20'lik Diş Çekimi
Nisbetiye Dent Diş Kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Pembe Estetik
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
Nisbetiye Dent Diş Kliniği
Meslek hayatım boyunca hastalarıma doğru ve etik tedavi planını uygulamaya özen gösterdim. 2004 yılı mezuniyetim den beri EDAD (Estetik Diş Hekimliği Akademisi) üyesiyim. Yurt içi ve yurt dışı birçok kongreye, sunumlara ve kendi branşım dışındaki kurslara da aktif olarak katıldım. Yurtdışı ve uluslararası kongrelerde sözlü ve yazılı çok sayıda tebliğ yaptım. Mesleğimin hem akademik hem de klinik yönünü her zaman çok sevdim. 2016 Nisan ayında faaliyete geçen kliniğimde hizmet sunuyor olmaktan büyük mutluluk duymaktayım.
KATILDIĞIM KURSLAR
Endodonti ve Döner Aletler 2009
Temel İmplantoloji Kursu 2010
İleri İmplantoloji Kursu 2010
Concept, Indication And Handling Of The Friadent Implant System XİVE® , Almanya 2010
Hızlandırılmış İmplant Tedavisi, Kemik Grefti ve Yumuşak Doku Yönetiminde Güncel Kavramlar, Otojen Kemik İle İleri Cerrahi Prosedürleri, İstanbul 2011
EDAD Pembe Estetik Kursu, 2011
Özel sektörde çalışan bir öğretmen olarak strese bağlı diş sıkma ve beraberinde gelen diş eti çekilmesi vb şikayetlerimin önüne geçmek için diş hekimim splint uygulamasını önerdi. Yine aynı diş hekimimin yönlendirmesi ile bu alanda uzmanlaşmış olan diş hekimi Zeynep hanım ile tanıştım. Samimiyeti ve içtenliğinin yanı sıra bu alanda uzman bir hekime denk gelmenin rahatlığı ve mutluluğunu, benim gibi çocukluktan gelen dişçi fobisi olanlara özellikle ifade etmek istiyorum.
Tedavi planıma göre önce ölçüm yapıldı sonrası splintin tam uygunluk kontrolü için haftalık kullanıma bağlı olarak ek düzeltmeler yapıldı ve tüm bunlar yaklaşık 4 seans (1 ay) içinde tamamlandı. Ayrıca merkezde birden fazla ve kendisi gibi her alanda ayrı uzmanlıkları olan hekimlerle çalışıyorlar. Gereksiz ve yanlış uygulamalara denk gelmek istemiyorsanız bence kesinlikle Zeynep hanım ve ekibine güvenebilirsiniz.
bü...
Eskiden kanal tedavisinden çok korkardım ve canım yanardı.Ama Zeynep Hanım la tanıştıktan sonra tüm fikrim değişti.Kendisi inanilmaz ilgili ve çok güzel bir enerjisi var.Dişçi fobimin gecmesinde çok katkısı vardır.Sayesinde tereddüt etmeden artık doktora gidebiliyorum.Herkesin yolu düşmeli diyorum çok teşekkür ederim her şey için
i....d
Dt. Zeynep Hanım'a olan randevum için gittiğimde hiç bekletilmeden kabul edildim. Zamanım kısıtlı olduğundan sadece dış temizliği yapacaktık ama uyarısı ile dolgu yaptırmaya karar verdim. Kendisi uyusturma için iğne yaptı. İğnenin etkisini beklerken dişlerimi temizledi ve sonrasında dolgu işlemini yaptı. Bütün işlemler yarım saat bile sürmedi.
Dış tedavisi yapılırken yaşanan stresin kısa sürmesi harika bir şey. Tüm bunları yaparken hiç bisey hissetirmeden hiç acıtmadan yapabilmesi tedavinin en güzel tarafiydi.
Sonrasında fark ettim ki dişlerim bem beyaz olmuş ve dolguda neredeyse belli olmuyor.
Dişçi stresine ve dış dertlerine derman olan bir hekim ile tanışmak çok büyük şans benim için.
Kendisine çok tsk ederim.
Yurt Disindan implant icin geldik, ve hersey süper gecti. Zeynep Hanim bizimle cok ilgilendi herseyi Cok detayli anlattı. Implant ve beyazlatma yaptirdik. Biz çok memnun kaldık. Tekrar herşey için teşekkür ederiz. İstanbulda olduğumuzda yine geleceğiz. :)
s,...e
Zeynep hanım cocukluktan beri agrı ve acı cektiğim dişlerimle ilgili her sorunumu cozdu. Her aradığımda anlayış ve samimiyetle yardımcı oldu. Ailemden biri gibi yakın hissettirdi kendini. Dişci korkumu yenmem için onu tanımam gerekiyormuş, sayesinde astım korkumu.
e....k
Yaklaşık 12 yıl önce tanışmıştım Zeynep Hanım ile. Hem alt, hem üst dişlerime protez yaptırmıştım. Son derece memnun kaldım ve bu konuda kendisine güveniyorum. Başarılı bir diş hekimi. Benim gece diş sıkma ve gıcırdatma sorunum nedeniyle kısmen deforme olmuştu dişlerim. 12 yıl sonra tekrar bir yenileme işlemi yapıldı, bundan da yine çok memnun kaldım. Tamamen implantlara bağlı olarak protez işlemi uygulandı. Herkese de önerebileceğim bir hekim.
s....a
Yaklaşık 10 yıl önce ablam hastasıydı Zeynep Hanım'ın, şimdi de ben tedavi alıyorum kendisinden. Bizim maalesef zor bir diş rahatsızlığımız var. Ablam İmplant tedavisi sonrasında kas rahatsızlığı yaşadı. Benim de diş eti çekilmesi şikayetim vardı, protez ve implant tedavisi almam gerekiyordu. 14 adet implant takıldı, ilerleyen günlerde protez takılacak. Şimdiye kadar ilgisi ve çalışmasından çok memnunum. Hayatımda ilk defa bir dişçiye güvenerek koltuğuna oturdum. Onun hastası olduğum için çok memnunum.
e....y
Çok başarılı bir hekim, Allah razı olsun ondan. Zeynep Hanım başarılı bir şekilde sonuçlandırdı. Dişlerime de alıştım, benden bir parça gibi oldu. Bir aydır kullanıyorum ve rahatım. Herkese de tavsiye ederim.
is...u
Eksik olan dişimin tedavisi için gitmiştim. İmplant veya alternatifleri konusunda detaylı konuşma fırsatım oldu. Damak yapım nedeniyle yaşanabilecek zorluklar hakkında da bilgi verildi.
İlk operasyon günün de iki implant birlikte uygulandı. Çok profesyoneldi hersey. Gerek sayın hekim gerek hemşire hanımlar işlerinin ehli. Ağrı çekmedim desem yeridir.
Operasyon sonrası kontrol randevusu ve sıhhati sormak için ertesi gün telefonla aradılar. Mudaleden oncesi ve sonrası da dahil çok başarılılar.
Nispetiye Dent sayesinde dış hekimi fobimi yendim.
me...t
Zeynep hanıma implant üstü protez yaptirdim.Son derece güler yüzlü işini titizlikle yapan bir doktor.Özellikle benim gibi total dişsiz hastalara kesinlikle tavsiye ediyorum.Burdan kendisine tekrar çok teşekkür ediyorum.
Zeynep Giray isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Giray, Protetik Diş Tedavisi, Diş Hekimi. Size Zeynep Giray tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Koruyucusu, Dental Anestezi, Diş Bakımı, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Diş İmplantı, Diş Köprüsü, Diş Protez Bakımı, Kısmi Protez(Diş), Kök Kanal Tedavisi.
Zeynep Giray adresi nerede?Zeynep Giray şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Levent Mahallesi Aydın Sokak No:6/6 Fırat İş Merkezi Beşiktaş
- Etiler İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Giray isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Giray online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Giray isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Giray, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zeynep Giray hangi dilleri konuşuyor?Zeynep Giray ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zeynep Giray isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Giray bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep Giray ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynep Giray hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Zeynep Giray hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Şişli Protetik Diş Tedavisi Uzmanları