Tevfikbey mah. Maslakçeşme cad. No: 26, Küçükçekmece, İstanbul
Ses Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Özel İnsan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Daha önce Bera Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Eser Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde Dil ve Konuşma Terapisti olarak çalışmıştır. Şu anda Küçükçekmece İnsan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde Dil ve Konuşma Terapisti olarak çalışmakta olup terapilerine devam etmektedir.
Katıldığı seminer, kurslar ve eğitimler;
•Erken Çocuklukta İki Dillilik (2018-İstinye Üniversitesi)
•Dudak Damak Yarıkları Derneği Olgu Paylaşımı Toplantısı III (2 Mart 2018-Okan Üniversitesi Diş Hastanesi)
•Temel Videolaringostroboskopi Atölye Çalışması-SKYBD (7 Mart 2018-Medeniyet Üniversitesi)
•Kekemeler Derneği "Türkiye'de Kekeleyen Bir Birey Olmak" konulu 2. Özgürce Kekele Konferansı (15 Nisan 2018)
• Dünya Ses Günü Sempozyumu (19-20 Nisan 2018)
• Kekemeler Derneği 3. Türkiye Konferansı (21 Ekim 2018-Üsküdar Üniversitesi)
• 1.Ulusal Dil ve Konuşma Terapisi Öğrenci Kongresi (8-9 Mart 2019-Anadolu Üniversitesi)
• Kekemeler Derneği 5.Türkiye Konferansı (20 Ekim 2019-Biruni Üniversitesi)
• DIR Floortime 101 Başlangıç düzeyi- ICDL onaylı 14 saatlik eğitim (21-22 Aralık 2019 - Linus Danışmanlık)
• 2. Uluslararası Katılımlı Dil ve Konuşma Terapisi Öğrenci Kongresi ( 6-8 Mart 2020-Hacettepe Üniversitesi)
• TEDİL (Türkçe Erken Dil Gelişim Testi) (Kasım 2020-Uygulayıcı Sertifikası-Detay Yayıncılık)
• Süpervizyon Eğitimi- Uzm.Dkt İpek Özdemir – (Ekim 2022)
• Kekemelik Terapilerinde Kızılboğa Modeli-Çocuklarla Kekemelik Terapisi/Danışmanlık/Değerlendirme/Terapi- (6-21 Mart 2022)
• Kekemelik Terapilerinde Kızılboğa Modeli- Ergen ve Yetişkin Kekemeliğinde Bilişsel Davranışçı Yaklaşım ve Exposure – (11-26 Haziran 2022)
• İşitme Yetersizliğinde ve Gelişimsel Yetersizliklerde Dil ve İletişim Becerilerine Yönelik Müdahaleler – (5-12-16 Haziran 2022)
• DIRFloortime® 201 Kursu (Linus Danışmanlık-Uygulayıcı Sertifikası,28 Ağustos 2022-30 Ekim 2022-Altunizade Holiday Inn Express Otel)
s...
Zeynep Hanım ile bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım. Oğlum 6 yaşında. Artikülasyon bozukluğu vardı. Çok güzel ilerledik, çok memnunuz. Aileden biri gibi oldu. Oğlum ve biz, çok seviyoruz. Başarılarının devamını diliyorum.
z.....
Zeynep hocamdan yaklaşık 3 aydır terapi alıyoruz. Konuşma problemi olan kızım için elinden geleni yapıyor ve kendisinin bu çabası bizi de motive ediyor. Güler yüzü, tatlı dili ve naifligi sayesinde kızım seanslara severek giriyor.
n....b
Zeynep Hanım'la Online görüşme sağladık. 3 yaşındaki oğlumun bazı sesleri peltek çıkarttığını düşünüp, Zeynep Hanım'a ulaştım. Benim gibi telaşlı bir anneyi sakinleştirmeye, ses tonu dahi yetti.
Detaylı videolar istedi. Bir sorun olmadığını belirtip yüreğime su serpti. İyi ki yollarımız kesişti.
m....c
Zeynep hanım bizim için umut oldu biz başladığımızda 3.5 yaşında ki oğlum cümle kuramiyordu 10 kelimesi vardı sadece terapiye başladıktan kısa bir süre sonra maşallah kelimelerimiz arttı cümle kurmaya başladık çocukla nasıl konusulcagini huyuna suyuna gitmeyi çok iyi bilen bı hocamız her terapiden sonra bize verdiği odevlerle gelistirdik konuşmamızı onu çok seviyoruz iyiki tanımisiz iyiki bizim umudumuz oldunuz Zeynep hanım
se...
3 yıldır dil terapisi alıyor çocuğum 1 yıla yakın zamandır Zeynep hanımdan terapi alıyor ilk 2 yıldan daha fazla ilerleme kaydetti terapileri verimli ve eğlenceli geçiyor onun sayesinde oğlum terapileri aksatmadan devam ediyor İyi ki yollarımız kesişmiş Zeynep Hanım'la bizim için çok büyük şans oldu kendisi sayesinde artık r harfini ve diğer harfleri rahatlıkla çıkarabiliyor
p.....
Zeynep hanımla Ocak ayında tanıştık. Kızımda gecikmiş konuşma ve artikülasyon bozukluğu vardı. 7 ay gibi kısa süre içerisinde bütün problemleri ortadan kaldırdı. Kızım şuan harfleri çok net çıkartabiliyor ve akıcı bir şekilde konuşabiliyor. Kızım Zeynep hanımı çok seviyor, seanslarımızın olmadığı günlerde bile Zeynep ablaya gidelim diyordu :) Zeynep hanımın enerjisi, güler yüzü ve her seanstan sonra terapi sürecinin gidişatıyla ilgili detaylı bilgi vermesi kısa sürede çok yol kat etmemizi sağladı. Zeynep hanımı tanıdığımız için çok şanslıyız. Hayatta başarılarının devamını diliyorum, sizi kocaman seviyoruz :)
fa...a
Çocuğumun konuşmalarında s,ş,c,ç ve z harfleri yoktu Zeynep hocam ve çocuğumun performansı sayesinde 6 ay kadar kısa bir sürede başarı sağladık hocamızın güler yüzü sabırı size vermiş olduğu moral taktire şayen.hiç bir terapi dersimizde bekleme gecikme yaşamadık gitmiş olduğumuz kurum da bize her konuda gayet güzel bir şekilde yardımcı oldu.Zeynep hocamıza ve kurumumuza ilgilerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım.
f....a
Zeynep hanımla Ocak ayından beri tanışıyoruz ve iyi ki karşımıza çıkmış diyorum. Oğlumun sayılı kelimeleri var diye gitmeye başlamıştık dili açılsın arkadaşlarından geri kalmasın diye ve şuan Mart ayındayız 2,5 3 ay gibi bir süreçte bizimle her şeyi konuşabiliyor. Artık cümleler de kurabiliyor. Öğretmenini o kadar çok seviyor ki derslere gitmek için can atıyor. Sürekli whatsaptan da iletişim halinde olabiliyoruz bu biz anneler için çok güzel gerçekten. Zeynep hocamızdan çok memnunuz. Güler yüzü içinde teşekkür ediyoruz.
e....p
Kızımın 4 yaşında fonolojik bozukluk tanısı almasıyla başladı terapi sürecimiz yaklaşık 2 yıl süren bu süreçte en büyük şanslarımızdan biri Zeynep hocamıza rastlamamızdı.Kızımla iletişimi çok güzeldi kızım ilk seanstan Zeynep hanımı çok sevdi her seansımız kızım üzerinde o kadar etkili oldu ki kendisine sonsuz teşekkür ediyorum.Çocuklarla iletişimi,veliye desteği,bilgisi herşeyiyle mükemmel bir uzman kendisini çok seviyoruz eğer çocuğunuzun dil gelişiminde bir problem olduğunu düşünüyorsanız gözü kapalı Zeynep Hanıma emanet edebilirsiniz.
bu...u
Kasım ayında tanıştık kızımız tek kelıme söylerken 1 ay gıbı kısa sürede 3 lü kelimelerimizle devam edıyoruz destegı her konuda yardımı ne zaman saat farketmeksızın mutlaka geri dönüşü var mutlaka kızım çok sevdı bızde sevıyoruz. İyiki tanıştık
Zeynep Güder isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Güder, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Zeynep Güder tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, DIR Floortime, Dil Terapisi, Down Sendromu ve Dil Konuşma Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi.
Zeynep Güder adresi nerede?Zeynep Güder şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tevfikbey mah. Maslakçeşme cad. No: 26 İstanbul
- Zuhuratbaba caddesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Güder isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Güder online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Güder isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Güder, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Zeynep Güder isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Güder tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zeynep Güder hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Zeynep Güder hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeynep Güder hangi sigortaları kabul ediyor?Zeynep Güder tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Gecikmiş Dil ve Konuşma
İstanbul Konuşma Sesi Bozuklukları
İstanbul Akıcılık Bozuklukları
İstanbul Dil ve Konuşma Bozuklukları
İstanbul Artikülasyon Bozukluğu
İstanbul Çocukluk Çağı Apraksisi
İstanbul Fonolojik Bozukluklar
İstanbul Disleksi (Okuma Bozukluğu)
İstanbul Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları
Daha fazla (15)İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri