sorgulamami sağlayarak, yaşamımda yolunda gitmeyen şeylerin üstesinden daha sağlıklı bir sekilde gelmem için bana yol gösterici olduğunu düşünüyorum.
ge...
Ezgi hanım ile psikoterapi görüşmelerine başladık. Hayatımı ve kendimi giderek daha anlaşılır kıldığımızı düşünüyorum. Daha önce gelmediğime pişman oldum. Empatik yaklaşımı ve tedavi süreci ile sıkıntılarımın çoğu azaldı. Kendisine teşekkür ediyorum.
Zeynep Ezgi Bal Işık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Ezgi Bal Işık, Psikiyatri. Size Zeynep Ezgi Bal Işık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dinamik Psikoterapiler, Yetişkin Terapisi, Psikodinamik Psikoterapi, Normal Randevu, Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Tedavisi, Şizofreni Tedavisi, Panik Bozukluğu Tedavisi, Bipolar Bozukluk Tedavisi.
Zeynep Ezgi Bal Işık adresi nerede?Zeynep Ezgi Bal Işık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1071 Ankara, Kızılırmak Mahallesi 1443. Cad. No:25, A Blok Daire:17, Çukurambar Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Ezgi Bal Işık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Ezgi Bal Işık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Ezgi Bal Işık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Ezgi Bal Işık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Zeynep Ezgi Bal Işık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Ezgi Bal Işık tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zeynep Ezgi Bal Işık hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Zeynep Ezgi Bal Işık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Psikiyatristler