Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
ha...s
Bebeğim Eren'in yenidoğan kontrolü için Dr. Zeynep hanıma gittik testler sonucunda sarılığının 20 ye çıktığını öğrendik. O kadar ilgili davrandıki tüm hastaneyi harekete geçirdi. 1 akşam yatışımızı verdi. organize ettiği hemşireler ve kendi çocuğu gibi gösterdiği ilgi alakası için çok teşekkür ederiz. İnsanın çocuğunu emanet ettiği doktor çok önemli, bu anlamda Dr.Zeynep Hanım bizim iyikilerimiz arasına girdi. Ülkemizin böyle doktorlara ihtiyacı var.
t.....
Ata Özdemir adında 2,5 aylık bebeğimiz var. Bebeğimizin ağır nörolojik sorunları var. Antalya İstanbul ve Ankara olmak üzere gitmediğimiz hastane prof. Kalmadı. Çocugumuza çoğu yerde yaşaması çok zor diyip bakmak bile istemediler. 1 ay önce Zeynep hanıma gittik normal kontrolleri için. Bize karşı insani yaklaşı harikaydı. 3 gün önce 39.5 derece ateşle çocugumuzu Zeynep hanımın çalıştığı hastaneye götürdük. Gece saat 02.30da hastanedeydik. Akciğerleri enfeksiyon kapmış nefes alaması neredeyse durmak üzereydi. Allah Zeynep hanımdan razı olsun. Gecenin o saatinde yatağından kalkıp koştura koştura hastaneye geldi ve hastaneyi seferber etti. Gece yeni doğan uzmanı ve çocugumuz için özel hemrişeyi hastaneye getirtti. Hiçbiryerde görmediğimiz insanlığı Zeynep hanımdan gördük. Çocugumuz şuan hala yoğun bakımda ve durumu iyi. Teşekkür ederiz Zeynep hanım. İyiki varsınız. Sizi iyi ki tanımışız
Zeynep İbişoğlu Baştan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep İbişoğlu Baştan, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Zeynep İbişoğlu Baştan adresi nerede?Zeynep İbişoğlu Baştan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- fener mahallesi fener caddesi fener iş merkezi b1 blok k:1 d:6 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep İbişoğlu Baştan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep İbişoğlu Baştan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zeynep İbişoğlu Baştan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep İbişoğlu Baştan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep İbişoğlu Baştan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynep İbişoğlu Baştan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Zeynep İbişoğlu Baştan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeynep İbişoğlu Baştan hangi sigortaları kabul ediyor?Zeynep İbişoğlu Baştan, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Zeynep İbişoğlu Baştan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla