Merhaba ben Zeynep Fındık; Psikoloji ve Aile Danışmanlığı alanında hizmet vermekteyim. Danışanlarımı Psikoloji Ağı, Mola Psikoloji ve Online olarak görmekteyim.

Ortaklar Cd. Bahçeler Sk. No:17, Şişli, İstanbul

Meşrutiyet Mah. Hrant Dink Sk. No:12/6, Şişli, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +1 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Online Terapi +2 daha fazla

Psikoloji Ağı

Zeynep Hanım'la 4 yaşındaki çocuğum için destek almak amacıyla tanıştık. Eşim doktor takvimini çevresinden bildiği için Zeynep Hanım'la iletişime geçtik. Çocuğumuz anaokuluna başladığında zorlanmaya başladı. Eşimle ben ayrılırken her gün ağlıyordu, gece uykudan kalkmaları ve altına kaçırmaları başladı. Bu durumla gerçekten zor günler geçirdik, bu yüzden Zeynep Hanım’a başvurduk. Direkt Zeynep Hanım'la hızlıca tanışıp seanslara başlayabildik. Seanslara başladıktan sonra işimiz gerçekten kolaylaştı. Şu an oyun seanslarına devam ediyoruz ve Zeynep Hanım’ın yaklaşımını ve çocuğumla kurduğu bağı seviyoruz. Eğer birisi benzer bir durum yaşıyorsa, Zeynep Hanım’ı öneririm; gerçekten çok yardımcı oldu.

4 yaşında çocuğumun yeni bir kardeşi oldu 3 ay önce. Kardeşinin doğmasıyla birlikte hırçınlaşmaya başladı. Bağırmalar, öfkeyle eşyaları atmalar, başka çocuklara vurmaları başladı. Bu noktada bir destek almamız gerektiğine karar verdik ve internetten uzman araştırması yapmaya başladık. Zeynep Hanım’ın bu alanda iyi ve deneyimli olduğunu görünce kendisinden terapi almaya başladık. Oyun seansları ve aile görüşmeleri olarak ilerliyoruz. Bu süreçte Zeynep Hanım, disiplin ve sınır konularını çok şefkatli bir yerden uygulamamızı sağladı. 7 seans yaptık, büyük yol ettik kendisiyle, hala da devam ediyoruz. Kendisini tavsiye ederiz herkese.

Ben 8 yaşındaki çocuğum için destek aldım Zeynep Hanım'dan. Dikkatini toplamakta, derslerine yoğunlaşmakta zorlanıyordu. Okuldan da yönlendirme gelince bir uzman tavsiyesiyle Zeynep Hanım'la sürece başladık. Zeynep Hanım'la birlikte çocuğumun aslında odaklanamamasında, dikkatini toplayamamasında başka ihtiyaçları olduğunu keşfettim. Bakış açım değişti. Kızım da kendini rahatlamış hissediyor. Hem oyun seansı hem ebeveyn danışmanlığı olarak yaklaşık 20-22 seans yaptık. Yüz yüze yaptık seanslarımızı. Sürecimizi tamamladık, ara ara ihtiyaç duyduğumuzda destek almak için kendisiyle iletişime geçiyoruz. Zeynep Hanım şeffaf ve şefkatli yaklaşımlarıyla bize çok iyi geldi, destek almak isteyen kişilere tavsiye ederim.

Zeynep Hanım bir arkadaşımın önerisiyle başvurduk. 3 yaşındaki çocuğumuzda tuvalet konusunda çok zorlanıyorduk. Geç kaldığımızı düşündük. Bezden nasıl ayıracağımız konusunda kafamız çok karışıktı. Biz de destek almaya karar verdik. Online olarak ebeveyn danışmanlığı aldık Zeynep Hanım'dan. Tuvalet alışkanlığı konusu dışında birçok konuyu da düzenleme imkanı bulduk. Gönülden tavsiye ediyoruz Zeynep Hanım'ı.

Zeynep Hanım'dan bir süredir danışmanlık alıyoruz. Zeynep Hanım'a bir uzman tarafından ulaştım. Boşanma sürecindeyken anne ve baba olarak destek almaya ihtiyaç duyduğumuz bir zamandan geçiyorduk. Zeynep Hanım ile bu süreci çok daha kolay yönetebilmeyi başardık. Çocuğumuzla kurduğumuz iletişim de kuvvetlendi. Şimdi de ara ara olacak şekilde ebeveyn danışmanlığına devam ediyoruz kendisiyle. Çevremdekilere de tavsiye ederim. Tüm seanslarımızı verimli bir şekilde geçirdik ve yönlendirmelerine göre sürecimizi daha sağlıklı yönetiyoruz.

Oğlumun arkadaş ilişkilerinde sorun yaşıyordu. Kurduğu ilişkilerde uyumsuzluklar yaşıyordu. Bu sebepten yardım almak istedik. 9-10 seans aldık. Seanslar sayesinde değişimler oldu. Olumlu sonuçlandı. Gerektiğinde tekrar iletişime geçeceğiz. Zeynep Hanım çok tatlı ve anlayışlı biriydi. Sorunu tespit edip gerekli olan şeyleri yapmamız adına yardımcı oldu.