Ben Psikolog ve Aile Danışmanı Zeynep Göktürk. Üniversite hayatım boyunca Gaziosmanpaşa ve Bahçelievler Rehberlik ve Araştırma Merkezlerinde, Adile Naşit Anaokulunda ve son olarak da Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Psikiyatrisinde stajlarımı tamamladım.2016 yılında İstanbul Kültür Üniversitesinden mezun oldum. Sonrasında yabancı dilimi geliştirmek amacıyla yurtdışına çıktım. Döndüğümde Saydam Yıldızlar Anaokulunda psikolog olarak göreve başladım. Görevim sırasında çocuk değerlendirme testleri eğitimi alarak bu testleri uygulama frsatı yakaladım. Anaokulundan ayrıldıktan sonra lise seviyesinde bir okulda okul psikoloğu olarak görev almaya başladım. Bu görevim sırasında Sultangazi İlçe Milli Eğitimle beraber yürütülen Veli Akademileri projesi kapsamında altı seminerlik bir çalışma yürüttüm. Lise öğrencileri ve ailelerine yönelik ergenlerde sorumluluk kazandırma,sınav kaygısı,ergen-aile iletişimi gibi konularda seminerler verdim. Daha sonra yetişkinlerle çalışmak ve terapi uygulamak amacıyla ekolün Türkiye’deki sayılı isimlerinden Prof.Dr Ebru Şalcıoğlu'ndan yedi ay süren Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimini aldım ve Ema Psikoloji Danışmanlık Merkezi'nde yetişkinlerle çalışmaya başladım. Bu eğitim sayesinde depresyon,panik atak,kaygı bozukluğu gibi patolojisi olan danışanlarıma danışmanlık vermeye başladım. Çalışma alanımı genişleterek çiftlere de destek olabilmek adına Marmara Üniversite'sinde Aile Danışmanlığı eğitimini tamamladım. Bu eğitim sırasında seanslarda bana destek olacak Terapötik Kartlar eğitimini de alarak kendimi geliştirme fırsatı yakaladım. Yüz yüze seanslarımı Ema Psikoloji Danışmanlık Merkezinde kabul etmekte ve online danışmanlık hizmeti de sunmaktayım. Şuan sadece yetişkin danışan kabul etmekteyim.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +14 daha fazla

Ema Psikoloji Danışmanlık Merkezi
Ataköy 7-8-9-10, Kısım mahallesi nef, Kısım mahallesi Nef No:22 D:22 D BLOK DAİRE: 42,, Bahçelievler, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Banka Havalesi

Aile Danışmanlığı Randevusu

Online Terapi +23 daha fazla

Nakit

Psikoloji Randevusu +14 daha fazla

Aile Danışmanlığı Randevusu

Ataköy 7-8-9-10, Kısım mahallesi nef, Kısım mahallesi Nef No:22 D:22 D BLOK DAİRE: 42,, İstanbul

Makaleler
Röportaj

Konum: Arnavutköy Psikolojik Danışmanlık Merkezi Bireysel Terapi

. Destek almaktan çekiniyordum ama almam gerektiğini düşünüyordum ve karar vermekte zorlanıyordum. Doktor takviminde Zeynep Hoca'yı gördüm videolarını izledim ve destek alma fikri daha kolay görünmeye başladı. Yaşadığım anksiyete ve bunalımları geride bırakmak için çok doğru bir adım attığımı düşünüyorum. Artık hem kendime hem öğrencilerime daha faydalı ve verimli olabildigimi hissediyorum.

Ö
Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Zeynep hanıma bir tanıdığımın tavsiyesiyle ulaştım. Kendi başıma çözemediğim sorunlarımda en büyük destekçim oldu. Artık duygularımı daha iyi anlayabiliyorum.Yargılanmadan dinlenmek çok büyük bir rahatlıkmış. İyi ki kendisiyle tanıştım diyebilirim

Randevu doğrulandı
Konum: Ema Psikoloji Danışmanlık Merkezi Randevu

Zeynep Hanıma doktor takviminden ulaştım.nereden başlasam bilemiyorum.Zeynep Hanımı bu dünyada insanın başına gelebilecek en güzel şey olarak nitelendiriyorum:)Daha kapıdan girer girmez pozitif enerjisi,güleryüzlüğü Hanımefendi kişiliği ile karşılaştım,bu benim için çok önemliydi.okb danışanı olarak katıldım seansına.16 yıllık serüvenime nokta koymaya karar verdim uzun araştırmalar sonucunda Allah Zeynep Hanımı çıkardı karşıma.5. seansım bitti,baya yol kattediğimi düşünüyorum.Karakteri,Hanımefendilği,kendinden emin duruşu,Naifliği,iyi bir dinleyici olması ve gercekten çözümcül,iş bitirici olması.10 yıldız olsa vericem:).Harikasın Zeynep Hanım iyiki varsın seni çok seviyoruz:))

Telefon numarası doğrulandı

Kendisini eşim buldu. Aslında ilk görüşmeleri de o yaptı. İşim çok yoğun ve stresli olduğu için sosyal hayatım da bundan etkileniyordu. Eşimin önerisi ile Zeynep Hanım ile tanıştık. Kendisi hem stresimi kontrol etmemi hem de özel hayatımdaki sorunları yenmemi sağlayacak şeyler söyledi. Gayet iyi gidiyor her şey. Eşim de zaten sosyal medya hesaplarını takip ediyorum, sürekli hocanın videolarını izliyor.

Telefon numarası doğrulandı

Kendisini sosyal medya hesabındaki videolardan bulup iletişime geçtim. Eşimle sorun yaşıyordum, bu yüzden görüştüm kendisiyle. Bir terapistle görüşme fikri beni çok geriyordu, fakat Zeynep Hoca'nın yaklaşımı ve sıcaklığı ile bunu hemen aştım. Kendisi her görüşmemizde daha iyi olmamı sağlıyor. Çok memnunum.

C
Telefon numarası doğrulandı

Anksiyete bozukluğu için danıştım. 3 seans oldu gideli. Sürecim güzel geçiyor. İlk başladığımdan beri kendimi daha iyi hissediyorum. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Zeynep Hanım ilgili, ılımlı, bir uzman. Sorulara yanıt verip geçiştirmiyor. Ben memnunum.

O
Telefon numarası doğrulandı

Kişisel problemlerim vardı, kendisine başvurdum. Tavsiye üzerine gittim. 2 aydır gidiyorum. Sıcaklardan dolayı gitmedim. Tekrar gideceğim kendisine. Seanslar sayesinde hayatımda değişiklik oldu. Süreç iyiye gidiyor. Memnunum kendisinden. Zeynep Hanım iyi bir uzman.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Farkındalığı yüksek biriydim ama bu benim için yeterli değildi,kendimi değiştirmek konusunda eksik kaldığımı hissediyordum. Sosyal medya üzerinden psikolog arayışındayken kendisine denk geldim. Farklı bir bakış açısı kazanmamda ve davranışlarımı sağlıklı şekilde değiştirebilmemde çok yardımcı oldu. Özellikle aynı durumdan muzdarip herkese tavsiye ederim.

K
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Sürekli erteleme huyum yüzünden günlük hayatımı sürdürmekte zorlanıyordum. Sosyal medya üzerinden zeynep hanımın videolarına rastladım ve iletişim sağladım. Alışkanlıklarımı değiştirerek bu huyumu nasıl bırakabileceğim üzerine çalışıyoruz. Kısa sürede hızlı yol aldık. Kesinlikle çevreme tavsiye edebileceğim bir psikolog oldu.

V
Konum: Ema Psikoloji Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Her konuda çok fazla düşünmek beni aşırı yoruyordu. Farkındalığı yüksek biriydim ama kendimi değiştirmek konusunda yetersiz kalıyordum. Zeynep hocanın videolarına denk geldim ve kendisiyle görüşmeye başladım. Düşünce ve davranışlarımda yaşadığım değişimlerle beraber artık zihinsel olarak rahatlamış hissediyorum. Benzer problemler yaşayan herkese kendisiyle görüşmeyi tavsiye ederim