Fenerbahçe Mahallesi, Bağdat Caddesi, No:168, Huzur Palace APT. Kat:-1 Daire :1, İstanbul
20'lik Diş Çekimi
Estetik Porselen
Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri
Gülüş Tasarımı
Zeynep Gürsel Muayenehanesi
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Zeynep Gürsel Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
eg...n
Dişçi fobinizi yok edecek derecede bilgili , yetenekli ve güler yüzlü Zeynep hanım . Önce dolgu işlerim vardı , gayet kolay ve rahat geçti sonra 20'lik diş çekimine sıra gelince açıkçası çok korktum ama doktorum bana öyle güvence vermişti ki artık o koltuğa tekrar oturup çektireyim dedim ...neyse ki her şey çok güzel geçti :)) iyi ki tanımışım sizi
Kendisinden çok memnunum,herkese tavsiye ederim.Diş korkusu olan herkese özellikle öneririm,korkularını yenmelerinde yardımcı olur diyebilirim.İşinin uzmanı bir cerrah.Ben sürekli kendisine gidiyorum. Diş teli,diş çekimi,cerrahi çekim,diş temizliği ve implant oldu.Tüm hizmetlerden memnun kaldım.Şikayetim ve tedavim hakkında detaylı bilgilendirdi.Benim yönlendirmelerimle bir çok kişi hastası oldu ve gidenler de memnun.Tüm tedavim tamamıyla olumlu sonuçlandı,memnun kaldım.Şu an 6 ayda bir rutin kontrollerime gidiyorum.
bu...s
Dr. Zeynep Hanım'a bir süredir diş tedavilerim için gitmekteyim. Implant tedavisi ve kaplama tedavisi oluyorum. Zeynep Hanim meslegini titizlikle yapan bir hekim. Vermiş olduğu hizmetten, diş tedavisi sırasında detaylı bilgi vermesinden ve yenilikleri yakından takip ediyor olmasından dolayı çok memnunum, yakın çevreme de tavsiye ettim, ailecek diş tedavisi için gitmekteyiz.
Gayet muhteşem,memnunum.Genel olarak kontrol amaçlı gittim.Eksik dişlerim vardı, onlara implant yapıldı. Kaplama yapıldı iki dişime ve kanal tedavisi yapıldı.Hepsinden de memnunum.Tüm hizmetlerinden aynı derecede memnun kaldım. Tedavi öncesinden tedaviyi nasıl uygulayacağı hakkında öncesinden bilgi verdi.Tedavim devam etmekte.Şimdi bir dişime daha yapılıyor.Tedavim ve kontrollerim devam ediyor.
d.....
Gayet başarılı bir doktor.İmplant tedavim için tercih ettim.Şu anda tedavim devam etmekte.Şu ana kadar yapılan işlemlerde başarılı gidiyoruz.Herhangi bir sorun yaşamıyoruz.İşlem sonrasında gayet açıklayıcı bir şekilde yapmam gerekenleri anlatıyor.İlgili ve alakalı,genel olarak memnunum kendisinden.Çok da başarılı olduğunu düşünüyorum.
Zeynep Hanım eşimin,oğlumun ve benim aile doktorum. İmplant ve dolgularımız yapıldı, üçümüzün de çok başarılı implant yapıldı.Oğlum diş beyazlatma yaptırıyor, memnun.Tedavi öncesi tedaviyi nasıl uygulayacağı hakkında bilgilendiriyor, oturup önce konuşuyoruz.Sonra tedaviyi uyguluyor.Biz dişçi koltuğundan korkuyorduk ama Zeynep Hanım sayesinde korkumuzu yendik.Bir aile dostumuza gider gibi gidiyoruz,sohbet ediyoruz.Yıllık kontrollerimize de gidiyoruz.Çok memnunuz,teşekkür ederiz Zeynep Hanım'a.
Zeynep Hanım'ın tedavisinden gayet memnunum.Uzun süredir hastasıyım.Kanal tedavisi,implant ve rutin kontrollerim için gidiyorum.Süreç içerisinde karşılaştığım tüm sorunlarımda çözüm bulabildim.Şikayet ve tedaviyi nasıl uygulayacağı hakkında öncesinden bilgi veriyor. Tedavilerim olumlu sonuçlandı.Her karşılaştığım sorunun çözümünü üretebildi.
Çok ilgili ve alakalı bir doktor.İşinde de başarılı, eli de hafif,implant ve diş eti tedavisi oluyorum.Tedavim devam etmekte.Birkaç kez ön görüşme yapıldı.Neler ve nasıl yapılacağı hakkında görüştük,karar verdik ve tedaviye başladı.Tedavim güzel bir şekilde devam ediyor.2-3 aylık sürecimiz kaldı.Özellikle implant dişlerime ağrı,sızı yapar diye söyleniyordu ama ben hiçbir ağrı sızı hissetmedim.Beni çok rahat bir şekilde tedavi ediyor, güveniyorum.
y.....
Ben 2 defa kendisine muayene için gittim.Hem ortodonti hem de normal diş taşı temizliği oldu.İlerleyen süreçte de implant tedavisi uygulanacak, memnunum.Ortodonti tedavime yeni başladım,tedavim devam etmekte. Şikayetim ve tedavim hakkında tedavi öncesinden nasıl uygulayacağı hakkında detaylı bilgilendiriyor.Tüm hizmetlerinden memnunum.Rutin olarak kontrollerime de gidiyorum.
Gayet iyi,ilgili,güler yüzlü, işini bilen bir doktor.Kaplamalarım nedeniyle tercih ettim .Dişim kırılmıştı, kaplama yapılıyor.Tedavi öncesi,tedavi esnasında ve tedavi sonrasında herşeyi anlatıyor, gösteriyor, bilgilendiriyor. Tedavim devam etmekte.
Zeynep Gürsel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Gürsel, Diş Hekimi. Size Zeynep Gürsel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Lamina Uygulamaları, Porselen Laminate Veneer, Zirkonyum Porselen Kronlar, İmplant, Inlay - Onlay (Porselen Dolgu), 20'lik Diş Çekimi, Normal randevu, Gülüş Tasarımı.
Zeynep Gürsel adresi nerede?Zeynep Gürsel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fenerbahçe Mahallesi, Bağdat Caddesi, No:168, Huzur Palace APT. Kat:-1 Daire :1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Gürsel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Gürsel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Gürsel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Gürsel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zeynep Gürsel hangi dilleri konuşuyor?Zeynep Gürsel ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zeynep Gürsel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Gürsel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep Gürsel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynep Gürsel hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Zeynep Gürsel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri