Ataköy 7-8-9-10, Kısım mahallesi nef, Kısım mahallesi Nef No:22 D:22 D BLOK DAİRE: 42,, Bahçelievler, İstanbul
Aile Danışmanlığı Randevusu
Ataköy 7-8-9-10, Kısım mahallesi nef, Kısım mahallesi Nef No:22 D:22 D BLOK DAİRE: 42,, İstanbul
Bireysel Danışmanlık
Stres Yönetimi
Yas Terapisi
İlişki Terapisi
s....
. Destek almaktan çekiniyordum ama almam gerektiğini düşünüyordum ve karar vermekte zorlanıyordum. Doktor takviminde Zeynep Hoca'yı gördüm videolarını izledim ve destek alma fikri daha kolay görünmeye başladı. Yaşadığım anksiyete ve bunalımları geride bırakmak için çok doğru bir adım attığımı düşünüyorum. Artık hem kendime hem öğrencilerime daha faydalı ve verimli olabildigimi hissediyorum.
ö....ö
Zeynep hanıma bir tanıdığımın tavsiyesiyle ulaştım. Kendi başıma çözemediğim sorunlarımda en büyük destekçim oldu. Artık duygularımı daha iyi anlayabiliyorum.Yargılanmadan dinlenmek çok büyük bir rahatlıkmış. İyi ki kendisiyle tanıştım diyebilirim
s....z
Zeynep Hanıma doktor takviminden ulaştım.nereden başlasam bilemiyorum.Zeynep Hanımı bu dünyada insanın başına gelebilecek en güzel şey olarak nitelendiriyorum:)Daha kapıdan girer girmez pozitif enerjisi,güleryüzlüğü Hanımefendi kişiliği ile karşılaştım,bu benim için çok önemliydi.okb danışanı olarak katıldım seansına.16 yıllık serüvenime nokta koymaya karar verdim uzun araştırmalar sonucunda Allah Zeynep Hanımı çıkardı karşıma.5. seansım bitti,baya yol kattediğimi düşünüyorum.Karakteri,Hanımefendilği,kendinden emin duruşu,Naifliği,iyi bir dinleyici olması ve gercekten çözümcül,iş bitirici olması.10 yıldız olsa vericem:).Harikasın Zeynep Hanım iyiki varsın seni çok seviyoruz:))
s...
Kendisini eşim buldu. Aslında ilk görüşmeleri de o yaptı. İşim çok yoğun ve stresli olduğu için sosyal hayatım da bundan etkileniyordu. Eşimin önerisi ile Zeynep Hanım ile tanıştık. Kendisi hem stresimi kontrol etmemi hem de özel hayatımdaki sorunları yenmemi sağlayacak şeyler söyledi. Gayet iyi gidiyor her şey. Eşim de zaten sosyal medya hesaplarını takip ediyorum, sürekli hocanın videolarını izliyor.
Kendisini sosyal medya hesabındaki videolardan bulup iletişime geçtim. Eşimle sorun yaşıyordum, bu yüzden görüştüm kendisiyle. Bir terapistle görüşme fikri beni çok geriyordu, fakat Zeynep Hoca'nın yaklaşımı ve sıcaklığı ile bunu hemen aştım. Kendisi her görüşmemizde daha iyi olmamı sağlıyor. Çok memnunum.
c....y
Anksiyete bozukluğu için danıştım. 3 seans oldu gideli. Sürecim güzel geçiyor. İlk başladığımdan beri kendimi daha iyi hissediyorum. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Zeynep Hanım ilgili, ılımlı, bir uzman. Sorulara yanıt verip geçiştirmiyor. Ben memnunum.
o....k
Kişisel problemlerim vardı, kendisine başvurdum. Tavsiye üzerine gittim. 2 aydır gidiyorum. Sıcaklardan dolayı gitmedim. Tekrar gideceğim kendisine. Seanslar sayesinde hayatımda değişiklik oldu. Süreç iyiye gidiyor. Memnunum kendisinden. Zeynep Hanım iyi bir uzman.
Farkındalığı yüksek biriydim ama bu benim için yeterli değildi,kendimi değiştirmek konusunda eksik kaldığımı hissediyordum. Sosyal medya üzerinden psikolog arayışındayken kendisine denk geldim. Farklı bir bakış açısı kazanmamda ve davranışlarımı sağlıklı şekilde değiştirebilmemde çok yardımcı oldu. Özellikle aynı durumdan muzdarip herkese tavsiye ederim.
k....y
Sürekli erteleme huyum yüzünden günlük hayatımı sürdürmekte zorlanıyordum. Sosyal medya üzerinden zeynep hanımın videolarına rastladım ve iletişim sağladım. Alışkanlıklarımı değiştirerek bu huyumu nasıl bırakabileceğim üzerine çalışıyoruz. Kısa sürede hızlı yol aldık. Kesinlikle çevreme tavsiye edebileceğim bir psikolog oldu.
v.....
Her konuda çok fazla düşünmek beni aşırı yoruyordu. Farkındalığı yüksek biriydim ama kendimi değiştirmek konusunda yetersiz kalıyordum. Zeynep hocanın videolarına denk geldim ve kendisiyle görüşmeye başladım. Düşünce ve davranışlarımda yaşadığım değişimlerle beraber artık zihinsel olarak rahatlamış hissediyorum. Benzer problemler yaşayan herkese kendisiyle görüşmeyi tavsiye ederim
Zeynep Göktürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Göktürk, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Zeynep Göktürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Aile İçi İletişim Sorunları.
Zeynep Göktürk adresi nerede?Zeynep Göktürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataköy 7-8-9-10, Kısım mahallesi nef, Kısım mahallesi Nef No:22 D:22 D BLOK DAİRE: 42, İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Göktürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Zeynep Göktürk uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Zeynep Göktürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Göktürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Zeynep Göktürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Göktürk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zeynep Göktürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Zeynep Göktürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeynep Göktürk hangi sigortaları kabul ediyor?Zeynep Göktürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu