Çalışma hayatına Özel Kocaeli Hastanesi'nde başlamıştır. Daha sonrasında Luna Algı Danışmanlık Merkezi'nde çalışmaya başlamış, aynı zamanda anaokullarında görev almıştır. Çocuklar ile çalışırken; deneyimsel oyun terapisi, gelişimsel temas oyun terapisi, duygu odaklı terapiler ve emdr yöntemlerini kullanmaktadır. Yetişkinler ile belirli konularda çalışmakta olup, Ford Otosan Fabrikaları' nda psikoonkolojik destek projesinde çalışmaya devam etmektedir.
Psk. Zeynep Fevzioğlu
Mimar Sinan Mahalle, Selmani Pak Cadde, Demircioğlu İş Merkezi, D:no:48 daire:208,,
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Nöropsikolojik Değerlendirme
Nöropsikolojik Testler
Psk. Zeynep Fevzioğlu
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
WISC-IV Zeka Testi
Yas Terapisi
Ön Görüşme
a....t
Zeynep Hanım ile çalışmaya 4 ay önce başladık. Bir tanıdığımın tavsiyesi ile ismini duydum. Kendisine başvurma sebebim takıntılı düşüncelerimdi. Zeynep Hanım’a başvurmadan önce de OKB için destek almıştım fakat geçer gibi olmasına rağmen tekrar ciddi seviyelere ulaşmıştı. Zeynep Hanım ile durumumu ilk paylaştığımda, benim yaşadığım zorlukta terapinin ancak istikrarlı ve bir şeylerin değişmesi için istekli olduğumda işe yarayabileceğini söyledi. Ben de takıntılı düşüncelerimin hayatımı işgal etmesinden ciddi derecede rahatsızlık duyduğum için seanslarıma aksatmadan devam ettim ve verilen ödevleri olabildiğince denedim. Şimdi dört ayın sonunda günlük hayatımda çok daha rahatım. Takıntılarımın azaldığını görüyorum. Seanlarımızı seyreltmiş olsak da halen çalışmaya devam ediyoruz. Hayatıma karşı sorumluluk almayı ve yeni şeyler denemeyi öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum.
se...
Merhaba iyiki karşıma Zeynep hanım çıktı ve keşke seansları hiç bitmese dediğim bir psikologtu. Her konuda bilgisinden yararlandığım beni motive eden gerçekçi bir eğitmendir. Bazen yaşın değil deneyimin önde olduğu olur derlerdi işte o tam da Zeynep hanımcım iyiki sizi tanıdım bir dahaki sefere de görüşmek üzere .. sizler de çıkın çıkın gelin süper destek tam destek her konuda bilgili ergen çocuk benim için çok faydalı oldu teşekkür ederim
k.....
Zeynep Hanım'a terapiye başlama sebebim aile içi iletişim problemleri, sosyal hayatımdaki ilişkilerimde sınır problemleri yaşıyor olmamdı. Bana karşı gözlemleri, kibarca yaptığı geri dönüşleri ve yargılamıyor olması terapiye devam etmemdeki en önemli sebep oldu. Zeynep Hanımdan, öğrendiğim ve hayatımda uyguladığım değişiklikler oldukça fark yarattı. Bu farkı ailemden ve çevremden aldığım geri dönüşler ile de anladım. Terapiye karşı önyargımı aşmış olmam bile beni için büyük bir adımdı.
ef...
Çok düşünüyordum hayır diyemiyordum kimseye kendimi tamamlamak için gittim 1 seansa girdim ve seanstan sonra cidden rahatladığımı hissettim
Ben Zeynep Hanım'a 2019'da gitmeye başlamıştım hala devam ediyorum ilk defa psikoloğa gittim çok tereddütlerim vardı başkalarına da çok rahatlıkla tavsiye ederim. Kendimi daha iyi hissediyordum psikolojik bazı sıkıntılarım vardı onların üzerinden geldim. Seanslarda beni çok dikkatli dinliyor iletişimimiz çok iyi güzel cevaplar veriyordu seanslar sonrasında da ulaşabiliyordum danışmak isteyen herkese öneririm Zeynep Hanım'ı.
f.....
Zeynep Hanım çok mükemmel br insan mükemmel bir psikolog işini çok güzel yapabilen biri arkadaşça yaklaşıyor ses tonuyla bile rahatlatıyor ben çok memnunum sürekli görüşüyorum çok sevdiğim biri. İnsan kendini bilmiyormuş dışardan gözlemleyemiyormuş Zeynep Hanım bana kendimi çok güzel tanıttı. Özgüvenimi ortaya çıkardı. Ne zaman ulaşmak istesem telefonla ulaşıyorum geri dönmemezlik yapmıyor çok mükemmel bir insan.
Zeynep Fevzioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Fevzioğlu, Psikoloji. Size Zeynep Fevzioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Standardize Mini Mental Test, Bilişsel Davranışçı Terapi.
Zeynep Fevzioğlu adresi nerede?Zeynep Fevzioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Körfez mah. Yüce Rıfat sk. No:50/1 Kat:4 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Fevzioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Fevzioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Fevzioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Fevzioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Zeynep Fevzioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Fevzioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep Fevzioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynep Fevzioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Zeynep Fevzioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeynep Fevzioğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Zeynep Fevzioğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar