Eastern Mediterranean University Psikoloji Lisans Eğitimi
Uludağ Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi Felsefe Eğitimi
Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedegojik Eğitimi
İstanbul Üniversitesinde Çocuk Gelişim Lisans Eğitimine başladım ve hali hazırda eğitimim devam etmektedir.
DENEYİMLERİM
Bursa Çekirge Devlet Hastanesi Psikoloji Anabilim Dalında Staj sürecimi tamamladım.
TPÖÇG'da Gönüllü olarak 2 yıl boyunca Çocuk Esirgeme ve Huzur Evleri kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleyerek faaliyetlerde bulundum.
Magosa Pembem Mavi Anaokulunda Psikolog olarak görev aldım.
Doğada bir gün adlı bir projede 2 yıl boyunca görev aldım ve 5-12 yaş çocukların fiziksel gelişimlerinin takibini yaptım.
Rehabilitasyon merkezinde kısa bir süre Psikolog olarak engelli bireylerle psikolojik destek kapsamında yer aldım.
Halihazırda Mustafakemalpaşa'da kendi kliniğimde yüz yüze ve online olarak terapilerime devam etmekteyim.
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Boşanma Danışmanlığı
Boşanma Terapisi
Davranış Bozuklukları
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Evlilik Terapisi
Özgül Öğrenme Güçlüğü Bataryası
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
İlişki Terapisi
h....
Sorunlarımı anlaşılır ve kalıcı bir şekilde çözümlememe çok yardımcı oldu. Ve tedavi sürecinde bana güven verdi.
pı...
Kızımdaki korkular için Zeynep hanıma başvurmuştuk, korkuları geçmek üzere.Görüşmeden olumlu sonuçlar alıyorum.
Zeynep hanımın tekniği, yaklaşımı sayesinde sonucunu alabildiğim seanslar gerçekleştirdik. Kaygılarım için danışmanlık aldım. Şimdi kaygılarım neredeyse yok. Çok memnun kaldım seanslardan. Hayatımın her alanına 45 dk içinde dokundu. Herkese tavsiyemdir. :)
ze...r
Zeynep Hanımla birlikte sürdürdüğüm tedavimde birçok yol katetiğimi,yanlışlarımı doğrusuyla gösterdiğini söyleyebilirim ve daha birçok şey iyi ki Zeynep Hanım diyorum iyi ki tanımışım çok memnun kaldim
r....k
11 yaşında kızımın,alt ıslatma,takıntı,tırnak yeme,üzerimize mobing uygulama,uyku uyuyamama,sebepsiz ağlama problemleri nedeniyle Zeynep hanıma başvurduk çok şükür sorunlarımız çözüldü keşke daha önce tanışsaymışım mutluyuz terapilerimiz devam etmekte.
a....d
Zeynep hanımla lohusalık sendromu yaşarken tanıştık ve kısa sürede uzun yol kattetik iyiki tanımışım sizi
y.....
Zeynep Hocamız ile tanışmamız bir tavsiye üzerine olmuştu... 8 yaşındaki oğlumun öfke kontrolü için kendisine danışıyoruz... ilk zamanlar oğlumu seanslara götürmekte zorlanacağımı düşünmüştüm.. aksine şuan Zeynep ablasına gideceği günü sayıyor... oğlum öfkelendiği zaman hep beni suçlar ve öfkesini bana yansıtırdı.. Zeynep Hocamızın yönlendirmesi ile artık bu problemimiz azaldı... oğlumla ilgili teşhisleri de uyguladığı programda çok başarılı... oğlumun iyi yönde değiştiğini görmek çok güzel...
Oğlumun boşanma sürecinde yaşadığı öfke problemi nedeniyle Zeynep hanım ile tanıştık. Oğlum ilk bir kaç görüşmeden sonra gitmek istemediğini bile söylemişti fakat devam ettiğimizde harika gelişmeler yaşadık, duygularını ve kendisini daha iyi ifade edebiliyor hale geldi. Zeynep hanım bu süreçte ebeveynleri olarak bize de çok güzel yol gösterici oldu. Oğlum ise Zeynep ablasıyla sohbet etmeyi özlediğini bile söylüyor. Çocuğumun ileride yaşayabileceği travmaları, sınav stresi v.b. gibi sorunlarını Zeynep ablası gibi psikologlar yardımıyla çözebileceğini düşünebilmesi bile çok önemliydi, bunun için Zeynep hanım a minnettarız. İyi ki tanışmışız, iyi ki yollarımız kesişmiş ve iyi ki Zeynep hanım.
ş....t
Öfke kontrolü problemine çözüm bulmak için Zeynep hanımla seans lara başladım kendisi çok güler yüzlü pozitif biri 4 seansta bile kendi hareketlerimde ve düşüncelerimde çok güzel değişiklikler oldu farklı yönden düşünmeme ve sorunları nasıl çözebileceğim konusunda tavsiyeleri sayesinde artık daha mutlu biriyim seanlarımız devam ediyor hiç bitsin istemiyorum seans süresi yetersiz geliyor sadece biraz daha uzun olsa keşke
s....k
Hocamı kendimi çok karamsar olduğum bi zaman da tanıdım bana çok yardımcı oldu bu sürecin içinden çıkabileceğimi bana öğretti gösterdi kendi değerimin farkına vardırdı.
Zeynep Gökmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Gökmen, Psikoloji. Size Zeynep Gökmen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Varoluşçu Psikoterapi, Evlilik Terapisi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Fobilerden Kurtulmak, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Zeynep Gökmen adresi nerede?Zeynep Gökmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şeyhmüftü 41 Mustafakemalpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Gökmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Gökmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Gökmen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Gökmen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Zeynep Gökmen hangi dilleri konuşuyor?Zeynep Gökmen ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Zeynep Gökmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Gökmen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep Gökmen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynep Gökmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 49 hasta / danışan, Zeynep Gökmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.